ewka122 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 O ja właśnie zobaczyłam, że Woody wchodzi o 10:00! Dziękuję, bo akurat ta godzina najbardziej pasuje mi do wystawienia Woodiego, bo później Młody Prezenter itd. :) A tak w ogóle, ma ktoś pożyczyć pieska na Młodego Prezentera na sobotę ?? Quote
Iwax Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ewka122 napisał(a):O ja właśnie zobaczyłam, że Woody wchodzi o 10:00! Dziękuję, bo akurat ta godzina najbardziej pasuje mi do wystawienia Woodiego, bo później Młody Prezenter itd. :) A tak w ogóle, ma ktoś pożyczyć pieska na Młodego Prezentera na sobotę ?? A nie chciałabyś mojego Azorka (AZAZELLA Nontiscordardime lub fińskiego Chilego (Ahornstreet's TAKKI), co z nim FLORKA w ubiegłym roku nawojowała? O ile się z ringiem nie pokryje. Oba psy ok. Quote
narisowa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Iwax napisał(a):A nie chciałabyś mojego Azorka (AZAZELLA Nontiscordardime lub fińskiego Chilego (Ahornstreet's TAKKI), co z nim FLORKA w ubiegłym roku nawojowała? O ile się z ringiem nie pokryje. Oba psy ok. Ewelina bierz Azorka :cool2: Quote
kacperub Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 wie ktoś może ile będzie shib i akit?? a i berneńczyków suk w klasie otwartej?? Quote
Iza. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 kacperub napisał(a):wie ktoś może ile będzie shib i akit?? a i berneńczyków suk w klasie otwartej?? nie ma jeszcze planu sędziowania ;) Quote
Matagi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 kacperub napisał(a):wie ktoś może ile będzie shib i akit?? a i berneńczyków suk w klasie otwartej?? noooo....ktos wie:eviltong: z shibą będziesz w klasie sam,z akitą też....;) Quote
Kisses Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 http://www.zkwp.bialystok.pl/wystawy/2010CACIBwykaz.pdf Wykaz ;) Quote
blaira Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Matagi....jak zawsze można na Ciebie liczyć :-) Mam nadzieję że i w tym roku się zobaczymy...tym razem nasz skład się powiększył:cool1: Można jeszcze liczyć na rozpiskę godzinową i wykaz ringów dla danych ras? Quote
Asiaczek Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='Kisses']http://www.zkwp.bialystok.pl/wystawy/2010CACIBwykaz.pdf Wykaz ;) Dzięki, Kisses:) Pzdr. Quote
Matagi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 blaira napisał(a):Matagi....jak zawsze można na Ciebie liczyć :-) Mam nadzieję że i w tym roku się zobaczymy...tym razem nasz skład się powiększył:cool1: Można jeszcze liczyć na rozpiskę godzinową i wykaz ringów dla danych ras? Hahahaa:loveu:cześc Natalia!!!!:multi: oczywiście,że się zobaczymy!!!!:lol:musze obejrzeć powiększony sklad:eviltong: Rozpiska i reszta będzie niebawem-cierpliwości;). Aaaa...pozdrówka dla Tatuśka!:lol: Quote
Kisses Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 I jest plan sędziowania: http://www.zkwp.bialystok.pl/wystawy/2010_Bialystok_CACIB_plan.pdf Ktoś wie czy MP będzie bezpośrednio po ocenie pana Króla czy później trochę? Quote
Iza. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Kisses napisał(a):Będę Wam wspierać :D dzieki haha ale chociaż ring mamy po tej stronie co chciałam ;P Quote
Feigned Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Iza. napisał(a):dzieki haha ale chociaż ring mamy po tej stronie co chciałam ;P dobre i to :evil_lol: Quote
kate8828 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 To sie należy cieszyć, że można sie wyspać a nie zrywać na 10:00 ;] Quote
ewka122 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Przepraszam, ale chciałabym się dowiedzieć, czy wystawa w Białymstoku się odbędzie?? Bo podobno jest tak region, w którym są wściekłe nietoperze itd. Boję się trochę, i wolę się dowiedzieć :D Link: http://www.sfora.pl/Uwazaj-Tu-atakuja-wsciekle-nietoperze-a23525 Quote
Iza. Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='ewka122']Przepraszam, ale chciałabym się dowiedzieć, czy wystawa w Białymstoku się odbędzie?? Bo podobno jest tak region, w którym są wściekłe nietoperze itd. Boję się trochę, i wolę się dowiedzieć :D Link: http://www.sfora.pl/Uwazaj-Tu-atakuja-wsciekle-nietoperze-a23525 Bez paniki ;) Białystok normalnie funkcjonuje. Właśnie dostałam numerek :cool3: Quote
Matagi Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Oczywiście,że wystawa sie odbędzie!!!!:lol: Chore batmany są w innej części miasta i tam jest teren zagrożony;) Quote
McDzik Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 No to super, do zobaczenia wszystkim w sobotę :) Gdyby w sobote ktoś potrzebował pomocnej dłoni przy porównaniach lub przy pokazaniu piesków, to służę pomocą :) Quote
AnkaW Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Kochani z Białego... czy na tym lodowsku jest ciepło? czy raczej w marynarkę się zabezpieczyć??? Quote
Marchewkowy Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Też służę pomocą w sobotę jeśli ktoś potrzebowałby handlera lub fotografa :) Quote
Asiaczek Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 My dzisiaj dostaliśmy potwierdzenie:) Pzdr. Quote
Matagi Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 AnkaW napisał(a):Kochani z Białego... czy na tym lodowsku jest ciepło? czy raczej w marynarkę się zabezpieczyć??? Cos sie na lodowisku spierdzieliło i ...lodu niet:p mysle,że na hali temperatura będzie w sam raz do życia,upałow nie zapowiadają:razz: No i ja w tym roku z cała V grupą bede tyż na hali....:roll: Quote
Recommended Posts