leni356 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Suczka terier walijski przebywa w schronisku pod Warszawą. Pomoc potrzebna natychmiast, inne psy na niej kopulują :shake: Nie wiadomo czy nie jest w ciąży - potrzebne fundusze na wykupienie ze schronu, deklaracje na hotelik i koszty sterylki. Błagam POMÓŻCIE W niedzielę sunia może być zabrana do Megii, na razie jest deklaracja jedna, ufam ze szybko się uzbiera reszta. Taki psiak szybko znajdzie domek byleby ją stamtąd zabrać.. Banerek: Zdjęcia suni: Quote
Talcott Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 A ile trzeba na - co to jest - hotelik? DT ? Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Talcott napisał(a):A ile trzeba na - co to jest - hotelik? DT ? hotelik u Megii, potrzeba jeszcze 250 zł miesięcznie + wykupienie ze schroniska i koszty sterylki :( Quote
Talcott Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Sterylka to już nie na cito przecież - najwyżej już w hoteliku USG - żeby wykluczyć ciążę. Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Talcott napisał(a):Sterylka to już nie na cito przecież! Jeśli jest w ciąży to tak Quote
megii1 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dzisiaj widziała sunię w schronisku - biedna, wystarszona. Biega luzem, nie jest w kojcu. Skaczą na nią inne psy, ona nie wie co się dzieje, jest całkowicie zagubiona. Bida straszna, nie potrafi się kompletnie odnaleźć w schronisku. Będe w schronie w niedziele i w poniedziałek także wtedy mogłabym ją wyciągnąć. Quote
megii1 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dzisiaj widziała sunię w schronisku - biedna, wystarszona. Biega luzem, nie jest w kojcu. Skaczą na nią inne psy, ona nie wie co się dzieje, jest całkowicie zagubiona. Bida straszna, nie potrafi się kompletnie odnaleźć w schronisku. Będe w schronie w niedziele i w poniedziałek także wtedy mogłabym ją wyciągnąć. Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Talcott napisał(a):A zgodzisz się zaczekać na kasę?? Musimy uzbierać deklaracje do niedzieli - to dwa dni i tylko 250 zł brakuje. Trzeba powysyłać pw do ludzi i ściągnąć na wątek Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Talcott napisał(a):Tylko? to sporo. Na Finiego udało się uzbierać w dwa dni brakującą kwotę. To i tak mniej niż w większości hotelików. To cena niektórych dt.. Quote
Talcott Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wiem. Tylko sama wiesz jak z kasą. Od początku roku taki wysyp bid - i to cito wszędzie!:shake: Quote
esperanza Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 W jakim ona jest wieku? Forum terierowe o niej wie? Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 esperanza napisał(a):W jakim ona jest wieku? Forum terierowe o niej wie? Rita obiecała przekleić na forum, jeśli wiesz gdzie to może wrzuć linka. Mam nadzieję że osoby od terierów pomogą. Wiek nieznany, wygląda na młodą. Megii ją widziała, może określi mniej więcej Quote
rita60 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jestem,zaraz wrzucam ja na terierkowo i dalej rozsylam:shake:dziewczyny ile ona moze miec lat,gdzie uzyskac wiecej info,mam pania z Wroclawia zainteresowana adopcja walijki. Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 rita60 napisał(a):Jestem,zaraz wrzucam ja na terierkowo i dalej rozsylam:shake:dziewczyny ile ona moze miec lat,gdzie uzyskac wiecej info,mam pania z Wroclawia zainteresowana adopcja walijki. Dzięki, Rita. Wysłałam kontakt do wolontariuszki na pw. Quote
megii1 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 U mnie płaci się po miesiącu także nie ma problemu ale potrzebna jest kasa na wyciągnięcie jej ze schroniska i pomoc na miejscu w schronie - ja tam byłam pierwszy raz. Leni znasz kogoś z tego schronu? Może ktoś pojedzie ze mną tam w niedzielę po Sunie? Quote
Piromanka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Do czego to doszło, że takie psy już w schronach lądują... Quote
leni356 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 megii1 napisał(a):U mnie płaci się po miesiącu także nie ma problemu ale potrzebna jest kasa na wyciągnięcie jej ze schroniska i pomoc na miejscu w schronie - ja tam byłam pierwszy raz. Leni znasz kogoś z tego schronu? Może ktoś pojedzie ze mną tam w niedzielę po Sunie? Tak, wyślę namiar na pw Quote
beka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ja też dorzucę 50. Koniecznie trzeba ja zabrac. Quote
rita60 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 leni nie dostałam odpowiedzi na maila:shake: Pani nadal jest zainteresowana adopcja,ma sunie cziłke i tylko jest problem,czy dziewczyny sie zaakceptuja. Ale to chyba bedzie mozna sprawdzic jak juz bedzie w hotelu:roll: Quote
leni356 Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 beka napisał(a):Ja też dorzucę 50. Koniecznie trzeba ja zabrac. Dzięki, Beka. Jutro mogłaby być zabrana, jeszcze tylko 200 brakuje, parę osób Quote
Recommended Posts