Sallcia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Cześć :) Założyłam nowy temat, byśmy mogli/ły porozmawiać sobie o naszych ulubionych programach telewizyjnych o psach :cool3: Moim ulubionym programem jest ' ja albo mój pies' Jeżeli ktoś tego nie widział to program ten przedstawia ludzi, którzy maja problemy ze swoimi pupilkami. Są rozpieszczone, agresywne, siusiają w domu, śpią z właścicielami, kradną jdzenie, są agresywni dla nieznajomych etc. Osobiście najbardziej lubię odcinek z wystawowymi pudelkami, które na wszystkich się rzucają, a rodziców mają championów.. naprawde, fajne rady, czasami można zastosowac je do swojego życia i .. działają! Nie pogardze też programami o psach pomocnikach, ale te mnie troszke wzruszają [ tak to już mam :roll: ] a jak to jest u was? ;) Quote
Karolina. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 http://www.dogomania.pl/forums/109-TV-radio Quote
mat33 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ja też często oględam programy o psach razem z moim Maxem bo jego też iteresują pobratymcy po drugiej stronie ekranu;) ( a tak nawiasem mówiąc z niewiadonych przyczyn uwielbiał też oglądać BrzydUlę:lol:;)). Czasem oglądamy Ja albo moj pies albo policje dla zwierząt i porzewodnik po rasach psów na Animal planet;);) Quote
Recommended Posts