staff-ka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 http://www.westminsterkennelclub.org/2006/video/breed/index.html (link dzieki uprzejmosci DEJMON z zielonego foo) ..popatrzecie na prezentacje SBT ..jaka klasa i profesjonalizm..i co zwróciło moja uwagę - żaden nie jest wystawiany na KOMPLECIKU Własnie szczegółowo oglądnełam ..... przewazały rudzielce,ale fakt - bardziej wyrównane w zachowanym typie ,wyrazie ,bardzo ciekawe głowy na ładnych szyjach ,krótkie korpusiki , żeśkie,lekko poruszajace się i super równolegle prowadzone kończynki - generalnie jest na czym oko zawiesic :multi: - fajne zwierzątka .... moj osobisty wybór :razz: pokrył się z wyborem sędziego Ps.Niektóre nasze staffiki spokojnie mogłyby "iśc w szranki" z tą grupką zaprezentowaną na Westminster :razz: Quote
Carbonara Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Tak bardzo fane psiaki a szczególnie ten co wygrał rasę:loveu: Ch. Belnore Dream Keeper:cool3: Oto jego fotka ach ta linia Judael;) Quote
staff-ka Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Tu "świeża" jeszcze z dzisiejszego dnia ;) i moim zdaniem ładniej obrazujaca walory tego psiaka :razz: aczkolwiek wolałabym.... ?! ;) Quote
Patka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Oj Kasia Kasia ale jesteś :evil_lol: Świetna ta relacja wideo sama przyjemnosc ale sciska w dołku ze u nas tylu kolorowców nie ma a w Bydgoszczy była staffikowa bieda wręcz ... Quote
Carbonara Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 U nas jest na odwrót ...tam same rudzielce i dwie ciarnoje sztuki ;) a u nas wiadomo same czarnuchy i raz na jakich czas pojawi sie kolorowy... Jak już widzieliśmy zwycięzcę rasy w całej krasie ( zdjęciówka Staff-ki) to ja pozwolę sobie wkleić Bos-a suczka Ch Frontier Calamityjane Inkwood Jak Wam sie podoba?:cool1: Quote
staff-ka Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Niom mnie sie bardziej widzi(jak i widziała ;) ) niz wygrany samczyk :eviltong: Quote
Asztir Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Coż za nawał "bronzu" - jak się to mówi "kobiety lubią brąz" :cool1: Śliczne - choć u niektórych takie pocieszne uszka były :D nie wiem czy takie odstające mają być, ale komicznie wyglądały :D i mnie osobiście od razu ta suczka w oko wpadła :) ale widziałyście te pudle duże za staffikami :-o niezłe :cool3: Quote
AMFI Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Faktycznie fafiory cud-miód, ale zobaczcie co się działo dalej: http://wiadomosci.onet.pl/4182,8,0,pokaz.html :multi: Quote
Patka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 no tak wygrał bullik o pięknej głowce :loveu: i takie cuda sie zdarzają :cool3: Quote
coco Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Bo bulliki są BEST OF THE BEST ;) !!!!!!!!!!!!! Quote
tomo Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Marzy mi sie tak wystawiać jak tam , każdy wie co ma robić , kiedy ma robić , jak ma robić , jak biec, jak stać , jak prezentować, tak cicho , płynnie i spokojnie !!! - po prostu BANDA PROFESJONALISTÓW ( jak sam prestiż wystawy wskazuje. Jeden nie wadzi drugiemu!!! A nie te przepychanki , hamowania , podbiegania przebiegania, wszystko w nerwach ,na chybcika , jeden idzie, drugi biegnie , trzeci pędzi , a czwarty hmm... na spacerek z pieskiem przyszedł ...:cool3: Nie widzę też , żeby któryś pies stał jak wryty ( wszystko bardzo naturalnie) , nie widzę też żeby któryś był wyciągany za szyję że mu "gały " na wierzch wychodzą , albo się dławi ( bo szyja zresztą według wzorca ma być owszem - ale nie "łabędzia " , jak to sobie coponiektórzy ostatnio wymyślili i jeszcze wiele innych zresztą rzeczy także... Niektórzy wiedzą o czy mówię:)))) No ... ale pomarzyć można - prawda? :))) Quote
Recommended Posts