Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cóż, Figunia nie przypomina instruktorki fitness, raczej wygląda jak kulturysta :evil_lol:
Jest masywna, szeroka w barach, dobrze zbudowana, taki mały czołg z niej i lepiej nie stać jej na drodze, kiedy leci z chrum chrumem i obłędem w oczach :diabloti:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdola']będzie kidnaping:D
albo podmiana.....
http://img256.imageshack.us/img256/1629/obraz257n.jpg = http://img709.imageshack.us/img709/6922/baka262092233.jpg
normalnie jak bliźniaczki :D

I to jednojajowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agaga21']http://img18.imageshack.us/img18/8282/obraz256gi.jpg
prawie jak na wystawie:p

http://img651.imageshack.us/img651/4632/obraz232go.jpg
ratunkuuuuu! świnia mnie atakuje!:evil_lol:

http://img180.imageshack.us/img180/7767/obraz244p.jpg
czemu twoje iglaczki sa takie piękne, prawie jaskrawo zielone a moje takie zszarzałe???:placz:

No nie wiem, czemu takie zielone są... może dlatego, że były przykryte metrową warstwą śniegu :diabloti:
Ale generalnie, ogród wygląda strasznie po zimie - połamane tuje, przegniły trawnik...

Posted

magdola napisał(a):
to co? wymiana?:cool3::cool3::cool3:

magdola, mało astków do adopcji?:cool3::cool3::cool3:znajdziemy ci jak chcesz jakąś fajną sunię:lol:
co ty na to?:razz:

Posted

agaga21 napisał(a):
magdola, mało astków do adopcji?:cool3::cool3::cool3:znajdziemy ci jak chcesz jakąś fajną sunię:lol:

na wymiane chetnie:) bo 3 psy to w domu o 4 za duzo :D a moze chcesz sie 'wymienic'?:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

agaga21 napisał(a):

To jest myśl :diabloti:

Magdola - przecież dwie Grzywki to w sumie jakieś 1/3 astka - np. głowa, a reszta gdzie???:evil_lol:

Gwarantuję Ci, że moja jedna Piczka za 10 Grzywek wystarczy :evil_lol:- to jest durna szalona baba, całe ręce i nogi mam posiniaczone przez ten czołg na 4 łapach :mad:

Posted

[quote name='magdola']na wymiane chetnie:) bo 3 psy to w domu o 4 za duzo :D a moze chcesz sie 'wymienic'?:diabloti::diabloti::diabloti:
co? moją etnę tez chcesz?
wiem! damy ci baronka!:jumpie::laugh2_2::jumpie:

Posted

[quote name='agaga21']co? moją etnę tez chcesz?
wiem! damy ci baronka!:jumpie::laugh2_2::jumpie:
moja miłosc...

[FONT=verdana]Baron[/FONT]

....... wredota z Ciebie!:diabloti:

Posted

magdola napisał(a):
na wymiane chetnie:) bo 3 psy to w domu o 4 za duzo :D a moze chcesz sie 'wymienic'?:diabloti::diabloti::diabloti:

ooo tu cię złapałam, a mi to trzeciego karzesz zostawiać :lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
TWOJE DWA I TZ-ta :diabloti::diabloti::diabloti:.....albo ciebie ;)

A może reklamujmy Barona jako skuteczny sposób na pozbycie się niechcianego małżonka, albo namolnych gości czy wścibskich sąsiadów? :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:
Będziemy go wynajmować na godziny i przestaniemy mieć problemy finansowe z utrzymaniem pozostałych psiaków :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']A może reklamujmy Barona jako skuteczny sposób na pozbycie się niechcianego małżonka, albo namolnych gości czy wścibskich sąsiadów? :evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:
Będziemy go wynajmować na godziny i przestaniemy mieć problemy finansowe z utrzymaniem pozostałych psiaków :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no właśnie o czymś takim myślałam! bo zasiedział sie nam chłopak troszkę, niech więc zarobi na swoje(i nie tylko swoje:cool3:) utrzymanie. na reproduktora to juz trochę za późno ale są różne sposoby

Posted

no właśnie o czymś takim myślałam! bo zasiedział sie nam chłopak troszkę, niech więc zarobi na swoje(i nie tylko swoje) utrzymanie. na reproduktora to juz trochę za późno ale są różne sposoby
Ja mam fuchę dla Baronka... wynajmujcie go na sesje foto młodym gniewnym - szpanerom z blokowisk, niech sobie zrobią zdjęcie z amstaffem na naszą klasę, zamiast kupować sobie szczeniaka z pseudo, źle go wychować i psuć opinię rasie :evil_lol::evil_lol:

Posted

pinkmoon napisał(a):
Ja mam fuchę dla Baronka... wynajmujcie go na sesje foto młodym gniewnym - szpanerom z blokowisk, niech sobie zrobią zdjęcie z amstaffem na naszą klasę, zamiast kupować sobie szczeniaka z pseudo, źle go wychować i psuć opinię rasie :evil_lol::evil_lol:

oooooo....jestem za!!

Posted

Figa wyglada ślicznie dzięki wam! Oj Agnieszka masz racje z tymi siniakami ja ciągle mam siniaki a to jak na zakręcie nie wyrobi do ogrodu to zawsze we mnie przywali to znowu z patyczkiem gdzieś leci i też zaczepi! ufff wwygląda jakby mnie mój pobił!Ciesze się ze Figa jest szczęsliwa to widać a kapcie?? powiedz małżonkowi że na swięta w prezencie dostanie hi hi pozdrowionka!