Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania z poznania napisał(a):
http://img218.imageshack.us/img218/454/piczka541.jpg

Agnieszko, czy tam jakiś przystojniak mieszka u sąsiadów, że Piczka taka zapatrzona?

Aniu, o tak! Dwa piękne duże owczarki niemieckie - Piczka jak tylko je widzi, to strasznie piszczy i kombinuje, jak tu przejść przez ogrodzenie :evil_lol: Dzisiaj podkop próbowała zrobić, cholera mała :shake::evil_lol: Dobrze, że mam wszędzie podmurówkę :diabloti:

Sarunia też je lubiła, codziennie się z nimi na spacerach witała, a Fiodorek ich nienawidził :diabloti:

Posted

Obróżka jest węższa, 2,5 cm, do chodzenia po domku. Do tego ma szeleczki (szersze już) i długą smycz - wszystko odblaskowe :cool3::evil_lol:

A teraz sesja domowa (współczuję Wam, że będziecie to oglądać, baaaardzo dużo tego jest :diabloti:)

Posted

Zauważyłąm że interesuje ją gril hi hi mogłabyś jej cos upiec nie leń się!oj oj Najki też nie lubi owczarków uważaj bo może być spięcie! a tak wogóle to jest śmieszna i zabawna cudeńko kochane!

Posted

Na zdjęciach widać, jaką ma przerzedzoną sierść, biedulka :-( Na szczęście, coraz mniej się drapie, więc myślę, że jak grzyba opanujemy, to szybko zacznie jej sierść odrastać.
Blizny robią się prawie białe, zeszły jej niemal wszystkie strupki, więc zaraz zacznę je smarować maścią na blizny, nie wiem, czy coś to da, ale spróbujemy.
Na domiar złego zaczynają jej się pojawiać ropne wypryski - obawiam się, czy jeszcze ją gronkowiec nie zaatakował :shake:

Ale za to apetyt ma niesamowity - o 5 rano dziś obudziła mnie wylizywaniem pustej miski i domagała się jedzenia :evil_lol: Zjadła całą puszkę Animondy indyka z ryżem (dzięki Agaga21, faktycznie niunia je uwielbia). A później 3 nóżki kurczaka i torebkę ryżu :diabloti: oraz buteleczkę Actimela z rospuszczonymi witaminkami.
I pewnie wieczorem znowu zacznie się swojej porcji domagać :diabloti:

Posted

nikeamst napisał(a):
Zauważyłąm że interesuje ją gril hi hi mogłabyś jej cos upiec nie leń się!oj oj Najki też nie lubi owczarków uważaj bo może być spięcie! a tak wogóle to jest śmieszna i zabawna cudeńko kochane!

Owczarki są po drugiej stronie ulicy. Cały czas przebywają na posesji, nie są poza nią wypuszczane. To już staruszki, weterani. Nie ma możliwości spięcia, bo psy nie mają ze sobą styczności.;)

A na grilla poczekamy do wiosny :lol:

Posted

Zdjęcia bardzo fajne. Super na nich wygląda , bardzo się zmienia . Wygląda coraz lepiej. Na tej focie cudo .

Tylko mam pytanko czemu na tym identyfikatorku jest wygrawerowane " Figa" , a nie "Piczka " , czyżby ktoś wstydził się tego imionka ?:cool3:

Posted

mielew napisał(a):

Tylko mam pytanko czemu na tym identyfikatorku jest wygrawerowane " Figa" , a nie "Piczka " , czyżby ktoś wstydził się tego imionka ?:cool3:
:crazyeye::crazyeye::mad: aga, koniecznie zmień ten identyfikator, przecież piczka nawet nie zareaguje jak ktoś do niej powie figa;)

cieszę sie że animonda smakuje. moje też ją uwielbiają!

Posted

Tak :eviltong:, na identyfikatorze jest FIGA, bo zamawiając go byłam przekonana do tego imienia :evil_lol:, teraz też jestem, tylko go nie używam :diabloti:

agaga21 napisał(a):

cieszę sie że animonda smakuje. moje też ją uwielbiają!

Smakuje i to jak, już dwie puszki dzisiaj zjadła, poza kurczaczkiem i ryżem. Jeszcze trochę i dorówna wagą Saruni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

fioneczka napisał(a):
śliczna jest ... piękne zdjęcia ... jak ja Wam zazdroszczę ...
przytul ją ode mnie i pocałuj w nosek

Asiu, wyprzytulana i wycmokana w tą szkaradną słodką mordkę :diabloti:;)