agaga21 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='agnieszka32']A teraz padniecie: Mój Tadziu planował sobie dzisiaj trasę do Poznania i pyta się mnie, o której Ania będzie jutro z CIPKĄ w Poznaniu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie mówiłam że imię bombowe?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (chociaż aga mówiłaś mi to chwilę temu przez tel, gdy to przeczytałam, nie moge przestać się śmiać!) Quote
agnieszka24 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 O jesooo, dziewczyny padłam ze śmiechu :roflt::roflt::roflt: Imię jest sensacja rewelacja! :evil_lol: Trzymam kciuki za jutrzejszą wyprawę. Quote
Alicja Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='agnieszka32']A teraz padniecie: Mój Tadziu planował sobie dzisiaj trasę do Poznania i pyta się mnie, o której Ania będzie jutro z CIPKĄ w Poznaniu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Kasia właśnie dotarła już do Warszawy, czekają na dworcu na Anię. Piczka spała grzecznie całą drogę :loveu: Mój mąż właśnie wyjechał, mam nadzieję, że warunki na drogach będą lepsze, niż wczoraj... Quote
fioneczka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Dziewczynka już dzisiaj będzie sobie grzała doopcię przy kominku ... Aguś jesteście fantastyczni. Wszyscy zaangażowani w akcję są fantastyczni ... żeby tylko tacy ludzie po świecie chodzili ... chyba się rozmarzyłam Quote
agaga21 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='agnieszka32']Kasia właśnie dotarła już do Warszawy, czekają na dworcu na Anię. Piczka spała grzecznie całą drogę :loveu: Mój mąż właśnie wyjechał, mam nadzieję, że warunki na drogach będą lepsze, niż wczoraj...[/QUOTE] aguś, już dziś twoja piczka będzie grzała się w domku!!!:evil_lol: trzymam kciuki za bezpieczną podróż. hahaha! już sobie wyobrażam miny współtowarzyszy podróży w pociągu, gdy ania będzie mówiła "piczka, siad. piczka, waruj":evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo minę jakiejś paniusi, która zapyta "jak ten śliczny piesek ma na imię" Quote
pinkmoon Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 To o które Piczka vel Cipka będzie w domku? :loveu: Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Piczka już w rękach Ani :evil_lol:, zaraz ruszają w drogę do Poznania. Ok. 15 Ania przekaże Piczkę Tadziowi i w zależności od sytuacji na drogach - ok. 18 -19 powinni być już w domku :lol: Quote
pinkmoon Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Noo, to wieczorem się będzie działo, jak w końcu do was trafi ;) Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pieczarka już w samochodzie i w drodze do Szczecina :cool3: Quote
agaga21 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 czekamy na sesję zdjęciową jak już sunia trafi do domku! Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Podobno jest bardzo wystraszona, biedulka... W pociągu nie sprawiała żadnych kłopotów, w samochodzie wszystko wącha - pewnie czuje Sarę i Fiodorka. Dzisiaj ją wykąpię po wieczornym spacerku, w Hexodermie, bo mała ma prawdopodobnie grzybka. A jutro albo w poniedziałek (to zależy, ile wet będzie miał pacjentów, bo nie chcę jej stresować jeszcze psami) wizyta u weta, bo kaszle, ma brudne uszka, mnóstwo ranek na pyszczku, no i ten nieszczęsny grzybek ... Quote
pinkmoon Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 na pewno świetnie będzie się u was czuła, jak już minie pierwsze oszołomienie ;) Quote
ania z poznania Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='agaga21'] albo minę jakiejś paniusi, która zapyta "jak ten śliczny piesek ma na imię"[/QUOTE] Śliczny piesek?? Ludzie tak na mnie patrzyli jakbym skrzyżowanie tygrysa z krokodylem wiozła!!! Nigdy nie jechałam po Polsce pociągiem z psem, naprawdę reakcje ludzi nie pozytywne, nic nikt nie powiedział, ale spojrzenia.......... :shake: Piczka jest fantastyczna, przylepna, jak nie spała to kładła mi głowę na kolanach i ją miziałam. Baaardzo nie chciała wejść do pociągu, ale jak ją Darek wnosił to nie protestowała, kochana suńka :loveu:! Quote
fioneczka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 wiesz Aniu masz rację czasem słowa nie są potrzebne ... spojrzenia mówią same za siebie ... tak patrzyli na mnie i na Fionkę ... miałam wtedy ochotę gryźć i kopać ... ale tym z wymownymi spojrzeniami kij w d...i kawałek szkła jak to mawiają Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Aniu, dziękuję Tobie i Darkowi ogromnie, za to że tak mi pomogliście :loveu: Co do ludzi, ich spojrzeń, itd... wiecie co? Większość z tych ludzi przecież też ma psy, które miziają, kochają, z którymi śpią w łóżkach... i tego nie mogę zrozumieć - dlaczego jednego psa można kochać, a innego nienawidzić? Znam ten typ ludzi, mam takich znajomych - ich piesek jest słodki, cudowny, achy i ochy, ale inne - niech umierają, niech konają z głodu, z zimna, nieważne - ważne że ich Pimpuś ma dobrze, reszta się nie liczy... innych to się nawet brzydzą dotknąć :shake::angryy: A już takie psy, jak nasze - to według większości, powinny paść śmiercią naturalną od kuli w łeb ... Chory jest ten świat :angryy: A co do Piczki :loveu: - nie mogę się już doczekać. Uszykowałam jej posłanka, wstawię fotkę jednego, tylko się nie śmiejcie ze starej durnej ciotki, przecież wiecie, że jestem stuknięta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wieczorem fotki słodkiej Piczki :diabloti: Quote
Alicja Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [FONT=Arial]:splat: ależ Agnieszko ...wcale nie jesteś stuknięta ...żadna z nas nie jest :roflt: http://www.fothost.pl/upload/10/04/2dc88690.jpg[/FONT] Quote
agaga21 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 pięknie ułożone podusie :evil_lol: piczka na pewno doceni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciotka agnieszka32 ma świra ale wszyscy to dobrze wiemy-nic nowego ;) Quote
fioneczka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 nieeeee Aguś Ty wcale nie masz nierówno pod dekielkiem i Tadziu też nieeee :roflt::roflt: Quote
pinkmoon Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Noo obrazek jak z luksusowego folderu, coś jednak jest w tym planie zwiedzania, śniadań i obiadokolacji dla Piczki :loveu: Quote
agnieszka32 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 A zauważyłyście, że podusie są nie tylko ładnie ułożone, ale że to są specjalne "psie podusie"?- z wizerunkiem pieska i kotka oraz z psią łapką :diabloti: :stupid:(ale kupione na dogomaniackim bazarku :eviltong:) Jaja sobie robię, oczywiście, zaraz te poduszki zabiorę, zanim Tadziu przyjedzie :evil_lol: Quote
fioneczka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 eeeeeeeeee nie zabieraj ... mi się podoba Quote
Recommended Posts