Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madcat1981']Tak myślałam:) Cóż, co się odwlecze to nie uciecze. Zastanawiam się jak najlepiej pomóc i póki co zaprosiłam ciotkę, która ma słabość do terierów... chyba się przypomnę, bo nic nie napisała :oops:

O mnie chodzi? No to już jestem. Słabość do terierków? Kasieńko, ja muszę mieć niespożyte siły!

Nie wiem, jak mogę pomóc. Jeśli wystarczy być, to będę. Przychodzi mi do głowy jeden domek - znajoma miała kiedyś walijczyka cierpiącego na padaczkę, ale potem przerzuciła się, niestety, na koty. Nie miała wyjścia - stanęły na jej drodze i już. Jeśli nadal jest szczęśliwą posiadaczką parki kociaków (one lubią długo pożyć), to jej ciepły domek odpada. Zadzwonię, zapytam. Tymczasem pozdrowienia dla Karusiów (dla bokserki również) od mojej Betki ze złamaną prawą przednią:

Posted

li1 napisał(a):
a jakiej pomocy potrzebuje korusia ?
chyba tylko szukania domu, czy cos jeszcze ?

Bardzo dobrego domu stałego, w dt czeka na operację tylnej prawej nóżki i uczy sie dobrych manier:)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Bardzo dobrego domu stałego, w dt czeka na operację tylnej prawej nóżki i uczy sie dobrych manier:)

DT, dzieki za opieke i edukacje.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Och, ślicznoto:loveu: Może by pokazać Korę na wątku terrierowym (jeśli taki znajdę to wstawię :oops:)

Mala jest na terierkowie i na watku o terierach:razz:

Posted

Korusia dostosowuje się do panujących zasad, podporządkowała się również i Korusiowi, którego na "dzień dobry" dziabnęła w pyszczek.
...ale..."nad wszystkim czuwa gospodarz domu"...:evil_lol:

• 2 weeks later...