Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ja mogę pomóc w transporcie ale w niedzielę. Wracam jutro ok.16, więc jutro raczej nie dam rady, ale w niedzielę bardzo chętnie.

aniu, napisz może na jakim odcinku byś mogła sunię podwieźć

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby jakimś cudem udało się znaleźć transport Lublin-Łódź i Ania z Poznania zabrałaby ją z Łodzi do Poznania, to my przyjeżdżamy do Poznania i zabieramy niunię do Szczecina.

Czyli: Lublin - Łódź - Poznań - Szczecin

Brakuje tylko transportu Lublin - Łódź

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Gdyby jakimś cudem udało się znaleźć transport Lublin-Łódź i Ania z Poznania zabrałaby ją z Łodzi do Poznania, to my przyjeżdżamy do Poznania i zabieramy niunię do Szczecina.

Czyli: Lublin - Łódź - Poznań - Szczecin

Brakuje tylko transportu Lublin - Łódź

ooo! to byście do mnie koniecznie na choćby kawkę wpadli, jeśli nie na nocleg!

Posted

[quote name='agaga21']ooo! to byście do mnie koniecznie na choćby kawkę wpadli, jeśli nie na nocleg!

:evil_lol: Agaga21, to będziesz musiała upiec jakieś ciasto, bo do kawki to musi być ciacho :loveu:

Teraz tylko pytanie, czy sunię uda się wyciągnąć w niedzielę ze schroniska i ten transport do Łodzi załatwić. A jeszcze lepiej, jakby się jutro udało ją dowieźć (co jest pewnie nierealne), to może w Łodzi ktoś by ją przetrzymał przez noc, rano Ania by ją zabrała, a my sunię zabralibyśmy od niej...
Wiem, marzę sobie...

Szkoda tylko, że my niunię jedynie przez weekend zabrać możemy, w tygodniu pracujemy do 18.00, nieraz dłużej, więc jakakolwiek jazda odpada :shake:

Posted

Ja cały czas szukam, kombinuję - od nas dziewczyny w obecnej chwili nie jeżdżą nawet do Wawy w tych warunkach, a to podstawa... Jeśli będzie taka potrzeba, bo będziemy szukać płatnego transportu - nie chcę nawet myśleć, ile on wyniesie...

Posted

ladySwallow napisał(a):
Ja cały czas szukam, kombinuję - od nas dziewczyny w obecnej chwili nie jeżdżą nawet do Wawy w tych warunkach, a to podstawa... Jeśli będzie taka potrzeba, bo będziemy szukać płatnego transportu - nie chcę nawet myśleć, ile on wyniesie...

Wystarczyłoby, gdyby znalazł się transport do Łodzi, z Łodzi w transporcie pomoże Ania z Poznania.

Ile to mogłoby kosztować?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Myślę, że kosztowałoby dużo - np. pati-c liczy zwykle 45 zł za 100 km, a musiałaby jechać Warszawa-Lublin-Łódź-Warszawa

To ile to będzie razem? Bo ja w tym cienka jestem...

Posted

[quote name='agnieszka32']:evil_lol: Agaga21, to będziesz musiała upiec jakieś ciasto, bo do kawki to musi być ciacho :loveu:

będzie najlepsze ciasto jakie....mają w cukierni!:evil_lol: z moich wypieków najlepiej wychodzą mi wątróbkowe psie ciasteczka ale chyba nie narażę gości na aromat jaki po nich przez 2 dni w domu pozostaje;)

musi się udać! może brat ms_arwi pomoże?

Posted

[quote name='andzia69']no to wpadnę tutaj - dopiero znalazłam:)

Agnieszka - dzięki za chęć zabrania tej biedy :)

Eeeee tam, za co tu dziękować :oops:

Byleby się ten transport udało załatwić ...

