Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojej, jakie nowinki!co do psiowych drzwiczek, to uważam, że piczka...no dobra, figa ;) wykazała się niesamowitą inteligencją! po prostu je naprawiła!:diabloti:
kanapy w końcu musiała poznać, jakoś nie do końca wierzyłam, by zakaz wchodzenia długo obowiązywał ;)
obróżki śliczne, najbardziej mi się w niebieskiej podoba:loveu:śliczna łobuzica!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fioneczka']zanim przeczytałam posty po zdjęciach to pierwsze co pomyślałam że dziewczynka jest ciężarna ... ale widzę że nie tylko ja tak pomyślałam

ciekawe u jakiego weta byłaś że nie zwrócił na to uwagi ... bo wydaje mi się ze powinien

ale może się wszystkie mylimy

zdjęcia super a uszka laluni powalają na łopatki ... świetna jest

Asiu, wet i wetka - oboje jej się przyglądali, twierdzili, że w ciąży nie jest, ale po sutkach widać, że już rodziła.

[quote name='ania z poznania']Pięknie w tej różowej obroży wygląda.....
Mi się jakoś nie wydaje, żeby w ciąży była, cycusie ma malutkie...

No właśnie, jak teraz na nią patrzę, to nie ma tego brzuszka wcale. Zdjęcia jej robiłam tuż po obfitym śniadaniu z deserem (paczka ryżu z wątróbkami i dwa suszone żołądki + penis :diabloti:), więc może dlatego tak wyszła.
No cóż, trzeba będzie jej USG w poniedziałek zrobić (i pewnie uśpić ją przedtem, bo jakoś nie wyobrażam sobie, żeby spokojnie na stole leżała :evil_lol:).

[quote name='Alicja']Ile Niunia ma już obróżek ;) ??

Nie powiem :diabloti:

[quote name='agaga21']ojej, jakie nowinki!co do psiowych drzwiczek, to uważam, że piczka...no dobra, figa ;) wykazała się niesamowitą inteligencją! po prostu je naprawiła!:diabloti:
kanapy w końcu musiała poznać, jakoś nie do końca wierzyłam, by zakaz wchodzenia długo obowiązywał ;)
obróżki śliczne, najbardziej mi się w niebieskiej podoba:loveu:śliczna łobuzica!

Agatka, na kanapy NADAL jej nie wolno wchodzić i wchodzić nie będzie, o nie! :mad:
Śliczna ta niebieska, nie? :evil_lol:

Zaraz wstawię resztę zdjęć z dzisiejszego dnia, a potem idziemy z niunią na spacerek po okolicy.

Posted

Niestety, sunia może być w ciąży :roll: Schronisko nie ma możliwości trzymania psów jednopłciowo, bo się zagryzają a sterylki maja zacząć przeprowadzać jakoś niedługo (a może już zaczęli?) - w styczniu skończono budować i przystosowywać do użytku salkę pooperacyjną. Na pierwszy ogień oczywiście pójdą suki.

Posted

Agnieszko wiem że na nią nie krzyczysz ale widać z jej oczu że to psotnica wypoczeła i wzieła się za porządki!Ona tyle już przeszła wiec teraz odreagowywuje hi hi biedna taka poraniona jeszcze ta skóra ale przy waszej opiece napewno odżyje!fajne zdjęcia zwłaszcza jak się wypieła !no trzeba by było sprawdzić czy w nie jest ciężarna ale myśle że dobrze pojadła i brzusia dostała !dzięki za fotki ona jest taka zabawna! a musze Tobie powiedzieć ze ta rasa lubi kanapy-peggi ma już 14 lat i dalej drapie i dziury robi w kanapach-nawet potrafi choć stara jest odgryżść guziki od basów czy gałki od kolumien które stoją na podłodze choć się zastawia Krzys już niema na nią rady-w przeciwimiłego wieczorku.eństwie do Najkusia to taki kochany nic nie rozgryza ale łóżeczkowi nie może się oprzeć jak ide do pracy!

Posted

[quote name='Tengusia']a ja sie przyczepie i powiem ze ktos powiedzial ze beda plenerowe focie a tu zaledwie kilka z ogrodka, czuje nie dosyt :diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong: PROOOOOOSZĘ

Coś mi się zdaje, że na prawdziwe plenerowe fotki to trzeba będzie poczekać pewnie do wiosny, bo Piczka wylatuje do ogródka, robi siku i kupkę i bieeeeegiem leci do domu :diabloti:
O spacerze gdzieś dalej nawet nie ma co marzyć :evil_lol:

Posted

:turn-l:[quote name='agnieszka32']
Coś mi się zdaje, że na prawdziwe plenerowe fotki to trzeba będzie poczekać pewnie do wiosny, bo Piczka wylatuje do ogródka, robi siku i kupkę i bieeeeegiem leci do domu :diabloti:
no wiedzisz aga, PICZKA TO PICZKA A NIE ŻADNA FIGA:bigcool:

Posted

[quote name='ania z poznania']A to się na Ciotki wypięła :mad::diabloti:
Agnieszko, to zdjęcie na jakiś konkurs powinnaś wysłać![/QUOTE]

Chyba Miss Piczek :diabloti:
Myślicie, że ma szansę na wygraną? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']:turn-l:no wiedzisz aga,PICZKA TO PICZKA A NIE ŻADNA FIGA:bigcool:

I chyba już, przynajmniej na forum, Piczką zostanie :eviltong:

Ale w domu wołamy na nią Figa i naprawdę, pięknie zaczyna na to imię reagować, chociaż nieraz się muszę zastanawiać, jak ona ma właściwie na imię, u weta też się zająknęłam :evil_lol::diabloti:)

Posted

[quote name='agnieszka32']I chyba już, przynajmniej na forum, Piczką zostanie :eviltong:

Ale w domu wołamy na nią Figa i naprawdę, pięknie zaczyna na to imię reagować, chociaż nieraz się muszę zastanawiać, jak ona ma właściwie na imię, u weta też się zająknęłam :evil_lol::diabloti:)

to ćwicz w domu ...przed lustrem ;)

Posted

cudna Piczka Najki by się ucieszył jakby ją zobaczył ha ha nic by jej nie zrobił bo prawiczek bo jest Peggi wiec mamy spokojnie!jest też Bobik,Rex ale oni nie grożni bawili by się a zagrode i teren mają duży!

Posted

[quote name='agnieszka32']......................................

A na koniec, Piczka w całej okazałości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ładna ta Piczka w pełni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ania z poznania']Agnieszko, coś czuję, że to zdjęcie będzie wisiało w ramkach na ścianach wszystkich dogomaniaczek :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

i na tapetach monitorów ;)