Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje wszystkim, którzy zaangażowali się w akcje pomocy Piczce albo nawet jej kibicowali i zaglądali na wątek :loveu:Bez was dalej by siedziała w schronie.
Lepszego DS nie mogła znaleźć :loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelikaXD']Lepszego DS nie mogła znaleźć :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Moim zdaniem ten DS jest kiepski :shake::shake::shake:.......

.....bo ociąga się z fotkami!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Czytam wątek od początku,bo przecież Piczka to nasza pannica.
Uśmiałam się z tych piczek,pieczarek......i myślę jakie te nasze psiaki z prowincji mają szczęście.
Bezik w Warszawie,Piczka w Szczecinie....dla takich chwil warto żyć.

Posted

[quote name='ania z poznania']Oj, chyba czas najwyższy grzecznie poprosić :mad:[/QUOTE]
agnieszka jest odcięta od świata!
nie ma wody, prądu, drogi do nich zasypane, komórka jej pada a piczka śpi sobie w najlepsze a na spacerki trzeba ją siłą wyganiać.

Posted

[quote name='ania z poznania']Oj, chyba czas najwyższy grzecznie poprosić :mad:[/QUOTE]
agnieszka jest odcięta od świata!
nie ma wody, prądu, drogi do nich zasypane, komórka jej pada a piczka śpi sobie w najlepsze a na spacerki trzeba ją siłą wyganiać.

Posted

Wprawdzie drogi nadal nieprzejezdne, ale prąd włączyli, a to najważniejsze :evil_lol:
No dobra, dobra, oto moja Piczka :evil_lol:. Większość czasu spędza na swoim posłanku śpiąc - pies ideał :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']Bosh ...współczuję Agnieszce ...całe szczęście ma kominek , Tadzia i Pieczareczkę :loveu:
no właśnie sobie przypomniałam, że aga nie może palić w kominku jak nie ma prądu bo pompa nie działa i może dojść do awarii.
aga, mam nadzieję że macie dużo ciepłych kołderek ;)

Posted

Kominek działał, bo odłączyłam turbinę na strychu, inaczej by ją szlag trafił :evil_lol:

Niunia przez cały czas śpi, wstaje na chwilę, idzie się wysikać przed garaż, żeby za długo nie marznąć i wraca w podskokach do swojego posłanka :diabloti:

Bardzo interesuje się tymi dwoma owczarkami z naprzeciwka (których Fiodorek nienawidził) - ciągnie w ich stronę na spacerze, piszczy do nich - a ja się pytam - mało jej psów jeszcze? :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']o, aga, cieszę się że nie zamarzliście :)

piczka śliczna :loveu:
a jaką ma piękną obróżkę:cool3:[/QUOTE]

No cóż... nie dość, że kiepski ze mnie DT, to jeszcze baaardzo rozpieszczam swoją Piczkę :evil_lol: