McDzik Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Göran Bodegård (Szwecja) Lhasa Apso, Terier Tybetański, Spaniel Tybetański, Shih Tzu ( uwaga - zmiana ) I już nie ma Szweda? Ta wystawa mi po lotto, a chciałam zgłosić właśnie dla tego sędziego, dla opisu od wyspecjalizowanego znawcy ras tybetańskich :( No i po wystawie... nawet nie napisali na kogo zmieniają.. Quote
panienkabubu Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 McDzik napisał(a):I już nie ma Szweda? Ta wystawa mi po lotto, a chciałam zgłosić właśnie dla tego sędziego, dla opisu od wyspecjalizowanego znawcy ras tybetańskich :( No i po wystawie... nawet nie napisali na kogo zmieniają.. A czy to nie jest zmiana na zasadzie ras pod tego sędziego? Mam na myśli, że może wcześniej miał inne (więcej? mniej?) rasy, a teraz ma takie, jak na przedstawionej ulotce? Quote
Yanni Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 McDzik napisał(a):I już nie ma Szweda? Ta wystawa mi po lotto, a chciałam zgłosić właśnie dla tego sędziego, dla opisu od wyspecjalizowanego znawcy ras tybetańskich :( No i po wystawie... nawet nie napisali na kogo zmieniają.. Jest nadal szwed. Zmiana była wczesniej z polskiego sedziego na szweda . Quote
panienkabubu Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Informacja z ZK CHORZÓW: UWAGA!!!! ze względów zdrowotnych przyjazd [FONT=Arial]Görana Bodegårda został odwołany. Nowy sędzia zostanie podany w najbliższym możliwym terminie. [/FONT][FONT=Arial]Za zmianę przepraszamy[/FONT] Quote
Yanni Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 o 17.00 dzwoniłem do oddziału i Pani potwierdziła ,że nic się nie zmieniło i że przyjazd Pana Bodegarda aktualny. Więc nie rozumiem -chyba że po godz. 17.00 "coś" się wydarzyło. Szkoda:( Quote
panienkabubu Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Yanni napisał(a):o 17.00 dzwoniłem do oddziału i Pani potwierdziła ,że nic się nie zmieniło i że przyjazd Pana Bodegarda aktualny. Więc nie rozumiem -chyba że po godz. 17.00 "coś" się wydarzyło. Szkoda:( Jest to informacja wiarygodna, otrzymana od organizatorów o godzinie 21. Quote
Yanni Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jest już zastępstwo za Szweda. Oceny dokona w gr.X i w cześci gr. IX Pani Maria Zasada. Quote
diabelkowa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 a to jest ta coroczna wystawa na Skalce ? :) Quote
karkakarka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 A ja mam pytanie?? Może wyda się głupie :roll: Zgłoszenie jest do piątku, a zapłacić do kiedy trzeba? Quote
Jagoodka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 też do piatku. tzn. możesz zapłacic później, ale w późniejszym terminie i na wystawie opłata za każdego psa niezaleznie od klasy to 100 zł Quote
karkakarka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 aha - dzięki za odpowiedź - to nasz debiut i jestem zielona w tym wszystkim ;) Quote
Jagoodka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Będzie dobrze - a kto pyta nie błądzi - każdy w końcu kiedyś zaczyna :) Quote
karkakarka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 :) no tak :) Dobrze, że was tu mam ;) hehe Mam nadzieje, ze damy radę :) Jeszcze raz dziękuję :D Quote
Mona Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Poszukuję dobrej duszy z wolnym miejscem w samochodzie dla jednej osoby z suczką Collie z Krakowa :p Dokładam się do paliwa i innych kosztów np: opłaty za autostradę. Quote
KIM Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Mona napisał(a):Poszukuję dobrej duszy z wolnym miejscem w samochodzie dla jednej osoby z suczką Collie z Krakowa :p Dokładam się do paliwa i innych kosztów np: opłaty za autostradę. ja jade z DĘBICY z 2 grzywkami i dzieckiem jak masz ochote to moge cię zabrać, miejsce jest! Quote
Jagoodka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Czy ktos wie kiedy można spodziewac się planu sędziowania i wykazu psów (ew. wystawców)? Quote
Asiaczek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Mam wolne miejsce z W-wy. Jak ktoś chętny - zapraszam:) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Jagoodka']Czy ktos wie kiedy można spodziewac się planu sędziowania i wykazu psów (ew. wystawców)?[/QUOTE] Patrząc na wątek z zeszłego roku to pewnie im nie będzie się spieszyło. Możliwe że dopiero w przyszłym tygodniu gdzieś ok. wtorku. Quote
Talagia Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 plan sedziowania i wykaz wystawcow juz jest :) Quote
panienkabubu Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Błyskotka']Postarali się :).[/QUOTE] ZK Chorzów zawsze się stara i myślę, że ma przygotowane wystawy na najwyższym poziomie. Quote
Shetanka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Podano również listę uczestników konkursu Młody Prezenter, Program Wystawy oraz plan ringów ;) Quote
Recommended Posts