Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
tak się zastanawiam czy Ty jej malujesz oczy kazdego ranka :)

Na szczęście ma makijaż permanentny :evil_lol:

ageralion napisał(a):
Czyzby Piczka dorwala sie do kartonu ze smierdzacego bazarku? :cool3: A gdzie jej mamucia kosteczka? Juz zjadla?:crazyeye:

Tak, dorwała się i pół zeżarła na raz :diabloti:
A mamucia kosteczka żyje i ma się dobrze :evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Dobra, ale tylko pod warunkiem, że będziesz gotować mojemu mężowi obiady - może wtedy przestanie się złościć, gdy przyjeżdżając do domu, dźwigając zakupy, zastaje mnie przed komputerem albo wiszącą na telefonie, a później jeszcze sam musi sobie obiad przygotować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Mogę gotować, a co mi tam :evil_lol:

agnieszka32 napisał(a):
Albo obróżkę :evil_lol:

No wiecie co?:obrazic: Mnie o ten piękny ogród chodziło :evil_lol:

Posted

[quote name='fioneczka']Agnieszko !!!!!!!!!
czy mozesz przestać zaniedbywać wątek ??? :mad:
grzecznie :diabloti: proszę o zdjęcia ... dzisiaj :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Powiem tak: zdjęć nie ma bo.... dostałam od męża na urodziny kilka dni temu super aparat fotograficzny, lustrzankę, z wieeelkim obiektywem :evil_lol:.
Cieszyłam się jak głupia, że w końcu będę miała piękne zdjęcia Piczki w ruchu, Piczki portrety, itd :diabloti:
Przez kilka dni czytałam instrukcję obsługi, naładowałam baterię, wczoraj włączam aparat i co???? Wyświetliło się NO CARD:mad::mad::mad:

Dzisiaj męża poproszę, by mi dokupił kartę do aparatu, bo ja nie wiem, czy można robić bez karty (podobno ma coś wbudowane w sobie? ale ja się na tym kompletnie nie znam), więc go wyłączyła i odstawiłam grzecznie na półeczkę :evil_lol:

Dzisiaj popróbuję coś popstrykać i chyba na jakiś kurs foto pójdę, bo beztalencie jestem w tej dziedzinie :p

Posted

fioneczka napisał(a):
Agnieszko !!!!!!!!!
czy mozesz przestać zaniedbywać wątek ??? :mad:
grzecznie :diabloti: proszę o zdjęcia ... dzisiaj :roll:
Ja też proszę o fotki SANDY -PICZKI WEL PIECZARKI.

Posted

[quote name='agnieszka32']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Powiem tak: zdjęć nie ma bo.... dostałam od męża na urodziny kilka dni temu super aparat fotograficzny, lustrzankę, z wieeelkim obiektywem :evil_lol:.
Cieszyłam się jak głupia, że w końcu będę miała piękne zdjęcia Piczki w ruchu, Piczki portrety, itd :diabloti:
Przez kilka dni czytałam instrukcję obsługi, naładowałam baterię, wczoraj włączam aparat i co???? Wyświetliło się NO CARD:mad::mad::mad:

Dzisiaj męża poproszę, by mi dokupił kartę do aparatu, bo ja nie wiem, czy można robić bez karty (podobno ma coś wbudowane w sobie? ale ja się na tym kompletnie nie znam), więc go wyłączyła i odstawiłam grzecznie na półeczkę :evil_lol:

Dzisiaj popróbuję coś popstrykać i chyba na jakiś kurs foto pójdę, bo beztalencie jestem w tej dziedzinie :p

ale prezent Ci mężuś trzasnął ... ja bym już focha przywaliła że bez karty kupił ;)
a że za gapowe się płaci to teraz niech szybciutko kupi kartę i jeszcze coś w prezencie na focha hehe

EDIT

ale ale zaraz zaraz ... nowy aparat, brak karty itd ... ten starszy aparacik jeszcze foteczki trzaska i to całkiem niezłe więc nie ściemniaj ;) tylko dawaj :mad:

Posted

fioneczka napisał(a):

EDIT

ale ale zaraz zaraz ... nowy aparat, brak karty itd ... ten starszy aparacik jeszcze foteczki trzaska i to całkiem niezłe więc nie ściemniaj ;) tylko dawaj :mad:

A miałam nadzieję, że na to nie wpadniesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
Ale jak mam nowy, to ten stary taki się jakiś ...dziwny i mały wydaje :eviltong:

Ja się bardzo cieszę z tego prezentu, bo jak do schroniska będziemy chodzić, to nie będziemy musiały aparatu pożyczać, by popstrykać trochę fot psiakom. A fotki zwykłą cyfrówką nie dorównają tym lustrzankowym ;)

Posted

Pierwsze fotki nowym zrobione aparatem - będę się musiała długo uczyć :evil_lol:

Siedzę sobie z Panem na jego kanapie, a co - pozwolił mi :eviltong:

A takie robi głupie minki :evil_lol:

Posted

Będę Was teraz zanudzać zdjęciami, bo uczę się nowego aparatu ;).
Dzisiaj zrobiłam jedynie 350 zdjęć :evil_lol:, ale bez obawy :diabloti: - wstawię ich niewielką część - tylko tę nadającą się do upublicznienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

"Piczkowy" sposób leżenia na trawie :p