C&B Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ja już za raz po wystawie mówiłam sobie : na następnej będziesz bardziej rozmowna :D hihi :D Bo tak to chwilę zagadałam z kilkoma osobami. Quote
Iza. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 agnethka napisał(a):nie wiem jeszcze nic, gdzie będziemy ;) w tym roku chyba będziemy mieli skromniejszy sezon wystawowy - chociaż Białystok na Cacib kusi :D toć do nas macie całkiem blisko :eviltong: to nie jakiś drugi koniec polski jak Sopot na przykład :lol: Quote
Iza. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 agnethka napisał(a):no nie, ale do Zakopanego trza też pojechać i to obowiązkowo :D serio - nie mam jeszcze ustalonego kalendarza ;) Ja chciałam do Katowic, ale jednak za daleko dla nas, szczególnie, że mój to jeszcze by w szczenach był :eviltong: rozumiem, rozumiem ;) Quote
Kaya Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Iza. napisał(a):toć do nas macie całkiem blisko :eviltong: to nie jakiś drugi koniec polski jak Sopot na przykład :lol: Haha dzięki :evil_lol: :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kaya napisał(a):Haha dzięki :evil_lol: :cool3: Może się jednak skusicie...? Może i jamnicze uda się namówić... Pzdr. Quote
Kaya Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Asiaczek napisał(a):Może się jednak skusicie...? Może i jamnicze uda się namówić... Pzdr. Ja mam taką wielką nadzieje, że się skusimy i zależy czym byśmy jechali (czy sama czy ze znajomymi czy z rodziną) to możemy zabrać i Jamnicze z Sajdi :) Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 OK, trzeba zacząć jamnicze urabiać;) A Ty byłabyś z Muszu? Pzdr. Quote
Kaya Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jak dojade to oczywiście, choć mam nadzieje, że uda mi się namówić tate na wyjazd i zabrać cała 3 ze sobą chyba że Kaja skończy championat przed terminem zgłoszeń ;) Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale wtedy i tak Muszu zabierzesz? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Super! Do tego czasu można spokojnie popracować z nim i pieknie wyćwiczyć:) Pzdr. Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kaya napisał(a):Haha dzięki :evil_lol: :cool3: oj no sorki jakoś tak mi Sopot pierwszy do głowy wpadł :evil_lol: co nie oznacza, że sama ie chciałby się do sopotu wybrać :eviltong::evil_lol: A w ogóle to masz galerie na dmg ? Chciałbym pooglądać fotki małego baska bobaska :loveu::cool3: Quote
Kaya Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Galeria baska bobaska jutro powstanie bo tak się składa że dzisiaj nocuje u mnie i jutro mam caaały dzień na robienie zdjęć ;) A obecnie w domu mam psie zapasy Muszu : Fiolka Quote
Asiaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jeeeee.......fotki z zapasów, proszę! Pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Widzę, jak zwykle wątek duzo wcześniej założony :) Ja też będę jako widz, ale nie wiem czy w sobote czy w niedziele. Bo w sobotę jest krajowa terrierów (mam nadzieję, że dużo westów się zjedzie :D ), a w niedzielę ogólnie będzie i ciekawe czy wystawcy zanocują na oba dni. Ale jak dobrze pójdzie z egaminem na prawko to sama pojadę hihi :D Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Bądź w niedzielę, bo baski będą w niedzielę! No i trzymam kciuki za prawo jazdy i samodzielną wyprawę na wystawę:) Pzdr. Quote
Matagi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 No.....;)....już chyba czas podrzucic Białystok do góry....:roll: Będe upierdliwa i napisze to,co w zeszłym roku:NIE CZEKAJCIE DO OSTATNIEJ CHWILI!!!! ZGŁASZAJCIE SIE JUŻ TERAZ!!! Będzie mniejszy kocioł,oddział będzie mógł więcej czasu przed wystawą na Wasze telefoniczne i mailowe zapytania:lol:. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Ja zgłoszę chyba w nast. tygodniu. Bo w tym to mam lekki kocioł... Pzdr. Quote
Shaluka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 My już zgłoszeni w większej ekipie, tylko teraz opłata.. Szkoda, że tu też nie mozna do ostatniego dnia przed wystawą wpłacać. Ja każda wystawę płace.. ale tak jest latwiej ;) Quote
Matagi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Myślę,że dla tych ,którzy mają byc w hali to ważne info: w tym roku w hali będzie lód /przykryty wykładzinami/,a w związku z tym ,będzie utrzymywana odpowiednia temperatura,czyli nie będzie duszno:lol: Finały równiez na hali.Ja zazdraszczam juz teraz....:diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ciekawe, które rasy będą tymi "wybranymi"... Pzdr. Quote
AnkaW Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 A czy ktoś z okolic Stalowej Woli /podkarpacie/ mógłby mnie zabrać? Sobota IX gr. Quote
Iza. Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ja tez postaram sie byc;) Masz być obowiązkowo! Quote
Matagi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Ciekawe, które rasy będą tymi "wybranymi"... Pzdr. Na dzień dzisiejszy wiem,że cała IX ma byc w hali..... Quote
Recommended Posts