Lilmo Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ooo a ja wczoraj rano przejeżdżałam przez Wrześnię i tak właśnie pomyślałam o Precelku i o tym czy trafi do domku w tym mieście... i proszę jakie dobre nowiny! :) Bardzo się cieszę, że chłopak już w swoim domku. A może jest szansa na to, żeby nowa rodzina Precelka zajrzała tutaj do nas? :) Quote
Asia_Rawicz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wspominałam, że jest takie forum i dzisiaj wyślę Pani linka. Może zajrzy. Wczoraj otrzymałam wiadomość, że Precel już się powoli zadomowił, poznał psa sąsiadów, z którym się bawił na podwórku. Z kotem też nie jest najgorzej. Mam nadzieję, że nowi właściciele nie będą mieli z nim dużo problemów. Quote
supergoga Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 To na razie wstawię wiadomość: Wczoraj przyjechał do mnie Precel. Zostałam poproszona o informowanie państwa jak się czuje Precelek. Pani Joanna Kociołko podała mi link na forum Dogomanii i tam będę pisać na temat Precla ale jeśli będą państwo chcieli będziemy pisać też na ten e-mail :) Precelek niedawno wrócił ze spacerku. Czuje się dobrze, jego relacje z naszym kotem tez są dobre, choć kot patrzy na niego z góry ;) Precelek jest chętny do zabawy, zaczepia kota i każde napotkane psy na spacerach ;) Zapoznał się z psem znajomej (z którym przyjaźnił się nasz poprzedni psiak) i dobrze się dogadują :) Chodzimy razem na wieczorne spacery. Teraz właśnie śpi na siedzeniu obok mojej córki :) Jest przemiłym psiakiem i cieszę się, że trafił do nas :) Pani zarejestrowała się na dogomanii, i czeka na link aktywacyjny. Tylko jeśli dogo będzie nadal działąo tak jak teraz, to niestety nie wystarczy cierpliwości żeby aktywnie tu działać. Ja niestety powoli sie z niego wyłączam. Zaglądam raz dziennie - staram się uzupełnić wieści. Nie mam czasu ani nerwów tu tkwić. Nie rozumiem, dlaczego Administrator nad tym nie panuje!!! Quote
supergoga Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Pani Precelka nie może niestety zalogować se na dogo, nadal nie otrzymała linka aktywacyjnego. Ale mam fotki i wieści. BYło trochę problemów skórkowych - nie wiem tak naprawdę z jakiej przyczyny. Ale ponoc jest coraz lepiej. A jaki jest Precel sami zobaczcie Quote
Lilmo Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Takie zdjęcia jak te to miód na serce! Poza tym jestem zaskoczona, że Precel to jamnik akceptujący koty :) Jak mawiają, wyjątek potwierdza regułę ;) Pozdrowienia dla szczęśliwego Precelka oraz jego rodziny! Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 supergoga napisał(a):Pani Precelka nie może niestety zalogować se na dogo, nadal nie otrzymała linka aktywacyjnego. Gosia a parę dni temu jakaś osoba napisała do mnie PW, że właśnie nie dostała linku aktywacyjnego i co można z tym zrobić. Napisała do mnie, może pomyliła mnie z Asia_Rawicz? :roll: Odpisałam, że może pomyliła się przy wpisywaniu maila. Może to ta Pani? Zapytaj jaki ma nick. Trzeba by poprosić admina albo jakiegoś moda, może coś zaradzą, może wyślą linka jeszcze raz. A jak nie, to nie pozostaje nic innego jak zalogować się jeszcze raz. ;) Quote
wegee Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Witam ! ja jestem właścicielką Precla :) :loveu: Magdalena Kapatka ;) przepraszam, że dopiero teraz się odzywam ale wcześniej link aktywacyjny nie przychodził, więc zrobiłam na innym koncie. Precel jest taki żywy, że czasem trudno za nim nadążyć :) relacje z kotem są świetne, dobrze się dogadują, razem śpią, choć czasem Precelek zachęca kota do zabawy, na co ten nie ma ochoty :eviltong: Quote
supergoga Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Witaj wegee na dogo. Super wieści, bo ostatnio było trochę kierpskich. Precelek miał szczęście, że trafił na kochających ludzi. I na swoje kocie stado. Pozdrawiamy ciepło i zawsze czekamy na wieści o psiaku. Quote
PaulinaT Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 I ja witam na dogomanii. Oj, byle więcej takich wiadomości wspaniałych z nowych domków. No - już nie takich nowych ;-) Miał szczęście Precel. :lol: Quote
supergoga Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Ale piękny Precelek - i jakie ma śliczne mruczące towarzystwo. Quote
Asia_Rawicz Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jakoś umknął mi wątek Precelka, a tu od września taki śliczne fotki psa. Widać, że Precelek ma się dobrze i chyba całkowicie już minęły mu problemy skórne, bo na zdjęciach widać że ma bardzo ładną sierść. Quote
wegee Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Tak, ze skórą jest już wszystko w porządku. Wet mówił, że mogą się pojawić nawroty choroby, ale jak na razie nic takiego się nie wydarzyło ;) Quote
Recommended Posts