Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam straszliwe :diabloti: przeczucie że sunia pozostanie Pieczarką, imię jest tak wpadające w ucho że ja nieświadomie już tak o niej myślę ;) Chociaż Sandy mi się baaardzo podoba.

Posted

Wariatki :diabloti:
Moja niunia to żadna Pieczarka, Gąska, Kurka, Kania, Purchawka, ani żaden inny grzyb :mad:

Sunia dostanie jakieś piękne imię :eviltong:, muszę tylko pomyśleć - jak ją zobaczę, to może mi się coś skojarzy :hmmmm::evil_lol:

Posted

Już sobie wyobrażam Agnieszkę,która idzie i woła "Pieczarka do mnie" :evil_lol: wszyscy by się obracali

Trzeba mieć fantazję :evil_lol: niunia która przyjeżdża jutro do mnie, jest nazywana na razie przez nas, póki nie wymyślimy prawdziwego imienia, "śnieg i taka sadza na nim" :lol: i za każdym razem jak ktoś mi podpadnie, grożę że tak będę przy ludziach na nią wołać :lol:

Posted

Pieczarka to bardzo ładne imię,ja tam ją tak wołam,nie wzbudza to sensacji :D Jej i mi to imię się bardzo podoba :D

Dziś walczyła przy robieniu zastrzyku,pewnie dlatego,że już straciła resztki strachu wobec mnie,siostry i jej narzeczonego :P Merda ogonkiem,cieszy się,zaczepia troszkę do zabawy :D

Posted

Pinkmoon - śliczna ta Twoja sunia, jak malowana:loveu::loveu::loveu:

[quote name='AmKasia']Pieczarka to bardzo ładne imię,ja tam ją tak wołam,nie wzbudza to sensacji :D Jej i mi to imię się bardzo podoba :D

Dziś walczyła przy robieniu zastrzyku,pewnie dlatego,że już straciła resztki strachu wobec mnie,siostry i jej narzeczonego :P Merda ogonkiem,cieszy się,zaczepia troszkę do zabawy :D

Taaak, piękne imię :eviltong:
A najgorsze jest to, że mojemu mężowi się podoba :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A jak jej zdrówko - kaszle mocno? Mam nadzieję, że nie da Wam popalić za bardzo :lol:
A z resztą, jutro Kasiu zadzwonię, to pogadamy ;)