Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://img294.imageshack.us/img294/7015/p5090837.jpg
pewnie się powtarzam ale oczęta to ona ma nieziemskie!:loveu::loveu:

http://img541.imageshack.us/img541/8237/p5090847.jpg
uwielbiam takie zdjęcia!

[quote name='fioneczka']
i chciałam dodać Agnieszko ... karm czasem niunię bo zaczyna sobie nogi obgryzać ... myślę ze to z głodu :diabloti:
w żadnym wypadku!! przeciez psy którym nie wystają żebra i kręgosłup są "utuczone"!!!
w żadnym wypadku jej nie karm aga!

Posted

Tengusia - Ty się nie śmiej, ale ja po kanapę dla mojej Saruni (która miała wtedy 4 miesiące :roll:) jechałam do Ikei ze Szczecina do Poznania :diabloti: - bo byłam we wszystkich sklepach meblowych w Szczecinie i nic mi nie pasowało, a tylko w Ikei znalazłam taką, która byłaby odpowiednio wygodna dla psa i pasowałaby mi do wystroju domu - dodam, że była to prawdziwa dwuosobowa kanapa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Musiałam chyba na głowę upaść :eviltong:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Tengusia - Ty się nie śmiej, ale ja po kanapę dla mojej Saruni (która miała wtedy 4 miesiące :roll:) jechałam do Ikei ze Szczecina do Poznania :diabloti: - bo byłam we wszystkich sklepach meblowych w Szczecinie i nic mi nie pasowało, a tylko w Ikei znalazłam taką, która byłaby odpowiednio wygodna dla psa i pasowałaby mi do wystroju domu - dodam, że była to prawdziwa dwuosobowa kanapa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Musiałam chyba na głowę upaść :eviltong:

.......................... :turn-l:

nie ma to jak ludzie pozytywnie zakreceni :ylsuper:

Posted

Prześliczna jest z niej modelka , obróżki ma cudowne . Czy do obróżki " Hawaii dog " psisko dostało drinka z parasolką ?????

A co do ludzi pozytywnie zakręconych to my jesteśmy z Tobą :) Nasza cała rodzina i znajomi nie mogą zrozumieć dlaczego nasz pies ma swój pokój , przykrywamy go na noc kołderką i jeździmy po jego ulubione smakołyki do Niemiec :)

Posted

Tengusia napisał(a):
.......................... :turn-l:

nie ma to jak ludzie pozytywnie zakreceni :ylsuper:

:evil_lol: przyłączam się do śmiechów :evil_lol:

a te kanapy, to jak dla mnie kicz :lol: ale rozumiem, że niektórym tylko takie moga pasowac do wnętrza :lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Tengusia - Ty się nie śmiej, ale ja po kanapę dla mojej Saruni (która miała wtedy 4 miesiące :roll:) jechałam do Ikei ze Szczecina do Poznania :diabloti: - bo byłam we wszystkich sklepach meblowych w Szczecinie i nic mi nie pasowało, a tylko w Ikei znalazłam taką, która byłaby odpowiednio wygodna dla psa i pasowałaby mi do wystroju domu - dodam, że była to prawdziwa dwuosobowa kanapa :evil_lol::evil_lol:

Czy Sarunia tą kanapę zjadła?

Posted

[quote name='mielew']Prześliczna jest z niej modelka , obróżki ma cudowne . Czy do obróżki " Hawaii dog " psisko dostało drinka z parasolką ?????

A co do ludzi pozytywnie zakręconych to my jesteśmy z Tobą :) Nasza cała rodzina i znajomi nie mogą zrozumieć dlaczego nasz pies ma swój pokój , przykrywamy go na noc kołderką i jeździmy po jego ulubione smakołyki do Niemiec :)

Nieee, drinki są zarezerwowane tylko dla Pańci :diabloti:

A Wy to jesteście chyba bardziej zakręceni niż ja :multi:
Wprawdzie Figa też ma swój pokój (w którym w ogóle nie przebywa), kanapę i kołderkę, mąż też jeździ do Niemiec po smakołyki (głównie uszy ;)), ale jak zobaczyłam zdjęcia mini-łóżeczka Pakola, to myślałam, że padnę :evil_lol: - materacyk, prześcieradło, poduszka i kołdra - jak ludzie łóżko, tylko w innej skali :mdleje: - ha ha ha - jesteście niezwyciężeni :roflt::roflt::roflt:
:loveu:

[quote name='ania z poznania']Czy Sarunia tą kanapę zjadła?

Nie, nie chciała na niej leżeć :evil_lol:, dopiero kiedy Fiodor do nas dołączył, spała z nim na niej. Po ich zaginięciu oddałam kanapę mamie, zbyt wiele wspomnień się z nią łączyło :-(

A teraz kilka fotek Figulca :cool3: