Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mini jest śliczne, ale aż taka mini to ona nie jest :evil_lol:
Brandy też mi się podoba, ale trochę "za twarde" dla niej, a Piczka jest delikatna ;)

Agaga21 zaproponowała LUNA, jest piękne, ale w rodzinie mamy już Lunę - szczurzycę mojej siostry :evil_lol:

Myślę, że jednak zostanie ELZĄ - to imię idealnie pasuje do jej oczu - dziękuję Aniu za pomoc w podjęciu decyzji :loveu:

Posted

[quote name='agnieszka32']
Brandy też mi się podoba, ale trochę "za twarde" dla niej, a Piczka jest delikatna ;)

Myślę, że jednak zostanie ELZĄ - to imię idealnie pasuje do jej oczu - dziękuję Aniu za pomoc w podjęciu decyzji :loveu:jesteś pewna? mi sie wydaje, że ona ma na imie PICZKA ;)

Posted

czy wy tez tak macie z dogo, ze nie mozecie nic otworzyc? napisac? normalnie mnie szlag trafia...

Aga - Piczka ta pięknie się uśmiecha!!!:):):) super widziec ja taką radosną:)

co do dywaników - też myślałam, ze mała wyciagneła wór żarełka i rozsypała sobie koło leżańska żeby mieć blisko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Myślę, że jednak zostanie ELZĄ - to imię idealnie pasuje do jej oczu - dziękuję Aniu za pomoc w podjęciu decyzji :loveu:jesteś pewna? mi sie wydaje, że ona mimo wszystko ma na imie PICZKA ;):evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']czy wy tez tak macie z dogo, ze nie mozecie nic otworzyc? napisac? normalnie mnie szlag trafia...

Aga - Piczka ta pięknie się uśmiecha!!!:):):) super widziec ja taką radosną:)

co do dywaników - też myślałam, ze mała wyciagneła wór żarełka i rozsypała sobie koło leżańska żeby mieć blisko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ha ha ha - ona suchej karmy nie lubi, księżniczka - je tylko gotowanego kurczaczka z ryżem i marchewką.
A ten dywanik to po to, by jej zwisająca z posłanka główka leżała na czymś miękkim, a nie na twardych panelach.

Ona jest CUDOWNA i myślę, że kiedy minie jej nieśmiałość i niepewność, to będzie z niej niezłe ziółko ...

Posted

ja bym jednak stawiala na Fibi albo cos rownie figlarnego, Elza kojarzy mi sie z leniwcem opalajacym sie w sloncu a z jej oczek widac ze ona do leniwcow nalezec nie bedzie :diabloti:

Posted

Kurczę, dziewczyny, ale Wy jesteście uparte z tą Piczką:mad:, no to niech ma drugie imię Piczka (albo "z bierzmowania" :evil_lol: - nikogo nie urażając, oczywiście ;))

Tengusia - a wiesz, że Ty masz też rację? Tylko mi teraz zburzyłaś ład i porządek, jaki w mojej głowie zapanował po wyrzuceniu ze łba "Piczki", a włożeniu w to miejsce "Elzy" :placz:

Ale faktycznie - będzie z niej mała łobuziara - jakbyście widziały, co ona wyrabiała z gumowym jeżykiem, to byście ze śmiechu padły - ona chyba pierwszy raz w życiu widziała taką zabawkę:evil_lol: Jutro kupię jej więcej "gadżetów" :p

Posted

[quote name='pinkmoon']No właśnie, Elza jest takie dostojne, "godne", a Piczka to figlarny diabełek, przynajmniej na zdjęciach na taką wychodzi :diabloti:[/QUOTE]
widzę że nie tylko ja tak myślę. niech sobie aga wymyśla różne "dziwne" imiona. my i tak wiemy wszyscy jak PICZKA ma na imię:diabloti:;)

Posted

Pegi! to jest super! :) Figa tez do niej pasuje...cos czuje ze będzie z niej niezła psotnica hihi

uwielbiam takie umaszczenie - błękitno płowe kiedy ten błękit wychodzi przy oczach i na pysiu...kocham po prostu i jeszcze te oczy! będę Was często odwiedzać :)