Asiaczek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 pierozek_monika napisał(a):Mój pies w oczekiwaniu na finały ciągnął do sznaucerka miniaturowego - też psa :] Oj, miłość nie zna granic...;) Pzdr. Quote
Talagia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No wlasnie... 4 lata jeszcze mi sie nie zdarzyl taki numer jak wczoraj na wystawie :D Pies malo sie nie przewrocil jak stal na finalach :D hah Quote
Tecia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Talagia napisał(a):Nie chce tu publicznie na nikogo narzekac, bo suka podobno nie miala cieczki i zawsze odchyla ogon psom :D A kryta byla 10 dni temu. Coz moj pies nie byl na swojej pierwszej wystawie w zyciu i nie reaguje tak na suki... Nigdy w zyciu nie wyrwal mi sie i nie biegal jak glupi po calej wystawie ;/ A wam gratuluje, BARDZO i w Chorzowie juz chcialam porwac tego malego rudzielca :D Piekny! To chyba wszystko wiem:) Wiesz jeszcze jak na sukę chce skakać to normalne a mnie ostatnio na wystawie ruskie taki nr zrobiły że psa wysmarowały zapachem suki i oba moje chłopaki stojąc w porównaniu z tym psem chciały go kryć:) wyobrażasz sobie walkę na ringu z dwoma amcami które chcą kryć trzeciego hihihi A malucha mogę Ci sprezentować hihihi mam jeszcze paru w domu:) ten co był w Chorzowie to mój ulubieniec:) Quote
Talagia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Domyslam sie jak to wygladalo :D No musisz miec wesoło z tymi rudzialcami teraz, chociaz ten na wystawie pasowalby do naszej druzyny, mial taka skupiona mine :D Quote
panienkabubu Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Wystawiany przeze mnie Burbon był kokietowany przez Mopsa - samca :cool3: także kochane, nie tylko suczki w cieczkach bywają atrakcyjne dla innych samców :evil_lol: Quote
Tecia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 panienkabubu napisał(a):Wystawiany przeze mnie Burbon był kokietowany przez Mopsa - samca :cool3: także kochane, nie tylko suczki w cieczkach bywają atrakcyjne dla innych samców :evil_lol: No bywa :) ale moi chlopcy zdecydowanie wola dziewczynki:) A Lucky naprawdę potrafi zignorowac nawet cieknącą suke jeśli nie jest w rui:) tak wiec jeśli on skacze na samca znaczy coś jest na rzeczy:) Quote
Tecia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Talagia napisał(a):Domyslam sie jak to wygladalo :D No musisz miec wesoło z tymi rudzialcami teraz, chociaz ten na wystawie pasowalby do naszej druzyny, mial taka skupiona mine :D Hihihi Kasia skoro brak Ci do kompletu orange to moze poprostu "idz na całość" hihihi to oczywiscie zarty:) a wesolo mamy nie da sie ukryc do tej pory zawsze byla przewaga dziewczyn w domu a tu masz Ci babo placek same clopaki hihihi Quote
filonek_bezogonek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 poproszę o stawkę szpiców mini i wyniki BIS Quote
Marchewkowy Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Kilka na początek :) :D jedno z moich ulubionych "sędzia w akcji" Quote
Kisses Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Jakby ktoś miał foty Cavalierków (suki, młodzież), Collie (suki, młodzież) lub MP (byłam z Cairnem) - będę bardzo wdzieczna za wysłanie na PW/maila: dsh.patrycja@gmail.com Quote
Shetanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 zdjęcia piękne ale czy nie powinno być max. 5 w poście? ;P Quote
Marchewkowy Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Shetanka czepiasz się :P BIS Puppy Więcej tutaj: http://www.animalsphoto.za.pl/chorzowpuppy.html Gdyby ktoś był zainteresowany konkretnym szczeniakiem z finałów to zapewne go mam, proszę pisać ;) Jutro kolejne zdjęcia z finałów Quote
Shetanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 a mój łysolek się nie załapał czasami? ;) Quote
Klementynkaa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 a ja bardzo proszę o udostępnienie fotki bokserka szczeniaka z BISa, taki zapluuuty, jeśli ktoś ma :helo: Quote
diabelkowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 a widzial ktos tego mieszanca chow chowa i labradora na wystawie ? cuudowny byl :P Quote
Marchewkowy Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Klementynkaa napisał(a):a ja bardzo proszę o udostępnienie fotki bokserka szczeniaka z BISa, taki zapluuuty, jeśli ktoś ma :helo: Boksio ma 2 foty :) jedną w ruchu i jedną w statyce :D Quote
Talagia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 a ja baardzo, bardzo slicznie wciaz prosze o zdjecia angoli :) :) Quote
Marchewkowy Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Talagia napisał(a):a ja baardzo, bardzo slicznie wciaz prosze o zdjecia angoli :) :) Niebawem pewnie dojdę i do seterów:D na razie będę się brać za BIS młodzieży ;) Quote
Marchewkowy Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kolejna porcja zdjęć tym razem z BIS Junior :) Więcej zdjęć: http://www.animalsphoto.za.pl/junior.html Nie wszystkie psy będą w galerii dlatego jeśli ktoś jest zainteresowany konkretnym psem z finałów to proszę o kontakt. Stopniowo będę dodawać kolejne BIS :) Teraz zabieram się za BOG I ;) Quote
Talagia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 buu nie doczekamy sie raczej fotek na dzisiaj co? Pytam bo myslalam, ze moglabym podkrasc jakies sliczne zdjecie do newsa na nasza strone :P A jutro jedziemy na kolejna wystawe :( Quote
panienkabubu Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Mnie oczywiście interesuje Boston Terrier z juniorów i BOG IX :) Quote
Klementynkaa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 kurcze to jednak nikt nie ma boksera? ten jeden jest z klasy baby a nie szczeniak :( Quote
Marchewkowy Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Klementynkaa napisał(a):kurcze to jednak nikt nie ma boksera? ten jeden jest z klasy baby a nie szczeniak :( Pisałam powyżej że mam ;) Daj maila to wyślę Quote
Shetanka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Wstawiam zdjęcia autorstwa mojej koleżanki. Można używać na stronkach etc, ale pod warunkiem nie usuwania podpisu. Najlepiej jeszcze dopisać, że "zdjęcie/a autorstwa http://feanutri.deviantart.com Quote
Recommended Posts