Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']http://a.imageshack.us/img251/4403/p7253713.jpg
górka aż sie prosi by na nią wejść i przeskoczyć siatkę ;)
pręgusek śliczny a piczka jak widać nie taka zołza!

Górka z piaskiem była jakieś 10 metrów od siatki ;)
Poza tym, Figa była na 30 metrowej linie, a Solan ganiał luzem (bo użyczył Piczce swojej 20 metrowej liny), a teren i tak jest ogrodzony tylko z 3 stron, bo z czwartej wjeżdżają samochody :lol:

Widzę, że nie tylko ja jestem przeczulona na punkcie możliwości przeskakiwania ogrodzenia. :evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Widzę, że nie tylko ja jestem przeczulona na punkcie możliwości przeskakiwania ogrodzenia. :evil_lol:

jestesmy przeczulone tak samo pod wieloma wzgledami ;)
u mnie np. póki co, żaden zdrowy i w pełni sprawny ttb nie mógłby mieszkać, bo brama z przodu ma chyba z 1,5m wysokości i pewnie dopiero w przyszłym roku ja wymienimy.

Posted

Korenia napisał(a):
O siostrzyczka :loveu:
Jak dziewczyny się dogadują? Zgodne są?

Na razie są izolowane, widzą się przez ogrodzenie, albo na spacerkach. Jest dobrze, jak na razie - nie ma warczenia, zębów, nerwowych zachowań :)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Na razie są izolowane, widzą się przez ogrodzenie, albo na spacerkach. Jest dobrze, jak na razie - nie ma warczenia, zębów, nerwowych zachowań :)

Właśnie widziałam na wątku Mariusi, że dziewczyny na razie na grubośc siatki ;) ale najpierw tu wpadłam, stąd pytańsko ;) My byłyśmy teraz u przyjaciółki, są tam trzy pesy - 2 suczki i pies i było spoko ;) Trochę Amy napyskowała do piesa, bo ona nie lubi jak ktoś ją wącha :P ale potem już była całodzienna zabawa, non stop go zaczepiała i tarmosiła za uszy i fafle :evil_lol:

Posted

Piczce jest niewygodnie??? :mad:
Ona od kilku dni śpi z mężem na mojej części łóżka w sypialni, podczas gdy ja muszę się męczyć na nierozkładanym narożniku w psim pokoju, a na mnie leży Marusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aniu - same koszmary :diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ona od kilku dni śpi z mężem na mojej części łóżka w sypialni, podczas gdy ja muszę się męczyć na nierozkładanym narożniku w psim pokoju, a na mnie leży Marusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj, to coś czuję, że niedługo tadziu stwierdzi, że trzeba marusi domku szukać i to na wczoraj, jak ty się z sypialni wyprowadziłaś:evil_lol:

Posted

Jak ona ładnie pilnuje Swoje Pani aby się wyspała :) Gratuluję Piczki i Marusi też (choć to na razie tmczasowiczka) bardzo ładne są panienki na pewno sąsiedzi zazdroszczą :)

Posted

agaga21 napisał(a):
oj, to coś czuję, że niedługo tadziu stwierdzi, że trzeba marusi domku szukać i to na wczoraj, jak ty się z sypialni wyprowadziłaś:evil_lol:

Tadziu powiedział, że jak oddam Marusię, to się tydzień nie będzie do mnie odzywał :evil_lol:

A Marusię stopniowo przyzwyczajam do sypialni. Na razie się boi, chwilkę poleży na posłaniu i ucieka. Figa warczy na nią, gdy leży z Tadziem na łóżku, a Marusia się zbliża. Ale szybko jej przechodzi warczenie, jak na nią fuknę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Oj ja na zdjęciach widzę zupełnie coś innego !

Widzę biedne psisko , które śpi odkryte i zmarznięte , jak już wcześniej zauważono bez poduszeczki , no i na dodatek jest spychane z łóżeczka :diabloti:

Posted

mielew napisał(a):
Oj ja na zdjęciach widzę zupełnie coś innego !

Widzę biedne psisko , które śpi odkryte i zmarznięte , jak już wcześniej zauważono bez poduszeczki , no i na dodatek jest spychane z łóżeczka :diabloti:

O to to to! Normalnie mamy mocny dowod, ze Aga zneca sie nad swoimi psami :diabloti: