agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 No dobra... dwie zostawiłam :evil_lol: Tadziu jest już w Gorzowie, powinien być w domku ok. 20.00. Jadą wolno, bo drogi śliskie, miejscami pada śnieg. Piczka jest zdezorientowana, nie chciała nawet wody się napić, ale co tu się dziwić? Od rana w drodze, przekazywana z rąk do rąk - jak dojedzie, to pewnie padnie i będzie całą noc grzecznie spać :lol: Quote
agaga21 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='agnieszka32']A zauważyłyście, że podusie są nie tylko ładnie ułożone, ale że to są specjalne "psie podusie"?- z wizerunkiem pieska i kotka oraz z psią łapką :diabloti: :stupid:(ale kupione na dogomaniackim bazarku :eviltong:)[/QUOTE]jasne że zauważyłyśmy! [quote name='agnieszka32']Jaja sobie robię, oczywiście, zaraz te poduszki zabiorę, zanim Tadziu przyjedzie :evil_lol:[/QUOTE] dobra, dobra...taaaa, zabierzesz:cool3::evil_lol: pokaż lepiej pozostałe posłanka ;) Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pozostałe - to jeszcze jedno - w sypialni, ale w zupełnie innej tonacji kolorystycznej i też z podusiami, oczywiście :evil_lol:. Resztę porozdawałam ...... trzeba chyba będzie kupić nowe :cool3: Żartuję, oczywiście ;). Ale jeśli Sarunia i Fiodorek wrócą, to zakup nowych będzie... koniecznością, a nie fanaberią :diabloti: Quote
evel Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='agnieszka32']Piczka już w rękach Ani :evil_lol:, zaraz ruszają w drogę do Poznania. Ok. 15 Ania przekaże Piczkę Tadziowi Co tu się dzieje, szaleństwo! :evil_lol: :roflt: Quote
Marta666 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Padłam jak przeczytałam o Cipce:roflt: Agnieszka czemu nie napiszesz,że Piczka do DS jedzie?:eviltong: i tak nikt w inną opcję nie uwierzy:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Marta666']Padłam jak przeczytałam o Cipce:roflt: Agnieszka czemu nie napiszesz,że Piczka do DS jedzie?:eviltong: i tak nikt w inną opcję nie uwierzy:evil_lol: Ciiii, to tajemnica ;) Quote
ania z poznania Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Agnieszko, a wyślesz mi zdjęcie posłanka na maila? Dogo mi wariuje i otwiera mi połowę zdjęcia, widzę podusie ale nie widzę dołu.......... Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='ania z poznania']Agnieszko, a wyślesz mi zdjęcie posłanka na maila? Dogo mi wariuje i otwiera mi połowę zdjęcia, widzę podusie ale nie widzę dołu..........[/QUOTE] Wysłane ;) Quote
pinkmoon Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Agnieszka, chciałam zapytać jak tam Twoja Piczka... ale jakoś tak mi głupio :diabloti: Więc zapytam tylko - są już? ;) Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Już są :lol: Piczka wpadła do domu jak burza, obleciała wszystkie kąty, wąchała, cieszyła się jak szalona, rozdawała buziaki :loveu: Jest malutka, ja to jestem przyzwyczajona do moich mutantów - Sary i Fiodorka - one są dwa razy większe od niej! Próbowała wejść na kanapy, ale Pani powiedziała STOP :cool3: i wskazała jej posłanko:eviltong:. Jest słodka, super niunia, całuśna. Za Tadziem chodzi krok w krok, oka z niego nie spuszcza :lol: Była już z nim w ogródku po drewienko do kominka, wpadła w śnieg, poszalała w zaspach :evil_lol: A teraz leży i odpoczywa. Strasznie boi się kominka, drzwi od tarasu i stojaka z miskami (musiałam zdjąć miseczki, postawić na podłodze i dopiero się napiła). Co do stanu zdrowia - faktycznie kaszle, drapie się niemiłosiernie i zalatuje grzybkiem :evil_lol: Ale będzie OK.;) Dzisiaj jej już nie kąpię, bo i tak miała mnóstwo wrażeń. Kąpiel jutro, a wizyta u weta w poniedziałek. Mam dwie fotki, ale więcej dzisiaj nie robię, bo się niunia lampy wystraszyła i schowała się pod kanapą :evil_lol: Wstawię zaraz. Quote
ania z poznania Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Super!! Jaka biedna musi być zmęczona, tyle godzin w drodze..... Jak dobrze, że jest już w domku! Quote
agaga21 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ale się cieszę, że dojechali szczęśliwie :) piczka przyzwyczai sie do ciepła przy kominku, czuję, że to będzie mała rozrabiaka. ona taka malutka jak moja etna pewnie jest :) Quote
ewajanka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Poczytałam sobie wątek w końcu i stwierdzam, że Wy ciotki lekko stuknięte jesteście, hihiihiih. Normalnie jaja z tą Piczką. Bardzo się cieszę że młoda już w domku, mówiłam że jest super całuśna. Agnieszka Gratuluje Tzta. Quote
ania z poznania Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='agaga21'] ona taka malutka jak moja etna pewnie jest :)[/QUOTE] Tak, waży tak z 22-23kg. Quote
pinkmoon Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Piczka już w domku :multi::multi::multi: Quote
zaba14 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 posłanko pierwsza klasa bardzo ładnie wyglada... stylowo :) gdzie takie cudenko kupilas?? czekam na fotki sunki! Quote
Marta666 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Agnieszka Ty masz złotego tego męża :) Również czekam z niecierpliwością na zdjęcia Pieczareczki :) Quote
Alicja Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Gabryjella']Od początku po cichu podczytuję wątek niuni, ale teraz się głośno pocieszę, że mała u siebie. :nono: jaja są bez piczki[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Oto dwie dzisiejsze foteczki Piczki: A z Piczki to faktycznie będzie niezła rozrabiara :diabloti:. Niunia już czyściutka i pachnąca. Podczas kąpieli okazało się, że skóra w wielu miejscach jest zaatakowana grzybkiem - wykąpałam ją w Hexodermie, ma grzybobójcze działanie, to jej nie zaszkodzi. Teraz sobie smacznie śpi, chociaż niespecjalnie chce leżeć na posłanku, wolałaby dupkę na kanapie trzymać, ale jej nie wolno. Ma w drugim pokoju narożnik - duży, szeroki, ale gamoń z niej straszny, bo jak zeskakuje z niego, to jej się łapki rozjeżdżają na panelach :roll:, więc pokój zamknęłam, żeby sobie krzywdy nie zrobiła. Aaa - i nie chce się załatwiać w ogródku - żeby zrobiła siuśki, musiałam z nią wyjść poza posesję - moja kochana :loveu: P.S. TZta to naprawdę mam złotego, a Piczką zachwycony jest A posłanko to kupiłam na stronie http://sklep.fatty.pl/c/pl/31/2/1/0/long/fatty+dogs++fatty+cats.html Quote
Alicja Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Oczyska ma CUDNE :loveu: Po SPA to powinna dziewczynka spać ;) bo jutro na śniadanie szwedzki stół ;) Quote
Aleksa. Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 A miała być dzisiaj nie kąpana. :) Jaka słodka.!:) Ale jak pogryziona bidulka:( Quote
Alicja Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [FONT=Arial]Oczyska ma CUDNE :loveu: Po SPA to powinna dziewczynka spać ;) bo jutro na śniadanie szwedzki stół ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [FONT=Arial]Oczyska ma CUDNE :loveu: Po SPA to powinna dziewczynka spać ;) bo jutro na śniadanie szwedzki stół ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts