supergoga Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Czułam że bęzie super psiakiem. Odezwał się domek z Wrzesni, że do Pozannia może przyjechać. szkoda że nie trochę wcześniej. Z drugiej strony - jeszcze trzeba sprawdzić domek, wysłałam dopiero ankietę. A teraz taki mróz, że by malec zamarzł zanim bysmy wszystko sprawdzili, a w ciemno nie można wydawać psiaka. W razie czego, gdyby domek był ok - zawsze możemy pojechać po niego, jutro TZ wraca to gdyby cos - będziemy w kontakcie. Na razie wysłąłąm ankietę adopcyjna i będe szukała kogos do sprawdzenia domu. Czy ktos jest z Wrzesni? Quote
supergoga Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 A to jeszcze Precel w schronisku Quote
Asia_Rawicz Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dobrze będzie jeśli znajdzie się dla niego super domek, bo jest wspaniałym psem, który zasługuje na kochającą rodzinę. Quote
snuszak Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 są jakieś dziewczyny z dogo z wrześni co prowadzą wątek schroniska z tego mista trzeba tam poszukac, ale dawno wątku nie widziałam Quote
Lilmo Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Asia_Rawicz ... olbrzymie podziękowania dla Ciebie! Myślę, że śmiało można powiedzieć, że uratowałaś temu biedakowi życie! Co do wizyty we Wrześni to Snuszkak ma rację, na dogo jest kilka wolontariuszek ze schroniska we Wrześni, ale też nie mogę na szybko skojarzyć ich nicków. Nie wiem dlaczego, ale Ata kojarzy mi się z tamtymi rejonami, więc może warto zapytać ją czy nie zna kogoś z tamtych okolic ? Quote
Asia_Rawicz Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wieści z pobytu Precla u nas. Przez prawie całą niedziele psiak spał, bał się zostawać sam w pokoju, był przestraszony. Od poniedziałku jednak to całkiem inny pies. Cały czas biega po mieszkaniu, zaczepia pozostałe psiaki, żeby się z nim bawiły. Jak mu coś nie pasuje to nawet warknie. Jest bardzo żywym pieskiem i pociesznym. Quote
Lilmo Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wspaniale, że chłopak już się odnalazł w nowym miejscu :) jednak mam nadzieję, że już wkrótce będzie musiał znowu zaaklimatyzować się w nowym... własnym domku :) No a właśnie, czy ten dom z Wrześni nadal zainteresowany? Quote
snuszak Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 A jakiś domek zapowiada się dla Precla? http://www.dogomania.pl/threads/178776-MaA-a-Molly-staruszka-w-klinice-szukamy-pomocy Zapraszam do pomocy naszej Molly, potrzeba finansów na utrzymanie jej w klinice :( Quote
snuszak Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 A jakiś domek zapowiada się dla Precla? http://www.dogomania.pl/threads/178776-MaA-a-Molly-staruszka-w-klinice-szukamy-pomocy Zapraszam do pomocy naszej Molly, potrzeba finansów na utrzymanie jej w klinice :( Quote
supergoga Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Domek we Wrzesni nadal zainteresowany, w poniedziałek wizyta adopcyjna - dziewczyny pomogą. Dziękuje. Mam też drugi domek chętny z Opola - niestety nie mam nawet sił po lekach które dostałam dzisiaj żeby szukać kto z Opola pmoże sprawdzić domek. Bo jak nie dla Precla to dla innego sie przyda. Pomóżcie poszukać, bardzo proszę!!! Quote
Lilmo Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Trzymam z całych sił kciuki za poniedziałkową wizytę. Jeżeli chodzi o osobę z Opola do przeprowadzenia wizyty to próbowałam wysłać wiadomość do Madziek, ale niestety ma pełną skrzynkę :( Quote
danka1234 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dzwoniła do mnie pare Pani zainteresowana adopcja Precla(z watku jamników )przez to zle działajace dogo nie mogłam niczego napisac. Pani powiedziała ze miała byc wysłana do niej ankieta adopcyjna,wiecie coś na ten temat? Wysyłałyscie komus ankiete? tu jest watek do jamników w potrzebie,pokazujcie go jeśli ktos szuka jamnika i jamnikowatego i same tez wklejajcie tam jamniki jeski jakies znacie. Jamniki i jamnikowate do adopcji z całej Polski!!! Quote
Asia_Rawicz Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Rozmawiałam z Panią, która chce adoptować Precelka. Bardzo się ucieszyła, że piesek przyjedzie do niej. Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to w sobotę wieczorem Precel będzie już w nowym domku we Wrześni. Nie pozostaje teraz nic innego jak trzymać kciuki, aby się wszystko udało:) Quote
danka1234 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 zatem mocno trzymamy te kciuki aby wszystko sie dobrze powiodło. Quote
Asia & Ginger Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Asia_Rawicz, jak miło zobaczyć w końcu jakiegoś psiarza okolic! :multi: I do tego jeszcze imienniczka. :cool3: Z Opola do przeprowadzenia wizyty polecam Shell, super kobitka, zna się na adopcjach, znajduje super domy swoim tymczasowiczom. :p Quote
Zofija Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Pilnie poszukuję kogoś kto sprawdzi mi domek w Pile (wizyta przedadopcyjna). Jest to bardzo ważne bo ludzie chca się pozbyć psa, a Pani z Piły chce go wziąść. Czy ktoś może mi pomóc?????? Piszcie do mnie na PW lub na maila zofiakrystyna@poczta.onet.pl mój telefon 508-063-271 BARDZO PROSZE O POMOC!!!! Quote
Madzikg Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Witam, jestesm zainteresowana pieskiem, prosze o kontakt. (504142297) dziekuje i pozdrawiam Quote
Asia_Rawicz Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Precelek już jest w nowym domu. Właśnie zawiozłam go do Wrześni. Mam nadzieję, że będzie miał się dobrze i będzie szczęśliwy. Quote
danka1234 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 niech sie dobrze żyje Precelkowi w nowym domu. Quote
Recommended Posts