Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnieszka32']A teraz padniecie:

Mój Tadziu planował sobie dzisiaj trasę do Poznania i pyta się mnie, o której Ania będzie jutro z CIPKĄ w Poznaniu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a nie mówiłam że imię bombowe?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
(chociaż aga mówiłaś mi to chwilę temu przez tel, gdy to przeczytałam, nie moge przestać się śmiać!)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka32']A teraz padniecie:

Mój Tadziu planował sobie dzisiaj trasę do Poznania i pyta się mnie, o której Ania będzie jutro z CIPKĄ w Poznaniu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt: :roflt:

Posted

Kasia właśnie dotarła już do Warszawy, czekają na dworcu na Anię.
Piczka spała grzecznie całą drogę :loveu:

Mój mąż właśnie wyjechał, mam nadzieję, że warunki na drogach będą lepsze, niż wczoraj...

Posted

Dziewczynka już dzisiaj będzie sobie grzała doopcię przy kominku ... Aguś jesteście fantastyczni.

Wszyscy zaangażowani w akcję są fantastyczni ... żeby tylko tacy ludzie po świecie chodzili ... chyba się rozmarzyłam

Posted

[quote name='agnieszka32']Kasia właśnie dotarła już do Warszawy, czekają na dworcu na Anię.
Piczka spała grzecznie całą drogę :loveu:

Mój mąż właśnie wyjechał, mam nadzieję, że warunki na drogach będą lepsze, niż wczoraj...[/QUOTE]
aguś, już dziś twoja piczka będzie grzała się w domku!!!:evil_lol:
trzymam kciuki za bezpieczną podróż.

hahaha! już sobie wyobrażam miny współtowarzyszy podróży w pociągu, gdy ania będzie mówiła "piczka, siad. piczka, waruj":evil_lol::evil_lol::evil_lol:
albo minę jakiejś paniusi, która zapyta "jak ten śliczny piesek ma na imię"

Posted

Piczka już w rękach Ani :evil_lol:, zaraz ruszają w drogę do Poznania.

Ok. 15 Ania przekaże Piczkę Tadziowi i w zależności od sytuacji na drogach - ok. 18 -19 powinni być już w domku :lol:

Posted

Podobno jest bardzo wystraszona, biedulka... W pociągu nie sprawiała żadnych kłopotów, w samochodzie wszystko wącha - pewnie czuje Sarę i Fiodorka.

Dzisiaj ją wykąpię po wieczornym spacerku, w Hexodermie, bo mała ma prawdopodobnie grzybka.
A jutro albo w poniedziałek (to zależy, ile wet będzie miał pacjentów, bo nie chcę jej stresować jeszcze psami) wizyta u weta, bo kaszle, ma brudne uszka, mnóstwo ranek na pyszczku, no i ten nieszczęsny grzybek ...

Posted

[quote name='agaga21']
albo minę jakiejś paniusi, która zapyta "jak ten śliczny piesek ma na imię"[/QUOTE]
Śliczny piesek?? Ludzie tak na mnie patrzyli jakbym skrzyżowanie tygrysa z krokodylem wiozła!!! Nigdy nie jechałam po Polsce pociągiem z psem, naprawdę reakcje ludzi nie pozytywne, nic nikt nie powiedział, ale spojrzenia.......... :shake:
Piczka jest fantastyczna, przylepna, jak nie spała to kładła mi głowę na kolanach i ją miziałam. Baaardzo nie chciała wejść do pociągu, ale jak ją Darek wnosił to nie protestowała, kochana suńka :loveu:!

Posted

wiesz Aniu masz rację czasem słowa nie są potrzebne ... spojrzenia mówią same za siebie ... tak patrzyli na mnie i na Fionkę ... miałam wtedy ochotę gryźć i kopać ... ale tym z wymownymi spojrzeniami kij w d...i kawałek szkła jak to mawiają

Posted

Aniu, dziękuję Tobie i Darkowi ogromnie, za to że tak mi pomogliście :loveu:

Co do ludzi, ich spojrzeń, itd... wiecie co? Większość z tych ludzi przecież też ma psy, które miziają, kochają, z którymi śpią w łóżkach... i tego nie mogę zrozumieć - dlaczego jednego psa można kochać, a innego nienawidzić?
Znam ten typ ludzi, mam takich znajomych - ich piesek jest słodki, cudowny, achy i ochy, ale inne - niech umierają, niech konają z głodu, z zimna, nieważne - ważne że ich Pimpuś ma dobrze, reszta się nie liczy... innych to się nawet brzydzą dotknąć :shake::angryy:

A już takie psy, jak nasze - to według większości, powinny paść śmiercią naturalną od kuli w łeb ...
Chory jest ten świat :angryy:

A co do Piczki :loveu: - nie mogę się już doczekać.
Uszykowałam jej posłanka, wstawię fotkę jednego, tylko się nie śmiejcie ze starej durnej ciotki, przecież wiecie, że jestem stuknięta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A wieczorem fotki słodkiej Piczki :diabloti:

Posted

A zauważyłyście, że podusie są nie tylko ładnie ułożone, ale że to są specjalne "psie podusie"?- z wizerunkiem pieska i kotka oraz z psią łapką :diabloti: :stupid:(ale kupione na dogomaniackim bazarku :eviltong:)

Jaja sobie robię, oczywiście, zaraz te poduszki zabiorę, zanim Tadziu przyjedzie :evil_lol: