Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co ty masz aga za życie:shake:
weź raz przyjdź z pracy, zrób sobie herbatkę i nie rób nic co wymagałoby wstawania z leżaczka:evil_lol: choć jeden raz. może ci się spodoba:cool3::evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aż ciężko uwierzyć, że ona tylko 3 kg przytyła :evil_lol:
wygląda zwaliście a była taka fajna pitkowata :eviltong:

przy urojonej, to dobrze jest drastycznie obniżyć dawkę karmy/jedzenia i zapewnić więcej ruchu...moze teraz będzie kilka chłodniejszych dni lepszych na bieganko :cool3:

A co do zazdrości, to lepiej by było gdyby mąż psiaka spotkanego na spacerze nie głaskał- przynajmniej na początku...
Wydaje mi się, że Piczka moze z czasem być coraz gorsza do psiaków, tym bardziej, że nie ma z nimi kontaktu na codzień

Posted

Rufusowa - Figa NIGDY nie była pitkowata, w żadnym calu ;)

Fotka w dniu wyjścia ze schroniska

Już tutaj widać, jaką ma budowę - jest właśnie zwalista, "grubociosana", niska i krępa - nie ma nic wspólnego z pitem :) Jest bardziej astowata, zwarta w budowie.

A głodzić psa nie będę i już. Dostaje dobre jedzonko i tak pozostanie :diabloti:. Biegać nie będzie, bo nie ma z kim ;)
Mogłaby trochę schudnąć, ale nie za dużo - nie cierpię chudych psów z wystającym żebrami i kręgosłupami, to pasuje tylko chartom :evil_lol::diabloti:;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
nie cierpię chudych psów z wystającym żebrami i kręgosłupami, to pasuje tylko chartom :evil_lol::diabloti:;)

to tak jak ja i żałuję, że nie mogę morrisa do 45 kg podtuczyć ;) tylko do ok.35 maximum ze względu na stawy.
a astki według mnie powinny być masywne a nie wychudzone:) własnie takie jak piczka:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Nad morzem nie byliśmy, bo Pańcia się źle poczuła, ale z pewnością się niedługo wybierzemy - rozmawiałam z Mielewem i zamierzamy się spotkać i poznać nasze dwa czołgi ze sobą :evil_lol: