Marchewkowy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Felusia będzie, jak najbardziej:) To jeżeli udało by mi się przyjechać to mogłabym ją pożyczyć na Młodego Prezentera ? :) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Tak. Jeszcze nikt nie rezerwował sobie baska na MP. Tak więc Felka jest dla Ciebie:) pzdr. Quote
Marchewkowy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Tak. Jeszcze nikt nie rezerwował sobie baska na MP. Tak więc Felka jest dla Ciebie:) pzdr. Super! Tak dawno jej nie widziałam :) Quote
Zuza i Noddy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 A i ja będę w niedziele, może nawet Ofciowego zabiorę. Quote
Asiaczek Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Super, super! Bierz Tofika, będzie weselej:) Pzdr. Quote
Iza. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 My już zgłoszeni dawno, ale dopiero dziś udało mi się dotrzeć do banku żeby opłacić :evil_lol: FLY napisał(a): jest gdzieś może rozpiska co na hali co na zewnątrz?? Dokładna rozpiska z rozkładem ringów będzie pewnie już po terminie zgłoszeń, czyli pewnie już niedługo ;) Quote
Marchewkowy Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Asiaczek napisał(a):...od Katowic...? pzdr. Od Opola :) Do tej pory pamiętam super kotleciki i pycha ciasto :loveu: Ahh tyle czasu, stęskniłam się już! (bynajmniej nie za ciastem i kotlecikami) Mam nadzieję że wszystko wypali i będę mogła przyjechać! :lol: Quote
Mona Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Jak to w końcu jest z tą autoryzacją zgłoszenia ? Posyłałam zgłoszenie jakiś tydzień temu i do dziś "wisi"jako nieautoryzowane... Pisałam do ZK Białystok-brak odezwy :angryy: Ma ktoś podobną sytuację? Quote
FLY Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ja co prawda zgłaszałam dopiero wczoraj (i autoryzacji też nie mam) ale na którejś tam wystawie (wszystko to ten sam system obsługuje..więc chyba nie ma różnicy) też czekałam z tydzień, i było już po terminie jak zmienił się status zgłoszenia na "autoryzowane". Jeśli dostałaś potw. na maila że zgłoszenie zostało wysłane to chyba nie ma się co martwić..;) Quote
Feigned Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 przed chwilą sprawdzałam swój status, z "nie autoryzowane" zmieniło mi się na "oczekujące" ;) Quote
Asiaczek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Feigned napisał(a):przed chwilą sprawdzałam swój status, z "nie autoryzowane" zmieniło mi się na "oczekujące" ;) Oooo, jaka ulga, co? Pzdr. Quote
Feigned Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Oooo, jaka ulga, co? Pzdr. no, może maluuuutka.. :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Spokojnie, póki co radze nie przeżywać z tymi zgłoszeniami ;) Dopiero dziś termin się skończył, zanim związek ogarnie to wszystko, to troche czasu minie ;) Quote
Iza. Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 AnkaW napisał(a)::evil_lol::evil_lol: my też "oczekujący" myśle, ze teraz wszyscy taki status maja, bo i u nas tak samo :eviltong: Quote
Marchewkowy Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A mnie niestety nie będzie, innym razem może... Quote
narisowa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 no i ja się zdecydowałam, więc pojawimy się z czekoladą w niedzielę :) [quote name='Dominik- HANDLING']WITAM !!! [FONT=Franklin Gothic Medium]Piszę w pilnej sprawie . . . szukam mijesca dla jeden osoby bez psa . . w drodze powrotnej z wystawy ??? :) [/FONT]na woj. podkarpackie będę miała miejsce na powrót w niedzielę do lublina, jak nadal poszukujesz odezwij się na maila do mnie :) Quote
Marchewkowy Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Aaaa jednak przyjadę :) Zgłosiłam się na MP z Felusią :) - dziękuję Asiaczku! Quote
Marchewkowy Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Hahahaha Ale się zgadałyśmy Asiaczku, ja będę w sobotę a czytam w rozpisce że basenji są w niedziele więc się nie zobaczymy... chyba że w sobotę też będziecie? Szkoda... Szukam psa na Młodego Prezentera w sobotę, użyczy ktoś? Quote
Kisses Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Będę w sobotę, gdyby była potrzeba jakaś pomoc to bardzo chętnie :) Szukam również psa na sobotę do konkursu Młody Prezenter, mile widziane sznaucerki, ozdóbki oraz teriery, które wybierają się na krajową w sobote :razz: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Kisses napisał(a):Będę w sobotę, gdyby była potrzeba jakaś pomoc to bardzo chętnie :) Szukam również psa na sobotę do konkursu Młody Prezenter, mile widziane sznaucerki, ozdóbki oraz teriery, które wybierają się na krajową w sobote :razz: Aaaaaaaa :loveu: Podejdź do nas koniecznie, bedziemy od początku przy ringu grzywek, podejrzewam ze Madzia z Maniusiem tez z nami bedzie :cool3: Quote
Kisses Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Iza. napisał(a):Aaaaaaaa :loveu: Podejdź do nas koniecznie, bedziemy od początku przy ringu grzywek, podejrzewam ze Madzia z Maniusiem tez z nami bedzie :cool3: Pewnie, grzywki zaliczam obowiązkowo :) Quote
Recommended Posts