fioneczka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 :-o:-o no to już po nas !!!! ... Piczka morduje obcego :eviltong: !!!! się teraz ziemianom oberwie :roll: http://img59.imageshack.us/img59/1787/piczka598.jpg Quote
evel Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Super Piczka! :loveu: Aga, doszła umowa...? ;) Quote
Alicja Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ale supcio portrecik :) http://img13.imageshack.us/img13/6587/piczka597.jpg Quote
agnieszka32 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 evl napisał(a):Super Piczka! :loveu: Aga, doszła umowa...? ;) Tak, podpisałam i w czwartek odesłałam :lol: W poniedziałek już powinna do Ciebie dojść ;) Quote
ms_arwi Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ale fajna, zadomowiona juz :) Poszlo jej chyba rownie szybko co Fridzie :) Musze sie przy okazji pochwalic, ze Frida tez opanowala juz komende "siad" :razz: Teraz uczymy sie "do mnie" i "zostan". Quote
rufusowa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ale cudna! :) jak ona się delikatnie bawi zabawkami! moje tylko patrzą jak najlepiej je rozszarpać ;) Quote
Tengusia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 agnieszka32 napisał(a):Już nadrabiam to wielkie niedopatrzenie :evil_lol: grzeczna dziewczynka :grins: ... tylko wiesz znowu ci sie zaleglosci zrobily :roflt: niesamowite jak jej slicznie sie mordka wygoila :-o ... teraz jest jeszcze piekniejsza :loveu: Quote
rufusowa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Tengusiu to z pewnością tylko gra światła...trzeba zobaczyć dodatkowe dowody :diabloti::p Quote
pinkmoon Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 http://img63.imageshack.us/img63/5089/piczka590.jpg mały gremlinek :diabloti: :loveu: Quote
agnieszka32 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Teraz wygląda jeszcze ładniej :cool3:, bo po lekach pięknie zarastają jej łyse placki na zadku i po bokach - nie poznacie jej :evil_lol: Fotki dopiero w sobotę, bo za późno wracam w tygodniu do domu, by załapać się na światło dzienne. W sobotę mam gości, więc się niunia na fotki z siostrzenicą załapie ;) Jutro też dojdą zamówione nowe zabaweczki, więc będzie szaleństwo :diabloti: Dzisiaj przez godzinę bawiła się jabłuszkiem - turlała je po podłodze, podrzucała i namiętnie wpychała pod kanapę, żeby się pod nią wczołgiwać :evil_lol: Niunia zaczyna stróżować i pilnować domu, obszczekuje wszystkich podchodzących do ogrodzenia, ale jak ktoś już jest naprawdę blisko, to Figunia kuli się ze strachu, przywiera do ziemi całym ciałem i drży jak osika. Dzisiaj w nocy coś ją napadło i co godzinę chciała wychodzić do ogrodu, nic przez nią nie spałam - w końcu za którymś razem nie wytrzymałam nerwowo i krzyknęłam "cholera jasna!", podchodzę do niej, a ona pod drzwiami leży skulona, drżąca, przerażona i czekała co zrobię... Każde machnięcie ręką, podniesiony głos, wywołuje w niej strach, a wpada w panikę, gdy widzi, że niosę pustą butelkę po wodzie mineralnej - w sobotę chciałam jej dać żeby się pobawiła (Sara i Fiodor uwielbiały bawić się pustą butelką po wodzie), a ona się posikała, jak zobaczyła, że idę z butelką w jej stronę :-(:-(:-( Boże, co ona musiała przejść? :placz: Quote
agaga21 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 bidusia :( na szczęście nic już jej złego nigdy nie spotka, na pewno wkrótce zapomni o tych złych chwilach. moja etnusia do tej pory jak słyszy podniesiony głos, jakiś hałas, jak coś spadnie itp, idzie w najdalszy kąt, siedzi tam i ślini się z nerwów tak długo aż ktoś zauważy, że ona tam jest i jej nie zawoła, nie powie, że jest dobrym pieskiem i że nic się nie stało-wtedy wraca z widoczną ulgą. tak samo zachowuje się gdy zwymiotuje (a zdarza się to dość często bo patyki ciągle obgryza i jak połknie to potem zwraca) [SIZE=2]widać, że boi się, że dostanie co najmniej ochrzan.:shake: ktoś te nasze psiaki bił:-( na szczęście już nigdy więcej nikt nie podniesie na nie ręki :) Quote
