Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i Babe trafila dometamorfo-jedna z moich dogomanicakich ulubienic:)
a co do Migotki-to Bóg nie dał jej oczu ale szczęscie spotkania na swojej drodze kogos kto ja pokochał taka jaka jest:loveu:

Posted

Witam:)
Ja Wam chciałam przedstawić moją Fridę z mieleckiego schronu. Nie przeszła metamorfozy fizycznej ale myślę, że jej przemianę osobowości każdy dostrzeże:smilecol:
W schronisku

I już po miesiącu w domku : )
SPRINT

BO ONA TAKA SZALONA TERAZ JEST TROSZKU...:loveu:

I OBGRYZAMY TRAWECZKE :) A CO SE BEDZIE...

Posted

WOW..jak to z zastraszonej suni zrobiła sie rozbrygana i pełna radości Frida :) widać szczęście i wdzięczność w jej pięknych oczkach.
Mizianko dla suni :)

Posted

To ja przypomne nasza Lady - ksiezniczka przebywa teraz w DT u mosii (oby zyla wiecznie :loveu:)

Z zamknietego w sobie, zchorowanego i nie do konca owlosionego ;) psa, ktorym byla w grudniu wyszlo cos takiego:

pzdr
GreenEvil

Posted

dzodzo a kiedy to dokładnie było?
Bo mam problem z ustaleniem ile moja Fridulla była w schronisku. Do galerii była dodana 3msce przed adopcja, ale widziałam ja w tle na zdjeciu az rok przed....:(
buziak

Posted

wiesz ze ja tez mam problem z ustaleniem ile moja Bejka tam byla:crazyeye:
prawdopodobnie trafila w listopadzie , ja ja zabieralam na poczatku lutego i tak jakos kojarze Fridkę, ze zwrócilam uwage na jej zdjecia-moge sie mylic oczywiscie ale jakos miu utkwilo to zdjecie z kierownikiem w pamieci....to mozliwe zeby wtedy byla?

Guest aneta_w
Posted

To może czas na moją Sabę...

[SIZE=2]Saba, pół roku temu (wzięta z ulicy):

Saba dziś: