Jump to content
Dogomania

Skrajnie wychudzona i chora onka z chlewu - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pipi napisał(a):
Ale nowiny,tak się cieszę,dziękuję.

Nie trzeba dziękować, myślę, że każdy , ja napewno robię to dla suni, jakby co, to ona mi podziękuje, dobrze, że mogę jej pomóc. Czekam na telefon i na nią w niedzielę. Czy będę mogła na was liczyć, bo u mnie jest dużo psów i każdy dodatkowy, to trudność w dojazdach do lekarza(mam zepsuty samochód), więc muszę płacić komuś żeby mnie dowiózł, a z nią napewno trzeba będzie pojechać do lekarza, zaszczepić, odrobaczyć i potem wysterylizować, a następnie szukać domku, mogę liczyć na jakąś pomoc z waszej strony? Będę opisywała na wątku losy Oneczki, tak jak opisuję losy innych swoich psiaków. Myślę, że w Warszawie Oneczka szybko znajdzie domek, tymbardziej, że jest młodziutka.

Posted

Możesz liczy na pomoc w dowozie na sterylizację.
Dziekuje za dom tymczasowy dla małej.Jakoś trzeba ją nazwac :)
oby tylko chłop sie nie rozmyślił........

Posted

[quote name='bajk21.']Nie trzeba dziękować, myślę, że każdy , ja napewno robię to dla suni, jakby co, to ona mi podziękuje, dobrze, że mogę jej pomóc. Czekam na telefon i na nią w niedzielę. Czy będę mogła na was liczyć, bo u mnie jest dużo psów i każdy dodatkowy, to trudność w dojazdach do lekarza(mam zepsuty samochód), więc muszę płacić komuś żeby mnie dowiózł, a z nią napewno trzeba będzie pojechać do lekarza, zaszczepić, odrobaczyć i potem wysterylizować, a następnie szukać domku, mogę liczyć na jakąś pomoc z waszej strony?

Pani Joli samochód zepsuł się i jest w naprawie. Wydawało się, że starczy na remont samochodu. Ale okazało się, że jeszcze trzeba poprawić docisk sprzęgła i coś jeszcze a to dodatkowy koszt około 350 zł, których pani Jola nie ma. A bez samochodu jest uziemiona :shake:

Posted

paros napisał(a):
Pani Joli samochód zepsuł się i jest w naprawie. Wydawało się, że starczy na remont samochodu. Ale okazało się, że jeszcze trzeba poprawić docisk sprzęgła i coś jeszcze a to dodatkowy koszt około 350 zł, których pani Jola nie ma. A bez samochodu jest uziemiona :shake:

Enia,pisała,że pomoże zawieźć oneczkę do weta.

Posted

enia napisał(a):
Możesz liczy na pomoc w dowozie na sterylizację.
Dziekuje za dom tymczasowy dla małej.Jakoś trzeba ją nazwac :)
oby tylko chłop sie nie rozmyślił........

Tu właśnie enia napisała,że bajk21 może liczyć na dowóz na sterylkę.

Posted

Randa napisał(a):
No to super! Może nazwać ją Bajka?

To dobry pomysł.Miałam u siebie taką oneczkę Bajkę, starsznia miała pod górę. Ale znalazła świetny dom i wyrosła na piękną, dużą sukę. To dobre imię. Niech sie jej szczęści.

Posted

:klacz::thumbs::thumbs::bye:[FONT=Franklin Gothic Medium]mocniutko sciskamy za dojazd i za zycie nowe ...ale cudka sie dzieja dzieki wam kobietki ale cudka ze az chce sie zycc:loveu::multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

ja też trzymam kciuki za bezpieczną podróż .Od siebie mogę dodać ,że Bajki są super suniami .
Sama mam taką Bajkę w domu to wiem to najlepiej .Mam nadzieje ,że i oneczce to imię przyniesie szczęście.

Posted

Enia, pisałaś do mnie na gg...
Nie mogę Bajeczki wrzucić na forum onków, bo moje konto jest nieaktywne(?), nie mogę się w ogóle zalogować ani zarejestrować :/

Posted

Folen napisał(a):
Enia, pisałaś do mnie na gg...
Nie mogę Bajeczki wrzucić na forum onków, bo moje konto jest nieaktywne(?), nie mogę się w ogóle zalogować ani zarejestrować :/

Kiedy przyjedzie do Bajk21 to może będą nowe fotki i ją wrzucę na Forum Owczarek :lol:

Posted

:multi:Bajka już pojechała.Biedulka taka zdezorientowana,że szok.Evelin cyknęła kilka zdjęć przed odjazdem i pojechały.Szczęśliwej drogi im życzę.

Oby okazała się grzeczna,tak jak Foksia i nie sprawiała problemów :shake: :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pipi']:multi:Bajka już pojechała.Biedulka taka zdezorientowana,że szok.Evelin cyknęła kilka zdjęć przed odjazdem i pojechały.Szczęśliwej drogi im życzę.

Oby okazała się grzeczna,tak jak Foksia i nie sprawiała problemów :shake: :loveu::loveu::loveu:
:crazyeye::loveu:matko jedynoo ale szal kobietyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:multi::multi:ja poprostu siedze i ryce i bece i spiewam z tej radosci az wszyscy w domku przylecieli co sie mamie dzieje :evil_lol:az Pipi zaczela wyc na glosno ze hoho ...Czarodziejki niech sie stanie cudzik :multi::multi::multi::multi: