li1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='si_bcw']jeśli chodzi o płatne ogłoszenia w gazetach, spróbujcie się skontaktować z c'est la vie - oferowała się, kiedy szukałam pilnie domu dla pieska z dt. tylko że ostatnio miała zapchaną skrzynkę[/QUOTE] c'est la vie jest zbanowana oszustka. Oj, dlaczego nie ma obowiazku czipowania i rejestracji psow w jednym ogolnopolskim registratorze? Quote
si_bcw Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 nie wiedziałam o tym :( ech, żerować na desperacji i chęci pomocy, bez komentarza trzymam kciuki za sunie! i za przytomność właściciela, żeby do schronu trafił. ludziom czasem po prostu na myśl nie przychodzi, że ich pies mógł do schronu trafić Quote
li1 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Na forum Fundacji Emir napisalam, ze szuka sie wlascicieli walijki. Podalam lenk do tego watku. Znalazlam tez strone o welsh terrierach. Mozna tam oglosic znalezionego psa http://www.welsh-terrier.cc.pl/22091948_05101978.htm Nie moglam tam napisac, bo nie wiem na kogo podac namiary w sprawie suczki. Chyba podanie watku na dogomani na w/w stronie jest bez sensu. Quote
leni356 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='li1']Na forum Fundacji Emir napisalam, ze szuka sie wlascicieli walijki. Podalam lenk do tego watku. Znalazlam tez strone o welsh terrierach. Mozna tam oglosic znalezionego psa http://www.welsh-terrier.cc.pl/22091948_05101978.htm Nie moglam tam napisac, bo nie wiem na kogo podac namiary w sprawie suczki. Chyba podanie watku na dogomani na w/w stronie jest bez sensu. Dzięki za pomoc. Chyba najlepiej podać namiary Megii jeśli Megii się zgodzi? Ona widziała sunię, może coś więcej powiedzieć Quote
megii1 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie ma problemu - może być do mnie:) Leni czekam na obiecane pw z fotką:) Quote
li1 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='megii1']Nie ma problemu - może być do mnie:) Leni czekam na obiecane pw z fotką:) Albo jestem stara, albo slepa, albo jedno i drugie, ale nie moge znalezc namiarow (np. telefonu ) do megii1. Czy moglabyc, megii1, zrobic sama wpis do http://www.welsh-terrier.cc.pl/22091948_05101978.htm Quote
li1 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ten nr tel. byl caly czas w Twoim podpisie????????? Czuje, ze musze isc do okulisty. Quote
sds Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 madzia ta walijka jest juz u Ciebie? ja znam polityke tego schronu mam z tamtad 2 zwierzaki a rok jezdziłam tam jako wolon.to istne piekło zalane alkoholem Quote
leni356 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='sds']madzia ta walijka jest juz u Ciebie? ja znam polityke tego schronu mam z tamtad 2 zwierzaki a rok jezdziłam tam jako wolon.to istne piekło zalane alkoholem[/QUOTE] Mam podobne doświadczenia z nim. Walijka niestety nadal na kwarantannie, jest zarezerwowana, mamy nadzieję że nie wydadzą jej nikomu innemu. Chwała im za to że robią tam sterylki.. Quote
megii1 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='li1']Ten nr tel. byl caly czas w Twoim podpisie????????? Czuje, ze musze isc do okulisty.[/QUOTE] Nie:) Był kiedyś ale moderator wyrzucił mi wszystko i telefon też. Dopisałam:) Quote
betinka24 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 juz nie ma co szukać domu dla Terierki, dziś znalazł się właściciel przyjechał do schroniska i terierka jest już w swoim domku, nazywa się Czika Quote
rita60 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='betinka24']juz nie ma co szukać domu dla Terierki, dziś znalazł się właściciel przyjechał do schroniska i terierka jest już w swoim domku, nazywa się Czika[/QUOTE] :crazyeye:wow jaki happy end:multi:trzeba było poinstruowac pana,ze istnieje cos takiego jak czip,czy chociaz adresowka:cool3: Quote
betinka24 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='rita60']:crazyeye:wow jaki happy end:multi:trzeba było poinstruowac pana,ze istnieje cos takiego jak czip,czy chociaz adresowka:cool3:[/QUOTE] Miała adresówkę tylko dzieci zmieniły jej obroże i akurat jak zmieniły obroże w zabawie to ona tego dnia zginęła, ale teraz już ma czipa bo schronisko ją zaczipowało. Quote
rita60 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='betinka24']Miała adresówkę tylko dzieci zmieniły jej obroże i akurat jak zmieniły obroże w zabawie to ona tego dnia zginęła, ale teraz już ma czipa bo schronisko ją zaczipowało.[/QUOTE] No i całe szczescie:pCzika masz byc grzeczna i pilnuj sie mała:lol: Quote
leni356 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Bardzo się cieszę.. A czy to w ogóle normalne u terierków że potrafią dać nogę? tak się pytam z ciekawości o specyfikę rasy, wcześniej nie miałam do czynienia i szczerze mówiąc się nie znam. Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
rita60 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='leni356']Bardzo się cieszę.. A czy to w ogóle normalne u terierków że potrafią dać nogę? tak się pytam z ciekawości o specyfikę rasy, wcześniej nie miałam do czynienia i szczerze mówiąc się nie znam.[/QUOTE] leni generalnie nie:shake:ale moze to przez cieczke,albo w przypadku teriera polujacego:roll: Quote
TERESA BORCZ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wiadomości najcudowniejsze z cudownych. Oby takich wiecej. Quote
Recommended Posts