Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='si_bcw']jeśli chodzi o płatne ogłoszenia w gazetach, spróbujcie się skontaktować z c'est la vie - oferowała się, kiedy szukałam pilnie domu dla pieska z dt. tylko że ostatnio miała zapchaną skrzynkę[/QUOTE]

c'est la vie jest zbanowana oszustka.

Oj, dlaczego nie ma obowiazku czipowania i rejestracji psow w jednym ogolnopolskim registratorze?

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiedziałam o tym :(
ech, żerować na desperacji i chęci pomocy, bez komentarza
trzymam kciuki za sunie! i za przytomność właściciela, żeby do schronu trafił. ludziom czasem po prostu na myśl nie przychodzi, że ich pies mógł do schronu trafić

Posted

[quote name='li1']Na forum Fundacji Emir napisalam, ze szuka sie wlascicieli walijki. Podalam lenk do tego watku.

Znalazlam tez strone o welsh terrierach. Mozna tam oglosic znalezionego psa

http://www.welsh-terrier.cc.pl/22091948_05101978.htm

Nie moglam tam napisac, bo nie wiem na kogo podac namiary w sprawie suczki. Chyba podanie watku na dogomani na w/w stronie jest bez sensu.

Dzięki za pomoc. Chyba najlepiej podać namiary Megii jeśli Megii się zgodzi? Ona widziała sunię, może coś więcej powiedzieć

Posted

madzia ta walijka jest juz u Ciebie? ja znam polityke tego schronu mam z tamtad 2 zwierzaki a rok jezdziłam tam jako wolon.to istne piekło zalane alkoholem

Posted

[quote name='sds']madzia ta walijka jest juz u Ciebie? ja znam polityke tego schronu mam z tamtad 2 zwierzaki a rok jezdziłam tam jako wolon.to istne piekło zalane alkoholem[/QUOTE]

Mam podobne doświadczenia z nim. Walijka niestety nadal na kwarantannie, jest zarezerwowana, mamy nadzieję że nie wydadzą jej nikomu innemu. Chwała im za to że robią tam sterylki..

Posted

[quote name='li1']Ten nr tel. byl caly czas w Twoim podpisie?????????
Czuje, ze musze isc do okulisty.[/QUOTE]

Nie:) Był kiedyś ale moderator wyrzucił mi wszystko i telefon też. Dopisałam:)

Posted

[quote name='betinka24']juz nie ma co szukać domu dla Terierki, dziś znalazł się właściciel przyjechał do schroniska i terierka jest już w swoim domku, nazywa się Czika[/QUOTE]
:crazyeye:wow jaki happy end:multi:trzeba było poinstruowac pana,ze istnieje cos takiego jak czip,czy chociaz adresowka:cool3:

Posted

[quote name='rita60']:crazyeye:wow jaki happy end:multi:trzeba było poinstruowac pana,ze istnieje cos takiego jak czip,czy chociaz adresowka:cool3:[/QUOTE]
Miała adresówkę tylko dzieci zmieniły jej obroże i akurat jak zmieniły obroże w zabawie to ona tego dnia zginęła, ale teraz już ma czipa bo schronisko ją zaczipowało.

Posted

[quote name='betinka24']Miała adresówkę tylko dzieci zmieniły jej obroże i akurat jak zmieniły obroże w zabawie to ona tego dnia zginęła, ale teraz już ma czipa bo schronisko ją zaczipowało.[/QUOTE]
No i całe szczescie:pCzika masz byc grzeczna i pilnuj sie mała:lol:

Posted

Bardzo się cieszę.. A czy to w ogóle normalne u terierków że potrafią dać nogę? tak się pytam z ciekawości o specyfikę rasy, wcześniej nie miałam do czynienia i szczerze mówiąc się nie znam.

Posted

[quote name='leni356']Bardzo się cieszę.. A czy to w ogóle normalne u terierków że potrafią dać nogę? tak się pytam z ciekawości o specyfikę rasy, wcześniej nie miałam do czynienia i szczerze mówiąc się nie znam.[/QUOTE]
leni generalnie nie:shake:ale moze to przez cieczke,albo w przypadku teriera polujacego:roll: