Jump to content
Dogomania

Białystok - CACiB - 28 - 29.08.2010

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Też służę pomocą w sobotę jeśli ktoś potrzebowałby handlera lub fotografa :)

ja prosze o fotki, plis, plis plis : ))

Posted

Matagi napisał(a):
Cos sie na lodowisku spierdzieliło i ...lodu niet:p mysle,że na hali temperatura będzie w sam raz do życia,upałow nie zapowiadają:razz: No i ja w tym roku z cała V grupą bede tyż na hali....:roll:

Dzięki za odpowiedź

Posted

Witam.
Wybieram się na wystawę do Białegostoku. Niedługo planuję zakup psa dlatego chciałabym nawiązać kontakt z hodowcami. Porozmawiać, pooglądać pieski itp. Nigdy nie byłam na takiej wystawie dlatego mam pytanie. Kiedy najlepiej tam pojechać żeby móc spokojnie porozmawiać z hodowcami? Domyślam się, że podczas sędziowania nawet nie ma szans :)

Posted

Agnieszka Gie napisał(a):
Witam.
Wybieram się na wystawę do Białegostoku. Niedługo planuję zakup psa dlatego chciałabym nawiązać kontakt z hodowcami. Porozmawiać, pooglądać pieski itp. Nigdy nie byłam na takiej wystawie dlatego mam pytanie. Kiedy najlepiej tam pojechać żeby móc spokojnie porozmawiać z hodowcami? Domyślam się, że podczas sędziowania nawet nie ma szans :)

najlepiej sprawdzić na planie sędziowania (był tu wstawiany link) o której godz i na którym ringu będzie oceniana interesująca nas rasa, można psiaki pooglądać a po ocenie porozmawiać z hodowcami :)

Posted

Wykryto kolejne ognisko wścieklizny w Białymstoku - czy coś wiadomo nt wystawy? Czytalam gdzies w necie, ze jest zakaz organizowania wystaw ale na stronie związku nie ma ani słowa :(

Posted

Wykryto kolejne ognisko wścieklizny w Białymstoku - czy coś wiadomo nt wystawy? Czytalam gdzies w necie, ze jest zakaz organizowania wystaw ale na stronie związku nie ma ani słowa :-(

Podobno kolejny alarm jest w okolicach Wawy i tam został ogłoszony zakaz organizowania wszelkich imprez z udziałem zwierząt(nie tylko psów ale również kotów,bydła etc )

W Białym nikt takiego rozporządzenia nie wydał jak do tej pory ;)

Posted

Ja też obawialam sie, ze wystawa może nie dojść do skutku ale po przeczytaniu rozporządzenia i przesledzeniu planu miasta doszłam do wniosku, że wystawa nie odbywa się na terenie zagrożonym (a tylko na nim obowiązuje zakaz) więc wszystko powinno być ok. :)

Posted

Mona napisał(a):
Info mam od znajomej z Karczewa :-)
Alarm jest podobno ogłoszony w Otwocku,Karczewie i Józefowie.

Nieżle ...
Ciekawe co na to organizatorzy wystawy ?
A co na to znajoma z Karczewa????...:p I jutro i w niedziele WYSTAWA SIE ODBĘDZIE !!!!

Posted

Zapomniałam ,to teraz dopiszę:
wściekłość to ogarnie wystawiających-na ten moment leje jak z cebra,albo jeszcze lepiej:angryy:.Zamiast szukać wściekłych sensacji,zacznijcie klepać zdrowaśki za pogodę-jak i tez ja czynię!:diabloti: