Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to moze ja wrzuce skromnie Demi???
opieke nad nie przejely 2poznanskie Fundacje- Canis et Felis i Animalia:)
Demi zostala znaleziona- ehh a w sumie to podstepem zabrana ze strasznego mijesca ktorego nawet nie nazwe domem...szybka akcja pozwolila nam ja wpakowac w scmochod- byla bez obrozy zapchlona-po jej zaginieciu nikt jej nawet nie szukal...
trafila do mnie na DT...ale nestety zdarzyl sie wypadek i dzien po sciagnieciu jej z ulicy zlamala lapke:( nadal jest leczona...
Demi 1wszergo dnia nowego zycia...

Posted

METAMORFOZA TOFIKA :loveu:

TOFIK BŁĄKAŁ SIĘ WYCIEŃCZONY I ZREZYGNOWANY .
TUTAJ ZDJĘCIA Z PIERWSZEJ WIZYTY U WETERYNARZA ( 23 .O7 ) WYDAWAŁO SIĘ , ŻE PIESEK NIE SPODZIEWA SIĘ OD CZŁOWIEKA NICZEGO DOBREGO :-(
BYŁ BARDZO CHUDY , ODWODNIONY , ZAROBACZONY I ZAPCHLONY , MIAŁ PORANIONE ŁAPKI ...

TOFIK TRAFIŁ DO HOTELIKU , JUŻ TAM PRZESZEDŁ PIERWSZĄ METAMORFOZĘ , POCZUŁ SIĘ BEZPIECZNY , ZACZĄŁ PRZYBIERAĆ NA WADZE ,PIĘKNIAŁ W OCZACH :loveu:

WCZORAJ TOFCIO POJECHAŁ DO DOMU !:multi:
GUGUSIA7 , U KTÓREJ TERAZ MIESZKA , JEST JUŻ Z NAMI NA FORUM , OTO PIERWSZE ZDJĘCIA Z NOWEGO DOMKU :

Posted

A to Bianka z zamojskiego schroniska, która teraz mieszka sobie u nowej Pani i jest przez nią bardzo kochana:loveu:
Bianka w schronisku

I Bianeczka teraz