pinkmoon Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 A mi się Piggi podoba... ;) ale to już od Pańci przecież zależy :diabloti: off - pomóżcie ratować 3miesięcznego wyżełka, wyrzuconego w śnieg... :placz: http://www.dogomania.pl/threads/179040-WYA-EA-EK-3miesiAE-czny-z-przydroA-nego-rowu-potrzebny-DT-Ratujcie Quote
magdola Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bardzo prosze napiszcie chociaz 'chopsasa':(http://www.dogomania.pl/threads/179030-ZaginAE-A-NAGI-chiA-ski-grzywacz-proszAE-o-pomoc-bo-nie-przetrwa-tych-mrozA-w?p=14009433#post14009433 Quote
magdola Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bardzo prosze napiszcie chociaz 'chopsasa':(http://www.dogomania.pl/threads/179030-ZaginAE-A-NAGI-chiA-ski-grzywacz-proszAE-o-pomoc-bo-nie-przetrwa-tych-mrozA-w?p=14009433#post14009433 Quote
ania z poznania Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Elza albo Nahla, coś co się z lwicą kojarzy :lol: Quote
agnieszka32 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mini jest śliczne, ale aż taka mini to ona nie jest :evil_lol: Brandy też mi się podoba, ale trochę "za twarde" dla niej, a Piczka jest delikatna ;) Agaga21 zaproponowała LUNA, jest piękne, ale w rodzinie mamy już Lunę - szczurzycę mojej siostry :evil_lol: Myślę, że jednak zostanie ELZĄ - to imię idealnie pasuje do jej oczu - dziękuję Aniu za pomoc w podjęciu decyzji :loveu: Quote
agaga21 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='agnieszka32'] Brandy też mi się podoba, ale trochę "za twarde" dla niej, a Piczka jest delikatna ;) [quote name='agnieszka32'] Myślę, że jednak zostanie ELZĄ - to imię idealnie pasuje do jej oczu - dziękuję Aniu za pomoc w podjęciu decyzji :loveu:jesteś pewna? mi sie wydaje, że ona ma na imie PICZKA ;) Quote
andzia69 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 czy wy tez tak macie z dogo, ze nie mozecie nic otworzyc? napisac? normalnie mnie szlag trafia... Aga - Piczka ta pięknie się uśmiecha!!!:):):) super widziec ja taką radosną:) co do dywaników - też myślałam, ze mała wyciagneła wór żarełka i rozsypała sobie koło leżańska żeby mieć blisko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='agnieszka32'] Brandy też mi się podoba, ale trochę "za twarde" dla niej, a Piczka jest delikatna ;) [quote name='agnieszka32'] Myślę, że jednak zostanie ELZĄ - to imię idealnie pasuje do jej oczu - dziękuję Aniu za pomoc w podjęciu decyzji :loveu:jesteś pewna? mi sie wydaje, że ona mimo wszystko ma na imie PICZKA ;):evil_lol: Quote
magdola Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='agaga21']jesteś pewna? mi sie wydaje, że ona mimo wszystko ma na imie PICZKA ;):evil_lol:[/QUOTE] Hahaha.... Quote
pinkmoon Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='"agaga21"']jesteś pewna? mi sie wydaje, że ona mimo wszystko ma na imie PICZKA dokładnie! Piczka już zawsze dla nas pozostanie Piczką :diabloti: Quote
agaga21 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='pinkmoon']dokładnie! Piczka już zawsze dla nas pozostanie Piczką :diabloti:[/QUOTE] oczywiście że tak!!! Quote
magdola Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Hmmm. juz sobie wyobrazam spotkanie z aga....Sarunia, Fiodorek,...a gdzie Piczka? Buhahaha Innej opcji nie ma! Quote
agnieszka32 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='andzia69']czy wy tez tak macie z dogo, ze nie mozecie nic otworzyc? napisac? normalnie mnie szlag trafia... Aga - Piczka ta pięknie się uśmiecha!!!:):):) super widziec ja taką radosną:) co do dywaników - też myślałam, ze mała wyciagneła wór żarełka i rozsypała sobie koło leżańska żeby mieć blisko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ha ha ha - ona suchej karmy nie lubi, księżniczka - je tylko gotowanego kurczaczka z ryżem i marchewką. A ten dywanik to po to, by jej zwisająca z posłanka główka leżała na czymś miękkim, a nie na twardych panelach. Ona jest CUDOWNA i myślę, że kiedy minie jej nieśmiałość i niepewność, to będzie z niej niezłe ziółko ... Quote
Tengusia Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ja bym jednak stawiala na Fibi albo cos rownie figlarnego, Elza kojarzy mi sie z leniwcem opalajacym sie w sloncu a z jej oczek widac ze ona do leniwcow nalezec nie bedzie :diabloti: Quote
ania z poznania Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='agaga21']mi sie wydaje, że ona mimo wszystko ma na imie PICZKA ;):evil_lol:[/QUOTE] No to na drugie ma Piczka :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Kurczę, dziewczyny, ale Wy jesteście uparte z tą Piczką:mad:, no to niech ma drugie imię Piczka (albo "z bierzmowania" :evil_lol: - nikogo nie urażając, oczywiście ;)) Tengusia - a wiesz, że Ty masz też rację? Tylko mi teraz zburzyłaś ład i porządek, jaki w mojej głowie zapanował po wyrzuceniu ze łba "Piczki", a włożeniu w to miejsce "Elzy" :placz: Ale faktycznie - będzie z niej mała łobuziara - jakbyście widziały, co ona wyrabiała z gumowym jeżykiem, to byście ze śmiechu padły - ona chyba pierwszy raz w życiu widziała taką zabawkę:evil_lol: Jutro kupię jej więcej "gadżetów" :p Quote
pinkmoon Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No właśnie, Elza jest takie dostojne, "godne", a Piczka to figlarny diabełek, przynajmniej na zdjęciach na taką wychodzi :diabloti: Quote
agaga21 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 no widzisz aga, imię PICZKA jest takie figlarne :) Quote
agaga21 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='pinkmoon']No właśnie, Elza jest takie dostojne, "godne", a Piczka to figlarny diabełek, przynajmniej na zdjęciach na taką wychodzi :diabloti:[/QUOTE] widzę że nie tylko ja tak myślę. niech sobie aga wymyśla różne "dziwne" imiona. my i tak wiemy wszyscy jak PICZKA ma na imię:diabloti:;) Quote
izabelka_70 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Elza brzmi bardzo dumnie... a sunia jest superowska. piękne ma zdjecia jak się tak szeroko uśmiecha:-) Quote
agnieszka32 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 No dobra, to może te: Figa, Fizia, Fanny, Liza, Pegi, Szelma, Sisi, Viki, Zuza, Zeta, Ziuta ??????? Quote
rufusowa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Pegi! to jest super! :) Figa tez do niej pasuje...cos czuje ze będzie z niej niezła psotnica hihi uwielbiam takie umaszczenie - błękitno płowe kiedy ten błękit wychodzi przy oczach i na pysiu...kocham po prostu i jeszcze te oczy! będę Was często odwiedzać :) Quote
Recommended Posts