agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 I jeszcze jedno, oczywiste chyba dla wszystkich ;): ani ja, ani mój mąż Piczki nikomu nie oddamy, ona jest nasza i tylko nasza :evil_lol:. Można zmieniać tytuł i przenieść do innego działu, bo ja jej w życiu nikomu nie oddam :eviltong:. Wiem, beznadziejny ze mnie DT - pierwszy tymczasowicz i po kilku godzinach mówię, że zostaje :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I pytanie do dziewczyn z Lublina, które ją wyciągały ze schroniska - czy ja nie powinnam mieć podpisanej jakiejś umowy adopcyjnej? z klauzulą o konieczności sterylizacji czy cuś :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 I jeszcze jedno, oczywiste chyba dla wszystkich ;): ani ja, ani mój mąż Piczki nikomu nie oddamy, ona jest nasza i tylko nasza :evil_lol:. Można zmieniać tytuł i przenieść do innego działu, bo ja jej w życiu nikomu nie oddam :eviltong:. Wiem, beznadziejny ze mnie DT - pierwszy tymczasowicz i po kilku godzinach mówię, że zostaje :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I pytanie do dziewczyn z Lublina, które ją wyciągały ze schroniska - czy ja nie powinnam mieć podpisanej jakiejś umowy adopcyjnej? z klauzulą o konieczności sterylizacji czy cuś :evil_lol: Quote
Marta666 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Łeee wiedziałam :eviltong: Super :multi::multi::multi: Quote
Aleksa. Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Wiedziałam że tak będzie.To Sara i Fiodorku wracajcie czeka siostrzyczka:D Quote
Aleksa. Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Wiedziałam.! Sara i Fiodor wracajcie do domku siostrzyczka czeka.!:) Quote
agaga21 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='agnieszka32']I jeszcze jedno, oczywiste chyba dla wszystkich ;): ani ja, ani mój mąż Piczki nikomu nie oddamy, ona jest nasza i tylko nasza :evil_lol:. Można zmieniać tytuł i przenieść do innego działu, bo ja jej w życiu nikomu nie oddam :eviltong:. Wiem, beznadziejny ze mnie DT - pierwszy tymczasowicz i po kilku godzinach mówię, że zostaje :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I pytanie do dziewczyn z Lublina, które ją wyciągały ze schroniska - czy ja nie powinnam mieć podpisanej jakiejś umowy adopcyjnej? z klauzulą o konieczności sterylizacji czy cuś :evil_lol:[/QUOTE] i tak by nikt jej nie chciał z takim imieniem:diabloti::diabloti::eviltong: a tak naprawdę, to ten wasz DT to była jedna wielka ściema i chyba nikt nie dał się na to nabrać:loveu: Quote
zaba14 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ale sie duble porobiły :D chyba wszystkim dogomania kiepsko działa :) biedna niunia pocharatany pyszczek ma, czy te blizny jej zejda? czy sa juz dosc stare? nie mogla lepiej trafic i faktycznie malenka jest! :) czekam na relacje z jutra! a SPA przeszła dzis bo pewnie zapach był małowytrzymywalny :D ale chociaz ma to juz za soba i spi ... Quote
ms_arwi Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='ania z poznania']Tak, waży tak z 22-23kg.[/QUOTE] Frida tez taka malutka jest :) Zawsze mi sie wydawalo, ze Mia jest mala, ale te jej nieco ponad 30 kg to kawal Mijora ;) Quote
Gagateczka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Tak sobie śledzę ten wątek od pewnego czasu i... [quote name='agnieszka32']I jeszcze jedno, oczywiste chyba dla wszystkich ;): ani ja, ani mój mąż Piczki nikomu nie oddamy, ona jest nasza i tylko nasza :evil_lol:.[/QUOTE] ... jakoś nie wierzyłam, że mogłoby być inaczej :grins:. Pozdrawiam i życzę duuuuużo szczęścia! Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Blizny ma świeżutkie, myślę, że wszystkie ładnie zarosną, a nawet jeśli nie, to i tak będzie piękna!:loveu: SPA przeszła nie tyle z powodu zapaszku (nie był taki zły :diabloti:), ile z powodu złego stanu skóry - nie bez powodu jest Pieczarką :evil_lol: Ale bała się kąpieli strasznie, biedactwo :-( Agaga21 - a właśnie, że miała przyjechać tylko na DT :eviltong::evil_lol:, tylko że ja się w niej od razu zakochałam - jak wparowała do domu i skoczyła prosto na mnie z buziakami, to myślałam, że padnę :evil_lol:. Sądziłam, że będzie nieśmiała, spokojna, a ona jak wicher przez cały dom przeszła, w każdy kąt musiała zajrzeć - oj coś czuję, że niezłe będzie z niej ziółko :diabloti: A równocześnie jest bardzo posłuszna - na razie - dopóki jej nie zepsujemy :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Sara ważyła ok.40 kg - to dopiero gigant! :evil_lol: Fiodor przewyższał Sarę wzrostem, ale nie wagą - 32 kg i nijak nie chciało być więcej... W porównaniu z nimi, Piczka to liliputek. :razz: Quote
zaba14 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 to teraz cobyscie z tego liliputka basseta nei zrobili hihi :d ona mniej bedzie wcinała.. połowa Sary praktycznie :D Quote
ms_arwi Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='agnieszka32']Sara ważyła ok.40 kg - to dopiero gigant! :evil_lol: Fiodor przewyższał Sarę wzrostem, ale nie wagą - 32 kg i nijak nie chciało być więcej... W porównaniu z nimi, Piczka to liliputek. :razz:[/QUOTE] Mijora tak na 35 szacuje (30 miala we wrzesniu, a od tego czasu urosla :]), wiec znam te roznice :D Quote
Korenia Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Gratuluję nowego członka rodziny :) Tak BWT - ludzie dziwnie reagują na ulicy jak woła się do psa Piczko czy Cipeczko, niestety, a może stety :evil_lol: moja sucz Amy (czyt. Ejmi) ma takie pseudonimy. Wołamy też na nią czasami ty mały Grzybie, to takie podobne do Pieczarki ;) Amy (Cipeczka, Piczka, Mały Grzyb lub ewentuualnie Henrietta) pozdrawia :evil_lol: :loveu: Quote
ania z poznania Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='agnieszka32']I jeszcze jedno, oczywiste chyba dla wszystkich ;): ani ja, ani mój mąż Piczki nikomu nie oddamy, ona jest nasza i tylko nasza :evil_lol:. Można zmieniać tytuł i przenieść do innego działu, bo ja jej w życiu nikomu nie oddam :eviltong:. Wiem, beznadziejny ze mnie DT - pierwszy tymczasowicz i po kilku godzinach mówię, że zostaje :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] Aguś, ale w to DT u Ciebie to nikt nie wierzył :evil_lol:, wszyscy tak z grzeczności udawali, że wierzą :diabloti:, tak, że zaskoczony tu nikt nie jest :lol:! Quote
Alicja Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [FONT=Arial]Jak śniadanko w nowym domeczku ;)[/FONT] Quote
agnieszka32 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Piczka jest cudowna :loveu: Grzecznie przespała całą noc na swoim posłanku w sypialni (wcześniej próbując wejść na łóżko, oczywiście :evil_lol:), rano zjadła śniadanko - całą miseczkę kurczaczka z ryżem. Później bawiła się sznurem, zwiedzała ogród, latała po zaspach i ... szczekała na dwa owczarki niemieckie po drugiej stronie ulicy :evil_lol:. Ma fajny głos, taki gruuuuby :evil_lol: Teraz smacznie sobie śpi.:lol: Później wstawię kilka fotek Quote
evel Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='agnieszka32']I pytanie do dziewczyn z Lublina, które ją wyciągały ze schroniska - czy ja nie powinnam mieć podpisanej jakiejś umowy adopcyjnej? z klauzulą o konieczności sterylizacji czy cuś :evil_lol:[/QUOTE] Agnieszko :loveu: Jak bardzo chcesz to Ci mogę wysłać umowę i mi odeślesz podpisaną, hahaha ;) Quote
agnieszka32 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='evl']Agnieszko :loveu: Jak bardzo chcesz to Ci mogę wysłać umowę i mi odeślesz podpisaną, hahaha ;)[/QUOTE] Jasne, że bardzo chcę! Na PW podam Ci adres ;) Quote
judita Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 no Aga pokaż nam swoją Piczkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts