agaga21 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 ania z poznania napisał(a):Ja mogę pomóc w transporcie ale w niedzielę. Wracam jutro ok.16, więc jutro raczej nie dam rady, ale w niedzielę bardzo chętnie. aniu, napisz może na jakim odcinku byś mogła sunię podwieźć Quote
ania z poznania Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Mogę pojechać po nią do Łodzi, albo w kierunku Szczecina ją wieźć, to już dostosuję się do możliwości pozostałych :) Quote
pinkmoon Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Będę kibicować wam i małej, świetnie że takie słoneczko nie zgaśnie w schronisku! :) Quote
agnieszka32 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Gdyby jakimś cudem udało się znaleźć transport Lublin-Łódź i Ania z Poznania zabrałaby ją z Łodzi do Poznania, to my przyjeżdżamy do Poznania i zabieramy niunię do Szczecina. Czyli: Lublin - Łódź - Poznań - Szczecin Brakuje tylko transportu Lublin - Łódź Quote
agaga21 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 agnieszka32 napisał(a):Gdyby jakimś cudem udało się znaleźć transport Lublin-Łódź i Ania z Poznania zabrałaby ją z Łodzi do Poznania, to my przyjeżdżamy do Poznania i zabieramy niunię do Szczecina. Czyli: Lublin - Łódź - Poznań - Szczecin Brakuje tylko transportu Lublin - Łódź ooo! to byście do mnie koniecznie na choćby kawkę wpadli, jeśli nie na nocleg! Quote
agnieszka32 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='agaga21']ooo! to byście do mnie koniecznie na choćby kawkę wpadli, jeśli nie na nocleg! :evil_lol: Agaga21, to będziesz musiała upiec jakieś ciasto, bo do kawki to musi być ciacho :loveu: Teraz tylko pytanie, czy sunię uda się wyciągnąć w niedzielę ze schroniska i ten transport do Łodzi załatwić. A jeszcze lepiej, jakby się jutro udało ją dowieźć (co jest pewnie nierealne), to może w Łodzi ktoś by ją przetrzymał przez noc, rano Ania by ją zabrała, a my sunię zabralibyśmy od niej... Wiem, marzę sobie... Szkoda tylko, że my niunię jedynie przez weekend zabrać możemy, w tygodniu pracujemy do 18.00, nieraz dłużej, więc jakakolwiek jazda odpada :shake: Quote
LadyS Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ja cały czas szukam, kombinuję - od nas dziewczyny w obecnej chwili nie jeżdżą nawet do Wawy w tych warunkach, a to podstawa... Jeśli będzie taka potrzeba, bo będziemy szukać płatnego transportu - nie chcę nawet myśleć, ile on wyniesie... Quote
agnieszka32 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 ladySwallow napisał(a):Ja cały czas szukam, kombinuję - od nas dziewczyny w obecnej chwili nie jeżdżą nawet do Wawy w tych warunkach, a to podstawa... Jeśli będzie taka potrzeba, bo będziemy szukać płatnego transportu - nie chcę nawet myśleć, ile on wyniesie... Wystarczyłoby, gdyby znalazł się transport do Łodzi, z Łodzi w transporcie pomoże Ania z Poznania. Ile to mogłoby kosztować? Quote
LadyS Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Myślę, że kosztowałoby dużo - np. pati-c liczy zwykle 45 zł za 100 km, a musiałaby jechać Warszawa-Lublin-Łódź-Warszawa Quote
andzia69 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 no to wpadnę tutaj - dopiero znalazłam:) Agnieszka - dzięki za chęć zabrania tej biedy :) Quote
agnieszka32 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 ladySwallow napisał(a):Myślę, że kosztowałoby dużo - np. pati-c liczy zwykle 45 zł za 100 km, a musiałaby jechać Warszawa-Lublin-Łódź-Warszawa To ile to będzie razem? Bo ja w tym cienka jestem... Quote
agaga21 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='agnieszka32']:evil_lol: Agaga21, to będziesz musiała upiec jakieś ciasto, bo do kawki to musi być ciacho :loveu: będzie najlepsze ciasto jakie....mają w cukierni!:evil_lol: z moich wypieków najlepiej wychodzą mi wątróbkowe psie ciasteczka ale chyba nie narażę gości na aromat jaki po nich przez 2 dni w domu pozostaje;) musi się udać! może brat ms_arwi pomoże? Quote
agnieszka32 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='andzia69']no to wpadnę tutaj - dopiero znalazłam:) Agnieszka - dzięki za chęć zabrania tej biedy :) Eeeee tam, za co tu dziękować :oops: Byleby się ten transport udało załatwić ... Agaga21 - mój mąż to chyba byłby zadowolony z wątróbkowych psich ciasteczek - przecież poprzednie bardzo mu smakowały :evil_lol::diabloti: Quote
