Asiaczek Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='AnkaW']aż Wam pozazdraszczałam Hahaha... [quote name='*anusia&ajlu*']a ja juz zglosilam i zaplacilam, nie ma odwrotu bedziemy sie wystawiac w klasie baby grzywacz chinski: BLASK KSIĘŻYCA Innowacja tylko jeszcze transport musze znalesc ;) Chciałam Ci zaproponowac nasz bus, ale... my jedziemy na niedzielę, a Twoja grupa jest w sobotę, szkoda... Pzdr. Quote
AnkaW Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jade !!!!! :multi::multi::multi: Dziewczyny dzięki :loveu: Quote
Iza. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 AnkaW napisał(a):Jade !!!!! :multi::multi::multi: Dziewczyny dzięki :loveu: super! :p Quote
*anusia&ajlu* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Chciałam Ci zaproponowac nasz bus, ale... my jedziemy na niedzielę, a Twoja grupa jest w sobotę, szkoda... Pzdr. Asiaczku dziekuje ale juz mam transport, na przyszlosc sie zglosze :D AnkaW napisał(a):Jade !!!!! :multi::multi::multi: Dziewczyny dzięki :loveu: no to do zobaczenia :D Iza. napisał(a):jak nie przybędzie mój fotograf to sama postaram się Was ufocić choć tam strasznie cięzkie warunki bedą w tej hali ja mam cyfrowke to moze jakies fotki wyjda;) Quote
C&B Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Iza. napisał(a):jak nie przybędzie mój fotograf to sama postaram się Was ufocić choć tam strasznie cięzkie warunki bedą w tej hali Tak, w hali fotografować to ja nie cierpię... ;/ Anusia - ja będę w sobotę, to was obfocę trochę ;) Quote
Dominik- HANDLING Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Dominik- HANDLING']WITAM !!! [FONT=Franklin Gothic Medium]Piszę w pilnej sprawie . . . szukam mijesca dla jeden osoby bez psa . . w drodze powrotnej z wystawy ??? :) [/FONT]na woj. podkarpackie POnawiam :) Quote
*anusia&ajlu* Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 C&B napisał(a):Tak, w hali fotografować to ja nie cierpię... ;/ Anusia - ja będę w sobotę, to was obfocę trochę ;) ale fajnie, a bedziesz z Czika? Quote
C&B Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ale fajnie, a bedziesz z Czika? Zobaczymy, jaka pogoda będzie. bo ostatnio an pikniku musieliśmy dość szybko sie zmyć, bo psu było strasznie gorąco, a na wystawie chcę trochę dłużej pobyć ;) Quote
Iza. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a): ja mam cyfrowke to moze jakies fotki wyjda;) Warunki tragiczne, ciekawe jeszcze z której strony dadzą nam ring ;) z jednej jest jaśniej ;d C&B napisał(a):Tak, w hali fotografować to ja nie cierpię... ;/ Anusia - ja będę w sobotę, to was obfocę trochę ;) Ja też się uśmiecham o fotki :) Quote
C&B Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Iza. napisał(a): Ja też się uśmiecham o fotki :) Będą, będą, o ile jakieś ładne wyjdą, rok temu z hali to tylko kilka było do pokazania:diabloti: Quote
Iza. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 C&B napisał(a):Będą, będą, o ile jakieś ładne wyjdą, rok temu z hali to tylko kilka było do pokazania:diabloti: postaraj się :lol: Quote
Feigned Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 C&B napisał(a):Będą, będą, o ile jakieś ładne wyjdą, rok temu z hali to tylko kilka było do pokazania:diabloti: ja również na Ciebie liczę :diabloti::cool3: Quote
Iza. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Feigned napisał(a):ja również na Ciebie liczę :diabloti::cool3: haha dobrze ze wszystkie jesteśmy na 1 ringu, klasa po klasie ;p Quote
C&B Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Z soboty same grzywki będę miała na aparacie:loveu: I mopsy ... Mama nie odpuści :shake: Quote
kaskaSz Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 To będzie można z psem niezgłoszonym, nierasowym wejść? Quote
Iza. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 kaskaSz napisał(a):To będzie można z psem niezgłoszonym, nierasowym wejść? Zawsze było można ;) Quote
AnkaW Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Matagi'] [B]UWAGA!!! Zgłaszajcie formularzem zamieszczonym na naszej stronie internetowej,można sprawdzic czy zgłoszenie zostało przyjęte /oszczędzicie swój czas i czas sekretariatu:eviltong:/ tutaj: http://zkwp.pl/zgloszenie/2009/search.php?kododd=122 czy jak zgłoszenie jest "nie autoryzowane" to tylko czekać czy się martwić? Quote
Feigned Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 AnkaW napisał(a):czy jak zgłoszenie jest "nie autoryzowane" to tylko czekać czy się martwić? mam tak samo, ale słyszałam, że czekać :lol: Quote
Kika9004 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja pewnie się zjawię w niedzielę jako widz :) Quote
Asiaczek Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Marchewkowy napisał(a):Możliwe że będę w sobotę :) Zajrzyj do nas, co? Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Jutro będę wiedzieć na 100%, jeśli przyjadę to oczywiście!!!!! Będzie moja ulubiona Felusia? Pozdrawiam serdecznie Quote
FLY Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 zgłoszone i opłacone:) jest gdzieś może rozpiska co na hali co na zewnątrz?? Quote
Asiaczek Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Marchewkowy napisał(a):Jutro będę wiedzieć na 100%, jeśli przyjadę to oczywiście!!!!! Będzie moja ulubiona Felusia? Pozdrawiam serdecznie Felusia będzie, jak najbardziej:) FLY napisał(a):zgłoszone i opłacone:) jest gdzieś może rozpiska co na hali co na zewnątrz?? Cofnij się trochę. Wcześniej Matagi pisała, jakie rasy będa na hali... Pzdr. Quote
Recommended Posts