Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze jedno, oczywiste chyba dla wszystkich ;): ani ja, ani mój mąż Piczki nikomu nie oddamy, ona jest nasza i tylko nasza :evil_lol:.

Można zmieniać tytuł i przenieść do innego działu, bo ja jej w życiu nikomu nie oddam :eviltong:.

Wiem, beznadziejny ze mnie DT - pierwszy tymczasowicz i po kilku godzinach mówię, że zostaje :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I pytanie do dziewczyn z Lublina, które ją wyciągały ze schroniska - czy ja nie powinnam mieć podpisanej jakiejś umowy adopcyjnej? z klauzulą o konieczności sterylizacji czy cuś :evil_lol:

Posted

I jeszcze jedno, oczywiste chyba dla wszystkich ;): ani ja, ani mój mąż Piczki nikomu nie oddamy, ona jest nasza i tylko nasza :evil_lol:.

Można zmieniać tytuł i przenieść do innego działu, bo ja jej w życiu nikomu nie oddam :eviltong:.

Wiem, beznadziejny ze mnie DT - pierwszy tymczasowicz i po kilku godzinach mówię, że zostaje :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I pytanie do dziewczyn z Lublina, które ją wyciągały ze schroniska - czy ja nie powinnam mieć podpisanej jakiejś umowy adopcyjnej? z klauzulą o konieczności sterylizacji czy cuś :evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']I jeszcze jedno, oczywiste chyba dla wszystkich ;): ani ja, ani mój mąż Piczki nikomu nie oddamy, ona jest nasza i tylko nasza :evil_lol:.

I pytanie do dziewczyn z Lublina, które ją wyciągały ze schroniska - czy ja nie powinnam mieć podpisanej jakiejś umowy adopcyjnej? z klauzulą o konieczności sterylizacji czy cuś :evil_lol:[/QUOTE]
i tak by nikt jej nie chciał z takim imieniem:diabloti::diabloti::eviltong:

a tak naprawdę, to ten wasz DT to była jedna wielka ściema i chyba nikt nie dał się na to nabrać:loveu:

Posted

ale sie duble porobiły :D chyba wszystkim dogomania kiepsko działa :)

biedna niunia pocharatany pyszczek ma, czy te blizny jej zejda? czy sa juz dosc stare? nie mogla lepiej trafic i faktycznie malenka jest! :) czekam na relacje z jutra!

a SPA przeszła dzis bo pewnie zapach był małowytrzymywalny :D ale chociaz ma to juz za soba i spi ...

Posted

[quote name='ania z poznania']Tak, waży tak z 22-23kg.[/QUOTE]

Frida tez taka malutka jest :) Zawsze mi sie wydawalo, ze Mia jest mala, ale te jej nieco ponad 30 kg to kawal Mijora ;)

Posted

Tak sobie śledzę ten wątek od pewnego czasu i...

[quote name='agnieszka32']I jeszcze jedno, oczywiste chyba dla wszystkich ;): ani ja, ani mój mąż Piczki nikomu nie oddamy, ona jest nasza i tylko nasza :evil_lol:.[/QUOTE]

... jakoś nie wierzyłam, że mogłoby być inaczej :grins:.

Pozdrawiam i życzę duuuuużo szczęścia!

Posted

Blizny ma świeżutkie, myślę, że wszystkie ładnie zarosną, a nawet jeśli nie, to i tak będzie piękna!:loveu:

SPA przeszła nie tyle z powodu zapaszku (nie był taki zły :diabloti:), ile z powodu złego stanu skóry - nie bez powodu jest Pieczarką :evil_lol: Ale bała się kąpieli strasznie, biedactwo :-(

Agaga21 - a właśnie, że miała przyjechać tylko na DT :eviltong::evil_lol:, tylko że ja się w niej od razu zakochałam - jak wparowała do domu i skoczyła prosto na mnie z buziakami, to myślałam, że padnę :evil_lol:.
Sądziłam, że będzie nieśmiała, spokojna, a ona jak wicher przez cały dom przeszła, w każdy kąt musiała zajrzeć - oj coś czuję, że niezłe będzie z niej ziółko :diabloti: A równocześnie jest bardzo posłuszna - na razie - dopóki jej nie zepsujemy :evil_lol:

Posted

Sara ważyła ok.40 kg - to dopiero gigant! :evil_lol:
Fiodor przewyższał Sarę wzrostem, ale nie wagą - 32 kg i nijak nie chciało być więcej...

W porównaniu z nimi, Piczka to liliputek. :razz:

Posted

[quote name='agnieszka32']Sara ważyła ok.40 kg - to dopiero gigant! :evil_lol:
Fiodor przewyższał Sarę wzrostem, ale nie wagą - 32 kg i nijak nie chciało być więcej...

W porównaniu z nimi, Piczka to liliputek. :razz:[/QUOTE]

Mijora tak na 35 szacuje (30 miala we wrzesniu, a od tego czasu urosla :]), wiec znam te roznice :D

Posted

Gratuluję nowego członka rodziny :)
Tak BWT - ludzie dziwnie reagują na ulicy jak woła się do psa Piczko czy Cipeczko, niestety, a może stety :evil_lol: moja sucz Amy (czyt. Ejmi) ma takie pseudonimy. Wołamy też na nią czasami ty mały Grzybie, to takie podobne do Pieczarki ;)
Amy (Cipeczka, Piczka, Mały Grzyb lub ewentuualnie Henrietta) pozdrawia :evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='agnieszka32']I jeszcze jedno, oczywiste chyba dla wszystkich ;): ani ja, ani mój mąż Piczki nikomu nie oddamy, ona jest nasza i tylko nasza :evil_lol:.

[/QUOTE]
Aguś, ale w to DT u Ciebie to nikt nie wierzył :evil_lol:, wszyscy tak z grzeczności udawali, że wierzą :diabloti:, tak, że zaskoczony tu nikt nie jest :lol:!

Posted

Piczka jest cudowna :loveu:

Grzecznie przespała całą noc na swoim posłanku w sypialni (wcześniej próbując wejść na łóżko, oczywiście :evil_lol:), rano zjadła śniadanko - całą miseczkę kurczaczka z ryżem.

Później bawiła się sznurem, zwiedzała ogród, latała po zaspach i ... szczekała na dwa owczarki niemieckie po drugiej stronie ulicy :evil_lol:. Ma fajny głos, taki gruuuuby :evil_lol:

Teraz smacznie sobie śpi.:lol:

Później wstawię kilka fotek

Posted

[quote name='agnieszka32']I pytanie do dziewczyn z Lublina, które ją wyciągały ze schroniska - czy ja nie powinnam mieć podpisanej jakiejś umowy adopcyjnej? z klauzulą o konieczności sterylizacji czy cuś :evil_lol:[/QUOTE]

Agnieszko :loveu: Jak bardzo chcesz to Ci mogę wysłać umowę i mi odeślesz podpisaną, hahaha ;)