Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dobra... dwie zostawiłam :evil_lol:

Tadziu jest już w Gorzowie, powinien być w domku ok. 20.00. Jadą wolno, bo drogi śliskie, miejscami pada śnieg.
Piczka jest zdezorientowana, nie chciała nawet wody się napić, ale co tu się dziwić? Od rana w drodze, przekazywana z rąk do rąk - jak dojedzie, to pewnie padnie i będzie całą noc grzecznie spać :lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka32']A zauważyłyście, że podusie są nie tylko ładnie ułożone, ale że to są specjalne "psie podusie"?- z wizerunkiem pieska i kotka oraz z psią łapką :diabloti: :stupid:(ale kupione na dogomaniackim bazarku :eviltong:)[/QUOTE]jasne że zauważyłyśmy!

[quote name='agnieszka32']Jaja sobie robię, oczywiście, zaraz te poduszki zabiorę, zanim Tadziu przyjedzie :evil_lol:[/QUOTE]
dobra, dobra...taaaa, zabierzesz:cool3::evil_lol:
pokaż lepiej pozostałe posłanka ;)

Posted

Pozostałe - to jeszcze jedno - w sypialni, ale w zupełnie innej tonacji kolorystycznej i też z podusiami, oczywiście :evil_lol:. Resztę porozdawałam ...... trzeba chyba będzie kupić nowe :cool3:

Żartuję, oczywiście ;).
Ale jeśli Sarunia i Fiodorek wrócą, to zakup nowych będzie... koniecznością, a nie fanaberią :diabloti:

Posted

[quote name='agnieszka32']Piczka już w rękach Ani :evil_lol:, zaraz ruszają w drogę do Poznania.

Ok. 15 Ania przekaże Piczkę Tadziowi

Co tu się dzieje, szaleństwo! :evil_lol: :roflt:

Posted

[quote name='Marta666']Padłam jak przeczytałam o Cipce:roflt:

Agnieszka czemu nie napiszesz,że Piczka do DS jedzie?:eviltong: i tak nikt w inną opcję nie uwierzy:evil_lol:

Ciiii, to tajemnica ;)

Posted

[quote name='ania z poznania']Agnieszko, a wyślesz mi zdjęcie posłanka na maila? Dogo mi wariuje i otwiera mi połowę zdjęcia, widzę podusie ale nie widzę dołu..........[/QUOTE]

Wysłane ;)

Posted

Już są :lol:
Piczka wpadła do domu jak burza, obleciała wszystkie kąty, wąchała, cieszyła się jak szalona, rozdawała buziaki :loveu:
Jest malutka, ja to jestem przyzwyczajona do moich mutantów - Sary i Fiodorka - one są dwa razy większe od niej!

Próbowała wejść na kanapy, ale Pani powiedziała STOP :cool3: i wskazała jej posłanko:eviltong:.

Jest słodka, super niunia, całuśna. Za Tadziem chodzi krok w krok, oka z niego nie spuszcza :lol:
Była już z nim w ogródku po drewienko do kominka, wpadła w śnieg, poszalała w zaspach :evil_lol:
A teraz leży i odpoczywa.

Strasznie boi się kominka, drzwi od tarasu i stojaka z miskami (musiałam zdjąć miseczki, postawić na podłodze i dopiero się napiła).

Co do stanu zdrowia - faktycznie kaszle, drapie się niemiłosiernie i zalatuje grzybkiem :evil_lol:
Ale będzie OK.;) Dzisiaj jej już nie kąpię, bo i tak miała mnóstwo wrażeń. Kąpiel jutro, a wizyta u weta w poniedziałek.

Mam dwie fotki, ale więcej dzisiaj nie robię, bo się niunia lampy wystraszyła i schowała się pod kanapą :evil_lol:

Wstawię zaraz.

Posted

ale się cieszę, że dojechali szczęśliwie :)
piczka przyzwyczai sie do ciepła przy kominku, czuję, że to będzie mała rozrabiaka.
ona taka malutka jak moja etna pewnie jest :)

Posted

Poczytałam sobie wątek w końcu i stwierdzam, że Wy ciotki lekko stuknięte jesteście, hihiihiih. Normalnie jaja z tą Piczką.

Bardzo się cieszę że młoda już w domku, mówiłam że jest super całuśna.
Agnieszka Gratuluje Tzta.

Posted

[quote name='Gabryjella']Od początku po cichu podczytuję wątek niuni, ale teraz się głośno pocieszę, że mała u siebie.

:nono: jaja są bez piczki[/QUOTE]

:roflt: :roflt:

Posted

Oto dwie dzisiejsze foteczki Piczki:

A z Piczki to faktycznie będzie niezła rozrabiara :diabloti:.
Niunia już czyściutka i pachnąca. Podczas kąpieli okazało się, że skóra w wielu miejscach jest zaatakowana grzybkiem - wykąpałam ją w Hexodermie, ma grzybobójcze działanie, to jej nie zaszkodzi.

Teraz sobie smacznie śpi, chociaż niespecjalnie chce leżeć na posłanku, wolałaby dupkę na kanapie trzymać, ale jej nie wolno. Ma w drugim pokoju narożnik - duży, szeroki, ale gamoń z niej straszny, bo jak zeskakuje z niego, to jej się łapki rozjeżdżają na panelach :roll:, więc pokój zamknęłam, żeby sobie krzywdy nie zrobiła.
Aaa - i nie chce się załatwiać w ogródku - żeby zrobiła siuśki, musiałam z nią wyjść poza posesję - moja kochana :loveu:

P.S. TZta to naprawdę mam złotego, a Piczką zachwycony jest
A posłanko to kupiłam na stronie http://sklep.fatty.pl/c/pl/31/2/1/0/long/fatty+dogs++fatty+cats.html