Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooo a ja wczoraj rano przejeżdżałam przez Wrześnię i tak właśnie pomyślałam o Precelku i o tym czy trafi do domku w tym mieście... i proszę jakie dobre nowiny! :) Bardzo się cieszę, że chłopak już w swoim domku. A może jest szansa na to, żeby nowa rodzina Precelka zajrzała tutaj do nas? :)

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspominałam, że jest takie forum i dzisiaj wyślę Pani linka.
Może zajrzy.
Wczoraj otrzymałam wiadomość, że Precel już się powoli zadomowił, poznał psa sąsiadów, z którym się bawił na podwórku. Z kotem też nie jest najgorzej.
Mam nadzieję, że nowi właściciele nie będą mieli z nim dużo problemów.

Posted

To na razie wstawię wiadomość:

Wczoraj przyjechał do mnie Precel. Zostałam poproszona o informowanie państwa jak się czuje Precelek. Pani Joanna Kociołko podała mi link na forum Dogomanii i tam będę pisać na temat Precla ale jeśli będą państwo chcieli będziemy pisać też na ten e-mail :) Precelek niedawno wrócił ze spacerku. Czuje się dobrze, jego relacje z naszym kotem tez są dobre, choć kot patrzy na niego z góry ;) Precelek jest chętny do zabawy, zaczepia kota i każde napotkane psy na spacerach ;) Zapoznał się z psem znajomej (z którym przyjaźnił się nasz poprzedni psiak) i dobrze się dogadują :) Chodzimy razem na wieczorne spacery. Teraz właśnie śpi na siedzeniu obok mojej córki :) Jest przemiłym psiakiem i cieszę się, że trafił do nas :)

Pani zarejestrowała się na dogomanii, i czeka na link aktywacyjny. Tylko jeśli dogo będzie nadal działąo tak jak teraz, to niestety nie wystarczy cierpliwości żeby aktywnie tu działać.
Ja niestety powoli sie z niego wyłączam.
Zaglądam raz dziennie - staram się uzupełnić wieści.
Nie mam czasu ani nerwów tu tkwić.

Nie rozumiem, dlaczego Administrator nad tym nie panuje!!!

• 4 weeks later...
Posted

Pani Precelka nie może niestety zalogować se na dogo, nadal nie otrzymała linka aktywacyjnego. Ale mam fotki i wieści.
BYło trochę problemów skórkowych - nie wiem tak naprawdę z jakiej przyczyny.
Ale ponoc jest coraz lepiej.
A jaki jest Precel sami zobaczcie

Posted

Takie zdjęcia jak te to miód na serce! Poza tym jestem zaskoczona, że Precel to jamnik akceptujący koty :) Jak mawiają, wyjątek potwierdza regułę ;) Pozdrowienia dla szczęśliwego Precelka oraz jego rodziny!

Posted

supergoga napisał(a):
Pani Precelka nie może niestety zalogować se na dogo, nadal nie otrzymała linka aktywacyjnego.

Gosia a parę dni temu jakaś osoba napisała do mnie PW, że właśnie nie dostała linku aktywacyjnego i co można z tym zrobić. Napisała do mnie, może pomyliła mnie z Asia_Rawicz? :roll:
Odpisałam, że może pomyliła się przy wpisywaniu maila. Może to ta Pani?
Zapytaj jaki ma nick. Trzeba by poprosić admina albo jakiegoś moda, może coś zaradzą, może wyślą linka jeszcze raz. A jak nie, to nie pozostaje nic innego jak zalogować się jeszcze raz. ;)

• 5 months later...
Posted

Witam !

ja jestem właścicielką Precla :) :loveu:
Magdalena Kapatka ;)

przepraszam, że dopiero teraz się odzywam ale wcześniej link aktywacyjny nie przychodził, więc zrobiłam na innym koncie.

Precel jest taki żywy, że czasem trudno za nim nadążyć :) relacje z kotem są świetne, dobrze się dogadują, razem śpią, choć czasem Precelek zachęca kota do zabawy, na co ten nie ma ochoty :eviltong:

Posted

Witaj wegee na dogo.
Super wieści, bo ostatnio było trochę kierpskich.
Precelek miał szczęście, że trafił na kochających ludzi. I na swoje kocie stado.

Pozdrawiamy ciepło i zawsze czekamy na wieści o psiaku.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Jakoś umknął mi wątek Precelka, a tu od września taki śliczne fotki psa.
Widać, że Precelek ma się dobrze i chyba całkowicie już minęły mu problemy skórne, bo na zdjęciach widać że ma bardzo ładną sierść.

• 1 month later...
Posted

Tak, ze skórą jest już wszystko w porządku. Wet mówił, że mogą się pojawić nawroty choroby, ale jak na razie nic takiego się nie wydarzyło ;)