agaga21 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 bidusia :( na szczęście nic już jej złego nigdy nie spotka, na pewno wkrótce zapomni o tych złych chwilach. moja etnusia do tej pory jak słyszy podniesiony głos, jakiś hałas, jak coś spadnie itp, idzie w najdalszy kąt, siedzi tam i ślini się z nerwów tak długo aż ktoś zauważy, że ona tam jest i jej nie zawoła, nie powie, że jest dobrym pieskiem i że nic się nie stało-wtedy wraca z widoczną ulgą. tak samo zachowuje się gdy zwymiotuje (a zdarza się to dość często bo patyki ciągle obgryza i jak połknie to potem zwraca) [SIZE=2]widać, że boi się, że dostanie co najmniej ochrzan.:shake: ktoś te nasze psiaki bił:-( na szczęście już nigdy więcej nikt nie podniesie na nie ręki :) Quote
ania z poznania Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Jak ja się cieszę, że obie mają tak fantastyczne domy!!!! Quote
rufusowa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 aż mi ciary przechodzą....co te psinki musiały się nacierpieć :( aż ciężko wobec takiego psa być konsekwentnym, bo chciałoby się je tulić i wynagrodzić im tamte złe chwile.... Quote
pinkmoon Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Taki niestety urok psa z nieznaną przeszłością :( Beza też, na każde słowo wypowiedziane w jej stronę nawet lekko podniesionym głosem (ostatnio wystarczyło "fe!" na spacerze, kiedy dorwała się do jakieś spleśniałej kości) natychmiast wywala się na plecy, cała zesztywniała ze strachu... Quote
fioneczka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Agnieszko mam nadzieję że mi wybaczysz ... dziewczyny pomocy :( ... http://www.dogomania.pl/threads/180799-Bytom-przeraA-ona-amstaff-ka-w-schronisku-czeka-na-naszAE-pomoc-Zbieramy-na-hotel Quote
Tengusia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 biedna Piczkunia - Figunia ... przeszla moze wiele ale teraz ma raj na ziemi i napewno szybko zapomni o zlych wspomnieniach :grins: Quote
evel Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Aga, właśnie odebrałam umowę (tak, czekała na mnie od poniedziałku :oops: ) - dzięki! :) Quote
agnieszka32 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dzisiaj mieliśmy gości, Figa poznała prawie całą moją rodzinę i spisała się na medal! :multi: Nie była namolna, nie skakała, nie podgryzała, nie żebrała przy stole, a już szczególnie delikatna była w stosunku do mojej 7 letniej siostrzenicy Julki - pięknie się z nią bawiła, a teraz śpi jak zabita :evil_lol: Kilka fotek robionych głównie przez 7 letnią Julkę :lol: Quote
agnieszka32 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 .................................... Quote
agnieszka32 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pańcia też się na fotki podłogowe załapała :evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Towarzyska dziewczynka ;) widziałam różową swinke ;) http://img163.imageshack.us/img163/788/piczka707.jpg Byłas na spotkanku u mojej suni ?? Quote
pinkmoon Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Prześliczne zdjęcia! :loveu: Coś dzisiaj wszyscy mają szał na psie przytulanki podłogowe, ja muszę przyznać że też się dzisiaj w legowisku z Bezą pokładałam :D (ale jak nikt nie patrzył, wiec nie było komu udokumentować :diabloti:) Quote
Recommended Posts