Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdy jedni spia juz w swoim lozkach, zapalency (niektorzy na nich mowia wariaci :evil_lol: ) z Klubu Agility Fort przyjezdzaja do ciemnej, opustoszalej hali, aby tam z czworonoznymi duchami Formuly I, az do polnocy trenowac flyball.

Oto kilka fotek z wczorajszej nocy :cool3:

border

Prawie jak border ...

border

Prawie jak border ...

:lol: :lol: :lol:

I jeszcze, dwa czarne konie KA FORT :evil_lol:

Majutek

Plusz

No dooobra ... koniec marzen :oops: Oto nasze mocne strony :razz:

I jak tam u konkurencji? Padliscie, ze strachu czy juz robicie przeglad wojsk? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

W.

Posted

PATIszon napisał(a):

Ps. Majut to chyba lakomy kasek dla druzyny, co ?

Z racji wielkosci to pewnie i kasek, ale czy lakomy :hmmmm: ? :megagrin:

Posted

Wind napisał(a):
Z racji wielkosci to pewnie i kasek, ale czy lakomy :hmmmm: ? :megagrin:

No przeca zasuwa chyba szybko, nie?:roll:
Teraz tylko trzeba policzyc czy wiecej sie straci, dodajac do druzyny malutkiego psa, czy wiecej zyska, obnizajac pozostalym psom przeszkody.

Posted

[quote name='PATIszon']No przeca zasuwa chyba szybko, nie?:roll:

Chyba sie stara :lol: Ale tak na oko to se mozna ;)
No i jestesmy dopiero na poczatku edukacyjnej drogi :razz:
A jak nas bordery nie beda chcialy, to z Pluszem droga efektywnego klonowanie same sobie druzyne zawiazemy :cool3: :multi:

To jeszcze troche fot. Wiem, wiem ze kiepskiej jakosci, ale swiatla bylo tyle, ze musielismy ISO 6400 meczyc :-o

Skok na przeszkode ...

I zeskok :lol:

To sie nazywa wybicie :shock:

Plusz w powietrzu :-)

Nie latwo jest malemu ... czyli jak Majut wydlubuje swa mikro-pileczke :lol:

Joga, w "pijanym" plasie :lol:

Plusz, dopadla pilke :cool1:

W.

Posted

A jak nas bordery nie beda chcialy, to z Pluszem droga efektywnego klonowanie same sobie druzyne zawiazemy

Oczywiście jak się nauczę to dam znać:cool3: A borderom jakąś mutagenną świnię podłożymy i się skończy:diabloti:
To jeszcze troche fot. Wiem, wiem ze kiepskiej jakosci

No rzeczywiście tragedia :eviltong: Ale i tak nikt ci nie wierzy.

Ło matko jaki pluszowy gremlin:eviltong: Wygląda jakby była na lekcji WF-u i próbowała zrobić stójkę na przednich łapach.

A to to fotomontaż :eviltong:

Posted

[quote name='Anulka']Joga wybaczy wszystko swojej ukochanej cioci:loveu: A Plusz się już przyzwyczaił.

No popatrz, popatrz ... a mnie co innego syczala do ucha :evil_lol: :eviltong:

Pati,

I Ty Brutusie? :angryy: To ja mysle, jak w "szopie" zamieszac, aby Kenie w krasie pelnego galopu pokazac, a Ty mi takie tu pomowienia i czarny "pijar" robisz :diabloti: :lol:

Posted

Wind napisał(a):
To ja mysle, jak w "szopie" zamieszac, aby Kenie w krasie pelnego galopu pokazac, a Ty mi takie tu pomowienia i czarny "pijar" robisz :diabloti: :lol:

Tak czulam, ze Kenia jakas taka inna na tym zdjeciu :placz:

Posted

Anulka napisał(a):
Oczywiście jak się nauczę to dam znać:cool3: A borderom jakąś mutagenną świnię podłożymy i się skończy:diabloti:

O rany, z biotechnologią nie wygramy! :shake: :placz:
Ale żeby nas zmutować, to... musicie nas dogonić! :evil_lol: :diabloti:

Posted

Wind napisał(a):

I jak tam u konkurencji? Padliscie, ze strachu czy juz robicie przeglad wojsk? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

W.

Cześć Wind!!Melduje się konkurencja! Najpierw padliśmy ze strachu, ale zrobiliśmy przegląd wojsk i już się nie boimy! Woof po lekkim tuningu DiscBusters!owym naciera! Do zobaczenia w Spodku?

Posted

drado napisał(a):
Cześć Wind!!Melduje się konkurencja! Najpierw padliśmy ze strachu, ale zrobiliśmy przegląd wojsk i już się nie boimy! Woof po lekkim tuningu DiscBusters!owym naciera! Do zobaczenia w Spodku?

Hej drado!

No to jak zwarliscie szeregi to pewnie spotkamy sie w Spodku (przynajmniej wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazuja :-)) Oczywiscie bede bez Majutka, ale za to z aparatem :cool3:

Posted

Wind napisał(a):
Oczywiscie bede bez Majutka, ale za to z aparatem :cool3:

Będziesz miała ucztę fotograficzną! Byłem w zeszłym roku, to wiem. Emocje i adrenalina u uczestników są nieporównywalnie większa niż w jakimkolwiek innym znanym mi psim sporcie. Bardzo się cieszę również, że spotkam znajome twarze z KA Fort. Im więcej dobrych polskich zespołów, tym większa moja nadzieja, ze puchar pozostanie tym razem w naszym kraju (gdzie jego miejsce:diabloti:)

Posted

[quote name='Wind']
Nie latwo jest malemu ... czyli jak Majut wydlubuje swa mikro-pileczke :lol:

Ale najważniejsze, że ktoś podpiera maszynę, bo tak to by mogła odlecieć od tego Majutkowego impetu!:turn-l: :roflt:

Posted

Ale najważniejsze, że ktoś podpiera maszynę, bo tak to by mogła odlecieć od tego Majutkowego impetu!

Przed każdą kolejką Majutka miałam śmierć w oczach!!::nerwy:

Posted

Anulka napisał(a):
Przed każdą kolejką Majutka miałam śmierć w oczach!!::nerwy:

Sie ciesz, ze zyjesz, kwobieto.

BTW widze, ze sie wybierasz z pluszem do Bratyslawy?
I nawet masz pare...:cool3:

Posted

BTW widze, ze sie wybierasz z pluszem do Bratyslawy?
I nawet masz pare...

A wybieramy się jak najbardziej :multi:
Ku mojej wielkiej radości oprócz nas na liście są aż 3 cavaliery :multi:
Z tą parą to nie wiadomo bo jest nieparzysta liczba pluszaczków bo jeden startuje jako mix :-( więc muszę szybko złowić jakąś "drugą połówkę":eviltong:

Posted

Anulka napisał(a):
więc muszę szybko złowić jakąś "drugą połówkę":eviltong:

A orientujesz sie jak to jest z tymi parami?
Czy jak na miejscu okaze sie, ze jest drugi rodezjan to mozemy startowac jako para?