Alicja Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jak skromnie usiadła :roflt: http://img30.imageshack.us/img30/4050/figa22.jpg kiedy odwiedzinki u mojej suczynki ?? Quote
agnieszka32 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dzisiejszy dzień mnie dobija... :shake: Cieszę się, że mieszkam na wzgórzu, powódź mi nie grozi, a zwierzaki w schronisku bezpieczne... szkoda, że nie wszędzie tak jest :-( Zrobiłam dzisiaj Piczce parę fotek, to wstawię - Piczka przeszła właśnie na dietę, bo ciut jej się za bardzo przytyło.:eviltong: Poza tym, wychodzi codziennie na długie spacery, ale co ona na nich wyprawia, woła o pomstę do nieba :roll: - po pierwsze jest opancerzona jak Rudy 102 :evil_lol: - szelki od pitmana, obroża zaciskowa - smycz (tzn lonża dla konia :diabloti:) przypięta zarówno do obroży, jak i do szelek - bo skubana próbuje prowadzić i jeśli nie chcesz iść tam, gdzie ona, to momentalnie wychodzi z obroży i ze "zwykłych" szelek :mad: - na szczęście dała popis tych umiejętności przed lecznicą dla zwierząt i w gabinecie, co pozwoliło nam lepiej się zabezpieczyć na spacerach. Poza tym - zero posłuszeństwa poza domem, nie reaguje na smaczki, patyki, piłki, przywołania... na nic - biegnie przed siebie i gdyby nie linka, tyle byśmy ją widzieli :angryy:. Oj, chyba czas na szkolonko :diabloti: Quote
ageralion Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 A to piczka jedna :mad: Malenka ty nie fikaj, bo jak cie Aga wezmie w obroty, to nie bedziesz wiedziala gdzie masz ogon :evil_lol: Quote
pinkmoon Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Piczka, do szkoły i wstydu pańci nie przynosić :loveu: :diabloti: Quote
ania z poznania Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 http://img29.imageshack.us/img29/7590/p5181138.jpg I jęzor tak pokazuje łobuzica mała ;)! Quote
agaga21 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 sesja języczkowa ;) piczka miny strzela nieziemskie! aga, jaka diete planujecie? moja etna na diecie "króliczej" chyba mi ciut już schudła :) Quote
agaga21 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ania z poznania napisał(a):A co to za dieta?jabłuszko, marcheweczka zamiast części karmy ;) Quote
magdola Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ania z poznania napisał(a):A co to za dieta?jak zlapie krolika togo zje haha:D:D:D:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agaga21 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 magdola napisał(a):jak zlapie krolika togo zje haha:D:D:D:diabloti::diabloti::diabloti: aaa, to na bank! Quote
magdola Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 booooooskie:loveu::loveu::loveu: http://img29.imageshack.us/img29/7590/p5181138.jpg Quote
agnieszka32 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Co do diety - to przede wszystkim chude wołowe mięsko (cielęcina zadnia :diabloti:) i niewielka ilość ryżu (do tej pory dostawała torebkę dziennie, teraz 1/4 torebki). Jeśli będzie głodna, to ma cały czas suchą karmę w misce, której nawet nie rusza. Zamiast smaczków (które zjada w ogromnych ilościach, np każdego dnia pochłania metrowego penisa wołowego :evil_lol:) dostaje wielkie wołowe kości (jedna starcza jej na 3-4 dni). Niestety, warzywek ani owocków nie lubi żadnych (poza bananami, ale te raczej dietetyczne nie są), więc dostaje do karmy witaminy i preparat na sierść. Ot i cała dieta ;) Myślę, że przytyła, bo ma mniej ruchu przez te wiecznie padające deszcze :shake:. Całymi dniami leży na tarasie i odpoczywa :evil_lol: Quote
ania z poznania Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 agnieszka32 napisał(a):Co do diety - to przede wszystkim chude wołowe mięsko (cielęcina zadnia :diabloti:) Agnieszko, już możemy iść z wykładami o zdrowym odżywianiu do wszystkich okolicznych Kół Gospodyń Wiejskich, tylko musimy się tak wystroić jak babcia Piotrusia :diabloti::evil_lol:. Pudelka też już mamy!!!!!! Quote
agnieszka32 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ania z poznania napisał(a):Agnieszko, już możemy iść z wykładami o zdrowym odżywianiu do wszystkich okolicznych Kół Gospodyń Wiejskich, tylko musimy się tak wystroić jak babcia Piotrusia :diabloti::evil_lol:. Pudelka też już mamy!!!!!! Aniu - ja uwielbiam ten film, znam go na pamięć i oglądam średnio co 3 dni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co do wystrojenia - kapelutek już mam, tylko brakuje wielkiego motyla :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ania z poznania Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Motyl będzie, od chrześniaczki pożyczę, a zamiast Pusi mamy Agusię! Genialny jest ten film! Quote
nikeamst Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Witam!! Pieczarka jest śliczna kwitnie i to dzięki wam ciesze się że znalazła tak dobry domek.Śledze forum Figa wie że żyje i te jej wygibasy cudowna jest!! posdrawiam . Quote
agnieszka32 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zdjęcia Piczki ze spacerku - oto jak wygląda w pełni opancerzony czołg :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts