Shaluka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 A grupa I? jak dla mnie mam nadzieje, ze na dworzu :) Pytanko: tam jest jakiś cień, drzewa itd.? Quote
Feigned Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Matagi napisał(a):Na dzień dzisiejszy wiem,że cała IX ma byc w hali..... :multi: Shaluka napisał(a):A grupa I? jak dla mnie mam nadzieje, ze na dworzu :) Pytanko: tam jest jakiś cień, drzewa itd.? widownia jest w cieniu, trochę drzew też jest, choć nie za wiele :) ale myślę, że bez problemu można znaleźć miejsce w cieniu, aby odpocząć Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Matagi napisał(a):Na dzień dzisiejszy wiem,że cała IX ma byc w hali..... Aaaaa, jasne. To my bierzemy namiot... Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Aaaaa wybiera się ktoś z Sosnowca/Katowic (śląska) lub przejeżdża przez moje okolice i miałby miejsce? Pozdraiwam Quote
AnkaW Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 AnkaW napisał(a):A czy ktoś z okolic Stalowej Woli /podkarpacie/ mógłby mnie zabrać? Sobota IX gr. ponawiam pytanie Quote
Shaluka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 My jak coś jedzyemy z pod Piotrkowa Tryb. i mamy miejsce Quote
Aurunia Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Matagi napisał(a):Na dzień dzisiejszy wiem,że cała IX ma byc w hali..... A jak będzie w tym roku z yorkami, czy będą tak samo jak w tamtym roku na hali?? I czy na krajowej terierów będą na dworze czy na hali ?? Quote
Matagi Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Cała III grupa na międzynarodówce jest na hali,na krajowej Terrierów zaś, wszystkie rasy są na trawce:lol:.Aussie również trawka:eviltong:. UWAGA!!! Zgłaszajcie formularzem zamieszczonym na naszej stronie internetowej,można sprawdzic czy zgłoszenie zostało przyjęte /oszczędzicie swój czas i czas sekretariatu:eviltong:/ tutaj: http://zkwp.pl/zgloszenie/2009/search.php?kododd=122 Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Uffff, zgłoszeni i opłaceni.... Niestety, w tym roku ani Para Hodowlana ani Grupa Hodowlana nie wchodzą w grę... Pzdr. Quote
Iza. Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Asiaczek napisał(a): Niestety, w tym roku ani Para Hodowlana ani Grupa Hodowlana nie wchodzą w grę... Pzdr. Oj szkoda, Twoje baski zawsze tak efektywnie się prezentują. Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Iza.']Oj szkoda, Twoje baski zawsze tak efektywnie się prezentują. Efektywnie - tak... Ale pewnie Tobie chodziło o "efektownie":) Pzdr. Quote
Shaluka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 My zgłoszeni i opłaceni, w tym i para hodowlana, w końcu Słowak i może moje buraski zostana docenione ;) Quote
Asiaczek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Oj, tak, niektórym rasom ciężko jest się przebić w tej konkurencji... Ale trzymam kciuki:) Pzdr. Quote
Shaluka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Nam jest łatwiej - choć też nie super łatwo w krajach pochodzenia rasy.. i niestety ale większość w Polsce sędziowań to czysta porażka, bo zamiast wzorcowego wilka bez klaty, z jasnym okiem, jasną maską itd. szukają owczarków z koszmarnym kontowaniem i masą molosa :( No ale "swój" może nas doceni ;D Na Litwie też postanowiliśmy zaryzykować, tylko ten mój szałaput.. mam nadzieję, że do tego czasu znów czegoś nie wymyśli.. W moim życiu było dużo psów.. mam trzy wilczaki i tylko ona jest takie kamikadze... :D Choć za to ma wiecznie rewelacyjną figurę ;) Mam nadzieję, że Was spotkamy i z chęcią pokibicujemy :) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 My, od kilku dobrych lat, staramy się "bywać" w Białym. Niedaleko W-wy, dobry dojazd, ciekawi sędziowie... I w tym roku już jesteśmy zgłoszeni i opłaceni. Tak więc, mam nadzieję, że do zobaczenia:) pzdr. Quote
Iza. Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Mój Buenosek już zgłoszony, więc będziemy na pewno :) Quote
Shaluka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Posprawdzajcie swoje zgłoszenia!! Ja na szczęście ostatnio sprawdziłam i okazało się, że miałam zgłoszoną tylko sunie (dodam, że już opłaciłam oba psiaki i parę hodowlaną!) i tylko dzięki dodatkowemu zgłoszeniu Gis też jest już zgłoszony. Quote
ATHENA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ja bym z checią pojechała , ale pociag jedzie ponad 13 godz z kilkoma przesiadkami ... :( Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ATHENA napisał(a):Ja bym z checią pojechała , ale pociag jedzie ponad 13 godz z kilkoma przesiadkami ... :( A nikt z Twoih stron nie jedzie na tę wystawę? Albo PRZEZ Twoje okolice... Pzdr. Quote
AnkaW Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 no i chyba nici z tej wystawy, szkoda :-( bo tylu znajomych będzie i fajnie się zapowiadało :roll: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 AnkaW napisał(a):no i chyba nici z tej wystawy, szkoda :-( bo tylu znajomych będzie i fajnie się zapowiadało :roll: Dlaczego? sędzia nie pasuje...? pzdr. Quote
ATHENA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 No muszę sie rozeznać w temacie bo z 2 psami w pociaagach to akurat mi sie chce hmmmm Quote
AnkaW Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Asiaczek napisał(a):Dlaczego? sędzia nie pasuje...? pzdr. e tam sędzia, /sędzia jak sędzia :evil_lol:/ transportu nie mam :placz: Quote
Shaluka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ja jesli byliby chetni to moge jechac autem.. wtedy mam miejsce na trzy osoby z trzema max sredniej wielkosci psami(seat alhambra)... Moje jada w klatce jak cos... Quote
Marchewkowy Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Shaluka napisał(a):ja jesli byliby chetni to moge jechac autem.. wtedy mam miejsce na trzy osoby z trzema max sredniej wielkosci psami(seat alhambra)... Moje jada w klatce jak cos... Szkoda że tak daleko :( Quote
Recommended Posts