Matagi Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Asiaczek napisał(a):To jednak hala...? Pzdr. yhy:p daaaaawno wystawialismy sie na naszej hali... Quote
Iza. Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Marchewkowy napisał(a):Też służę pomocą w sobotę jeśli ktoś potrzebowałby handlera lub fotografa :) ja prosze o fotki, plis, plis plis : )) Quote
AnkaW Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Matagi napisał(a):Cos sie na lodowisku spierdzieliło i ...lodu niet:p mysle,że na hali temperatura będzie w sam raz do życia,upałow nie zapowiadają:razz: No i ja w tym roku z cała V grupą bede tyż na hali....:roll: Dzięki za odpowiedź Quote
Feigned Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Marchewkowy, wpadnij z aparatem na grzywki, proooosimy :) Quote
ewtos Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 A może ktoś podać mi dokładny adres wystawy? będę przejazdem i nie mogę tam nie pojechać ! Quote
Kisses Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Stadion MOSiR w "Zwierzyńcu", Białystok, ul. 11 Listopada 28 wjazd na parking od ul. 11 Listopada (20 zł) bilety: 10 zł i 5 zł (ulgowe) Proszę bardzo :) Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Feigned napisał(a):Marchewkowy, wpadnij z aparatem na grzywki, proooosimy :) Myślę że wpadnę bo lubię Grzywki :lol: Quote
Weri7 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ja też wpadnę . Tylko nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę . Oczywiście będę jako widz Quote
Rachelek Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Poszukuję transportu dla jednej osoby i psa (setera irlandzkiego) na niedzielę. Dołożę się oczywiście do kosztów paliwa, parkingu itp. Quote
Agnieszka Gie Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Witam. Wybieram się na wystawę do Białegostoku. Niedługo planuję zakup psa dlatego chciałabym nawiązać kontakt z hodowcami. Porozmawiać, pooglądać pieski itp. Nigdy nie byłam na takiej wystawie dlatego mam pytanie. Kiedy najlepiej tam pojechać żeby móc spokojnie porozmawiać z hodowcami? Domyślam się, że podczas sędziowania nawet nie ma szans :) Quote
Feigned Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Agnieszka Gie napisał(a):Witam. Wybieram się na wystawę do Białegostoku. Niedługo planuję zakup psa dlatego chciałabym nawiązać kontakt z hodowcami. Porozmawiać, pooglądać pieski itp. Nigdy nie byłam na takiej wystawie dlatego mam pytanie. Kiedy najlepiej tam pojechać żeby móc spokojnie porozmawiać z hodowcami? Domyślam się, że podczas sędziowania nawet nie ma szans :) najlepiej sprawdzić na planie sędziowania (był tu wstawiany link) o której godz i na którym ringu będzie oceniana interesująca nas rasa, można psiaki pooglądać a po ocenie porozmawiać z hodowcami :) Quote
Zuza i Noddy Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Czy ktoś w sobotę mógłby pożyczyć psiaka na Młodego prezentera? Quote
Bardotka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Wykryto kolejne ognisko wścieklizny w Białymstoku - czy coś wiadomo nt wystawy? Czytalam gdzies w necie, ze jest zakaz organizowania wystaw ale na stronie związku nie ma ani słowa :( Quote
Iza. Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Póki co wszystko ok, nie ma co się obawiać :) Quote
Der Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 http://www.tvn24.pl/12690...,wiadomosc.html http://www.radio.bialysto...region/id/43462 Quote
Mona Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Wykryto kolejne ognisko wścieklizny w Białymstoku - czy coś wiadomo nt wystawy? Czytalam gdzies w necie, ze jest zakaz organizowania wystaw ale na stronie związku nie ma ani słowa :-( Podobno kolejny alarm jest w okolicach Wawy i tam został ogłoszony zakaz organizowania wszelkich imprez z udziałem zwierząt(nie tylko psów ale również kotów,bydła etc ) W Białym nikt takiego rozporządzenia nie wydał jak do tej pory ;) Quote
Bardotka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 No tego ja bedac w Wawce nie slyszalam ;) a co do kolejnego przypadku w Bialym to info jest chocby tu http://www.bialystok.pl/724-szczegoly-komunikatu/newsid/1260/default.aspx Quote
Mona Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 No tego ja bedac w Wawce nie slyszalam ;) Info mam od znajomej z Karczewa :-) Alarm jest podobno ogłoszony w Otwocku,Karczewie i Józefowie. http://www.bialystok.pl/724-szczegol...0/default.aspxNieżle ... Ciekawe co na to organizatorzy wystawy ? Quote
Bardotka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Generalnie jestesmy w niedziele wiec moze sie cos pozmieniac do tego czasu - trzeba sledzic info Quote
Justineee Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ja też obawialam sie, ze wystawa może nie dojść do skutku ale po przeczytaniu rozporządzenia i przesledzeniu planu miasta doszłam do wniosku, że wystawa nie odbywa się na terenie zagrożonym (a tylko na nim obowiązuje zakaz) więc wszystko powinno być ok. :) Quote
Matagi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Mona napisał(a):Info mam od znajomej z Karczewa :-) Alarm jest podobno ogłoszony w Otwocku,Karczewie i Józefowie. Nieżle ... Ciekawe co na to organizatorzy wystawy ? A co na to znajoma z Karczewa????...:p I jutro i w niedziele WYSTAWA SIE ODBĘDZIE !!!! Quote
Matagi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zapomniałam ,to teraz dopiszę: wściekłość to ogarnie wystawiających-na ten moment leje jak z cebra,albo jeszcze lepiej:angryy:.Zamiast szukać wściekłych sensacji,zacznijcie klepać zdrowaśki za pogodę-jak i tez ja czynię!:diabloti: Quote
Mona Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A może by tak troszkę grzeczniej ? ;-) Życzę miłej wystawy i braku nietoperków ;) Quote
Recommended Posts