Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka32']

Jutro chowam jej wszystkie piszczałki, to tylko jej szkodzi w jej "stanie" wymyślonej ciąży. I zauważyłam, że szykuje sobie posłanie - a cycuchy są już ogromne. W czwartek jedziemy do weta.[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye: to Piczka ma ciążę urojoną????

Posted

Tak, Aniu - Piczka ma urojoną ciążę. Musiałam jej schować wszystkie piszczące zabawki, bo zabierała je ze sobą nawet do łóżka i co chwilę się budziłam od ich piszczenia, leżąc co rusz na jakimś prosiaku, żabce, zeberce czy dinozaurze :)

Ograniczyłam jej też jedzenie, ale to jej akurat wyjdzie na dobre ;)
Niestety, z powodu upałów ma mało ruchu, więc czekamy na zmianę pogody, by mogła więcej biegać.
Na razie wstrzymałam się z wizytą u weta - jeśli to wszystko nie pomoże, będziemy musieli go odwiedzić.

Posted

Alicja - nie byłam u p. Asi, ale mogę do niej zajść, jeśli chcesz ;) Ale dopiero w przyszłym tygodniu, bo ona tylko w czwartki może się ze mną spotkać, a jutro nie dam rady. Ale właściciel Fluka to jej znajomy - mówi, że sunia ma się dobrze... aż za dobrze ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Alicja - nie byłam u p. Asi, ale mogę do niej zajść, jeśli chcesz ;) Ale dopiero w przyszłym tygodniu, bo ona tylko w czwartki może się ze mną spotkać, a jutro nie dam rady. Ale właściciel Fluka to jej znajomy - mówi, że sunia ma się dobrze... aż za dobrze ;)

a tam zaraz chodzić ( nie można tyle kawy pić );) jakby nam tak pani Asia jakąś fotkę sunieczki podesłała było by fajnie ... chciałabym zobaczyć tą ślicznotkę , bo w to że ma sie dobrze to nie wątpię

Posted

Korenia napisał(a):
Zmieńcie tytuł :P Z niej taka Sandy jak z Agi Figa :P

:evil_lol:

agaga21 napisał(a):

Akurat słońce przyświeciło i się wściekałam, że mi świeci w obiektyw - ale Piczka wyszła jaśnie oświecona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

fioneczka napisał(a):
a Figusia ma śliczną nową obróżkę :)

i jej minki są powalające :loveu: ... często jest taka "zdziwiona" jakby pytała ... że co? o co kaman? ;)

Taaaak ;), Piczka dostała od Pani nowe obróżki...... 15 nowych obróżek :oops::evil_lol:
Będę Wam serwować fotki obróżkowe co kilka dni nowe :diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Taaaak ;), Piczka dostała od Pani nowe obróżki...... 15 nowych obróżek :oops::evil_lol:
Będę Wam serwować fotki obróżkowe co kilka dni nowe :diabloti:

WARIATKA!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

hihi czekam na obróżkowe fotki :lol:

a Piczka wygląda jak piczek..znaczy pączek w maśle :crazyeye: ło matko :lol: nie mogę się doczekać Piczki odchudzonej - jakoś tak lepiej wygląda jak jest szczupła... zupełnie jak ja :evil_lol: :loveu:

Posted

Piczka od 5 dni zupełnie nic nie je, więc jak teraz nie schudnie, to już nie wiem :roll:
Wczoraj wmusiłam w nią pół małej puszki Animondy.

To pewnie przez te upały - nie je, ale też prawie się nie rusza :shake:. Jeden spacer pół godzinki i ledwo się do domu doczłapać może (ja z resztą też :diabloti:)

P.S. Część obróżek już rozdałam, bo mi się "na żywo" tak nie podobały, jak na ekranie :evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Piczka od 5 dni zupełnie nic nie je, więc jak teraz nie schudnie, to już nie wiem :roll:
Wczoraj wmusiłam w nią pół małej puszki Animondy.

To pewnie przez te upały - nie je, ale też prawie się nie rusza :shake:. Jeden spacer pół godzinki i ledwo się do domu doczłapać może (ja z resztą też :diabloti:)

no właśnie upały i dodatkowo tusza... jak schudnie od razu poczuje się lepiej no i może się ożywi jak już urojeniec sobie pójdzie :)

agnieszka32 napisał(a):
P.S. Część obróżek już rozdałam, bo mi się "na żywo" tak nie podobały, jak na ekranie :evil_lol:

:lol: dobra z Ciebie kobieta :p