agamika Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 przeglądłam watek transportowy na miau.. co prawda nieczesto udaje sie tam psa wcisnąc komus do samochodu, ale czesam... niestety znaazłam tylko cos takiego co jakiś czas Łódź - cała Polska weekendy, tel. 502754948 arczi3-1975@tlen.pl arczi3 ale moze ... widziałam tamn wpis juz o potrzebie transportu dla suni , wiec juz nie dopisywalam . Quote
LadyS Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ja nie jestem lepsza, na razie czekam na wycenę od jednej osoby, jak tylko odpisze, dam znać. Quote
agamika Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 przeglądłam watek transportowy na miau.. co prawda nieczesto udaje sie tam psa wcisnąc komus do samochodu, ale czesam... niestety znaazłam tylko cos takiego co jakiś czas Łódź - cała Polska weekendy, tel. 502754948 arczi3-1975@tlen.pl arczi3 ale moze ... widziałam tamn wpis juz o potrzebie transportu dla suni , wiec juz nie dopisywalam . Quote
LadyS Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ja nie jestem lepsza, na razie czekam na wycenę od jednej osoby, jak tylko odpisze, dam znać. Quote
Delph Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Piszę tutaj, żeby nie zaśmiecać bullowatych do adopcji Agnieszka32: Bierz sunieczkę, ja śledzę jej losy, ale się nie udzielam. U Ciebie będzie jej o niebo lepiej, poza tym jeżeli mogłabym ją wziąć to najwcześniej za kilka dni, a i to nie jest pewne. Dlatego się już nie wtrącam, żeby nie mącić, ale kibicuję sunieczce mocno. W razie czego (wiem że już zaplanowałyście inną trasę, ale napiszę), jeżeli sucz miałaby jechać przez Warszawę, a transport by wam się nie "pokrywał", bo np. będziecie mogli wyjechać po nią dopiero w weekend, to mogę suńkę przetrzymać dla was w Warszawie. Quote
LadyS Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jeśli okaże się, że mamy transport do Wawy, to raczej wolałybyśmy tą trasą - tym bardziej, że ma od nas jechać jeszcze jedna sunia docelowo do Brodnicy, do Ani do hotelu, ale właśnie przez Warszawę. Quote
agnieszka32 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Delph']Piszę tutaj, żeby nie zaśmiecać bullowatych do adopcji Agnieszka32: Bierz sunieczkę, ja śledzę jej losy, ale się nie udzielam. U Ciebie będzie jej o niebo lepiej, poza tym jeżeli mogłabym ją wziąć to najwcześniej za kilka dni, a i to nie jest pewne. Dlatego się już nie wtrącam, żeby nie mącić, ale kibicuję sunieczce mocno. W razie czego (wiem że już zaplanowałyście inną trasę, ale napiszę), jeżeli sucz miałaby jechać przez Warszawę, a transport by wam się nie "pokrywał", bo np. będziecie mogli wyjechać po nią dopiero w weekend, to mogę suńkę przetrzymać dla was w Warszawie. Byłoby wspaniale, gdyby sunia w razie czego mogła u Ciebie zostać awaryjnie na kilka dni :loveu: Quote
Delph Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ok, w takim razie ustalajcie jak Wam będzie najwygodniej i jeżeli się okaże, że moja propozycja się przyda, dajcie znać. Quote
agnieszka32 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Delph napisał(a):Ok, w takim razie ustalajcie jak Wam będzie najwygodniej i jeżeli się okaże, że moja propozycja się przyda, dajcie znać. Delh - dziękuję Ci :loveu: Quote
Delph Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Nie ma za co, ja tylko wpadłam, namieszałam i na dodatek nie mogę suni stamtąd wyrwać i dać normalnego DT, więc może chociaż w taki sposób się przydam ;) Quote
agnieszka32 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Delph napisał(a):Nie ma za co, ja tylko wpadłam, namieszałam i na dodatek nie mogę suni stamtąd wyrwać i dać normalnego DT, więc może chociaż w taki sposób się przydam ;) Chyba żartujesz! Ty namieszałaś? Nic z tych rzeczy ;) Tak więc, jeśli znalazłby się transport suni do Warszawy do Delph, która mogłaby suni udzielić schronienia na krótki czas, to z Warszawy do Poznania, skąd niunię mogłabym odebrać, nie jest aż tak strasznie daleko - ok. 320 km. I jeśli kochana Ania z Poznania mogłaby jakoś pomóc, to może damy jakoś radę? Jestem dobrej myśli, musi się udać. Jeśli nie w ten, to na pewno w następny weekend niunia będzie u nas. Quote
ania z poznania Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Jak najbardziej! Do Warszawy też pojadę :) Quote
Recommended Posts