matrioszka2 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Wiedźma']Też tak uważam :) Za pozwoleniem matrioszki2 wklejam jej Malinka - Batona, pieska z mieleckiego schroniska. Malinek już po adopcji bardzo ciężko zachorował, ale dzięki nowej pani, jej mężowi i jej wspaniałym chłopakom, Krzysiowi i Bartkowi, wyzdrowiał. Wątek Malinka jest tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18519 A to już sam bohater w schronisku... ...i w nowym domu: Wiesz co, Wiedźma - masz talent.Ślicznie to zrobiłaś.:klacz: Quote
Wiedźma Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cicho, wiem, jak mawiał pan Sułek do pani Elizy... A tak serio: -Malinka Wy uśliczniliście, -zdjęcia wstawiła Ulka18, -ja przekleiłam. Quote
Inez Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Przedstawiam wam Bu-bu, kundelka adoptowanego ze szczecińskiego schroniska przez Panią Renate :) Po wykąpaniu, pierwszy dzień, po strzyżeniu Bubu obecnie: :loveu: :loveu: Quote
Wiedźma Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Jaka śliczna owieczko-kózka! No pluszak i już! Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Tak tylko się przypomnimy :oops: Atos w schronisku: Atos u nas w domku: Quote
magdalena_w Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Inez napisał(a):Przedstawiam wam Bu-bu, kundelka adoptowanego ze szczecińskiego schroniska przez Panią Renate :) Po wykąpaniu, pierwszy dzień, po strzyżeniu Bubu obecnie: Cudnie wygląda!!! :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Gratuluję!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: A ile czasu odrastała sierść BU BU po strzyżeniu? Quote
yewcia1 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asior napisał(a):wiem :p a najśmiesznejsze jest to, ze Bronka miała iść do adopcji, bo przecież kto normalny bierze 4-tą fretkę jak ma już 3 psa dziecko z ADHD a wszystko to w 27-mio m mieszkaniu :p Ale jak zadzwoniła koleżanka że ma dla niej domek to nie mogłam tej małej zołzy wrednej oddać...mimo, ze gryzła jak cholera :p Asior zapomniała dodać, że w pewnym momencie miała jeszcze jednego psa na tymczasie w 27 m apartamencie:lol: Kobita -anioł:loveu: Quote
Jagienka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 kesslee napisał(a): Atos u nas w domku: ale się uśmiałam :roflt: :mdleje: Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jagienka napisał(a):ale się uśmiałam :roflt: :mdleje: my tez jak zobaczyliśmy jak to zdjęcie wyszło :lol: Quote
Inez Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A ile czasu odrastała sierść BU BU po strzyżeniu? róznica w czasie między tymi dwoma pierwszymi zdjęciami a resztą fotek wynosi ok 2 miesiące, ciagle jednak sierść rośnie, Bubu będzie mial dlugą szate ale na to trzeba jeszcze poczekać:eviltong: . Quote
Asior Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 yewcia1 napisał(a):Asior zapomniała dodać, że w pewnym momencie miała jeszcze jednego psa na tymczasie w 27 m apartamencie:lol: Kobita -anioł:loveu: eeetam przesadzasz :) a co do psiaka to teraz mam następnego :) suńkę od Villaski :) Quote
yewcia1 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Asior napisał(a):eeetam przesadzasz :) a co do psiaka to teraz mam następnego :) suńkę od Villaski :) A ja nic nie wiem jak zawsze:oops: Quote
Asior Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 yewcia1 napisał(a):A ja nic nie wiem jak zawsze:oops: ewuś no to zmykaj do czytania :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48797 Quote
yewcia1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Asior napisał(a):ewuś no to zmykaj do czytania :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48797 Dzięki cioteczka już się zabieram za nadrabianie zaległości:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 kesslee napisał(a):Tak tylko się przypomnimy :oops: Atos w schronisku: te dwie foty cudne..i jak zawsze widac zmiane w na pysku i spojrzeniu...cudnie....:loveu: Quote
kesslee Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):te dwie foty cudne..i jak zawsze widac zmiane w na pysku i spojrzeniu...cudnie....:loveu: Miło mi, że ktoś jednak widzi zmianę :loveu: Quote
Perfetia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 no to i my się zaprezentujemy. :razz: Seria zdjęć pt. przemiana sfilcowanego mopa :diabloti: Tu Mop jeszcze na Gubałówce, gdzie pomieszkiwał sobie pod chmurką tak ze dwa latka: Jak widać pies miał trzy nogi i był dwustronny - przód czasem bywał tyłem i na odwrót :evil_lol: Tu po złapaniu na kawałek kiełbasy (i szybki chwyt za ucho :evil_lol: ) i obcięciu KOSZMARNYCH kołtunów: A tu aktualne zdjęcia Mopa po przepoczwarzeniu w Zuzankę (vel Starą Błotnicę :lol: ) Quote
Perfetia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Inez napisał(a):róznica w czasie między tymi dwoma pierwszymi zdjęciami a resztą fotek wynosi ok 2 miesiące, ciagle jednak sierść rośnie, Bubu będzie mial dlugą szate ale na to trzeba jeszcze poczekać:eviltong: . no to jeszcze zaledwie 10 miesięcy i będzie cudowany futrzaczek do położenia się przy łóżku ;) :lol: Ale już teraz widać ogromny potencjał słodyczy :loveu: Quote
olenka_f Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Atosik jest piękny, wesoły radosny i ślicznie uśmiechnięty wspaniała przemiana cudo:Cool!: :Cool!: :Cool!: :cunao: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Mynia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Naprawdę śliczny pies. Brawa dla wszystkich ratujących biedne psiaczki!! :) Quote
*zaba* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Moj Kamelek moze az tak duzej metamorfozy nie przeszedl,ale naprawde jest teraz calkiem innym psiakiem. Tu Kamel w schronie A tu juz u nas Musialam sie pochwalic :) Zapraszamy Cioteczki na nasz watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35523 Quote
yewcia1 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Widać radosc w oczkach, a to duża zmiana:loveu: Quote
JIM Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Naprawde sliczny piesek. Widac zmiane. Teraz jest szczesliwy i ma ladniejsze futerko :) Quote
modliszka84 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Julix napisał(a):Naprawde sliczny piesek. Widac zmiane. Teraz jest szczesliwy i ma ladniejsze futerko :) pewnie ze sliczny! w Pabianickim schronisku sa same sliczne pieski! :loveu: Zapraszamy! Quote
Recommended Posts