Agaga21 - mój mąż to chyba byłby zadowolony z wątróbkowych psich ciasteczek - przecież poprzednie bardzo mu smakowały :evil_lol::diabloti:

Posted

przeglądłam watek transportowy na miau.. co prawda nieczesto udaje sie tam psa wcisnąc komus do samochodu, ale czesam... niestety znaazłam tylko cos takiego

co jakiś czas

Łódź - cała Polska weekendy, tel. 502754948 arczi3-1975@tlen.pl arczi3

ale moze ...

widziałam tamn wpis juz o potrzebie transportu dla suni , wiec juz nie dopisywalam .

Posted

przeglądłam watek transportowy na miau.. co prawda nieczesto udaje sie tam psa wcisnąc komus do samochodu, ale czesam... niestety znaazłam tylko cos takiego

co jakiś czas

Łódź - cała Polska weekendy, tel. 502754948 arczi3-1975@tlen.pl arczi3

ale moze ...

widziałam tamn wpis juz o potrzebie transportu dla suni , wiec juz nie dopisywalam .

Posted

Piszę tutaj, żeby nie zaśmiecać bullowatych do adopcji

Agnieszka32: Bierz sunieczkę, ja śledzę jej losy, ale się nie udzielam. U Ciebie będzie jej o niebo lepiej, poza tym jeżeli mogłabym ją wziąć to najwcześniej za kilka dni, a i to nie jest pewne. Dlatego się już nie wtrącam, żeby nie mącić, ale kibicuję sunieczce mocno.
W razie czego (wiem że już zaplanowałyście inną trasę, ale napiszę), jeżeli sucz miałaby jechać przez Warszawę, a transport by wam się nie "pokrywał", bo np. będziecie mogli wyjechać po nią dopiero w weekend, to mogę suńkę przetrzymać dla was w Warszawie.

Posted

Jeśli okaże się, że mamy transport do Wawy, to raczej wolałybyśmy tą trasą - tym bardziej, że ma od nas jechać jeszcze jedna sunia docelowo do Brodnicy, do Ani do hotelu, ale właśnie przez Warszawę.

Posted

[quote name='Delph']Piszę tutaj, żeby nie zaśmiecać bullowatych do adopcji

Agnieszka32: Bierz sunieczkę, ja śledzę jej losy, ale się nie udzielam. U Ciebie będzie jej o niebo lepiej, poza tym jeżeli mogłabym ją wziąć to najwcześniej za kilka dni, a i to nie jest pewne. Dlatego się już nie wtrącam, żeby nie mącić, ale kibicuję sunieczce mocno.
W razie czego (wiem że już zaplanowałyście inną trasę, ale napiszę), jeżeli sucz miałaby jechać przez Warszawę, a transport by wam się nie "pokrywał", bo np. będziecie mogli wyjechać po nią dopiero w weekend, to mogę suńkę przetrzymać dla was w Warszawie.

Byłoby wspaniale, gdyby sunia w razie czego mogła u Ciebie zostać awaryjnie na kilka dni :loveu:

Posted

Nie ma za co, ja tylko wpadłam, namieszałam i na dodatek nie mogę suni stamtąd wyrwać i dać normalnego DT, więc może chociaż w taki sposób się przydam ;)

Posted

Delph napisał(a):
Nie ma za co, ja tylko wpadłam, namieszałam i na dodatek nie mogę suni stamtąd wyrwać i dać normalnego DT, więc może chociaż w taki sposób się przydam ;)

Chyba żartujesz! Ty namieszałaś? Nic z tych rzeczy ;)

Tak więc, jeśli znalazłby się transport suni do Warszawy do Delph, która mogłaby suni udzielić schronienia na krótki czas, to z Warszawy do Poznania, skąd niunię mogłabym odebrać, nie jest aż tak strasznie daleko - ok. 320 km.

I jeśli kochana Ania z Poznania mogłaby jakoś pomóc, to może damy jakoś radę?
Jestem dobrej myśli, musi się udać. Jeśli nie w ten, to na pewno w następny weekend niunia będzie u nas.