Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna- widać ze lubi biegać!! jak wszystkie amstafy Najki to ciągle doły kopie wiecznie zabłocony! Oczka to tylko jej strzelają żeby coś zbroić.Widać że szczęsliwa i tak powinno być pozdrowienia.

Posted

Alicja napisał(a):
Agnieszko , masz smycz czy tą lonże ?? Ja muszę kupić jakąś linkę dla Ozzulca na wyjazd i szukam i sie zastanawiam

Mam lonżę 8 metrową - jest super, bo bardzo mięciutka, nie rani dłoni, super się ją trzyma, a poza tym jest bardzo mocna.

Posted

cioteczki kopiuję z innego wątku:
prepraszam za offa
pietrucha 204:
"[FONT=MS Shell Dlg 2]PILNE!! DO ODDANIA SZCZENIAKI AMSTAFA!! PO RODOWODOWYCH RODZICACH!! ZA DARMO!!!!! INACZEJ ZOSTANĄ UTOPIONE PRZEZ WŁAŚCICIELA PISZCIE PROSZĘ JEŚLI KTOŚ CHCIAŁBY PRZYGARNĄC I URATOWAC W TEN SPOSÓB PSIAKI...INFORMUJCIE TEŻ KOGO SIĘ DA PROSZĘ!!!!"

[/FONT]
Telefony:

• 609 825 376
  • 601 328 267

okolice Wrocławia/Legnicy

Posted

Dzisiaj była ładna pogoda, niunia pobiegała sobie na spacerku w ramach akcji odchudzania ;) Dostaje zmniejszone porcje jedzonka i wciąż chodzi i szuka czegoś, co się nadaje do zjedzenia - dzisiaj odkopała zakopane w ogródku swoje skarby - głównie kości wędzone i uszy

Posted

większość zdjęć otwiera mi się tylko w małej części:placz: tak jakby były ucięte. moze jutro lepiej mi się pootwierają, bo odświeżam i ciagle to samo:shake:

Posted

[quote name='agaga21']większość zdjęć otwiera mi się tylko w małej części:placz: tak jakby były ucięte. moze jutro lepiej mi się pootwierają, bo odświeżam i ciagle to samo:shake:[/QUOTE]

O, nie wiem dlaczego - bo nawet u mnie widać wszystkie w całości ... :roll:

[quote name='ms_arwi']mnie wszystkie pieknie sie wyswietlaja razem ze swoja opancerzona ale jakze uradowana zawartoscia :D[/QUOTE]

Dzisiaj na spacerku spotkaliśmy (o dziwo!, bo zwykle żywego ducha nie ma) państwa z psiakiem - Figa rwała się do niego, chciała się bawić, ale państwo nie pozwolili się im nawet przywitać - podobno dlatego, że ich pies rzuca się nawet na suczki, bo jest znerwicowany :shake: Na moje oko pies był bardzo spokojny, to raczej ci państwo wyglądali na zdenerwowanych - czyżby widok opancerzonego czołgu tak na nich zadziałał? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: