Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiedźma']Też tak uważam :)
Za pozwoleniem matrioszki2 wklejam jej Malinka - Batona, pieska z mieleckiego schroniska. Malinek już po adopcji bardzo ciężko zachorował, ale dzięki nowej pani, jej mężowi i jej wspaniałym chłopakom, Krzysiowi i Bartkowi, wyzdrowiał.
Wątek Malinka jest tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18519

A to już sam bohater w schronisku...

...i w nowym domu:

Wiesz co, Wiedźma - masz talent.Ślicznie to zrobiłaś.:klacz:

Posted

Przedstawiam wam Bu-bu, kundelka adoptowanego ze szczecińskiego schroniska przez Panią Renate :)

Po wykąpaniu, pierwszy dzień,

po strzyżeniu

Bubu obecnie:

:loveu: :loveu:

Posted

Inez napisał(a):
Przedstawiam wam Bu-bu, kundelka adoptowanego ze szczecińskiego schroniska przez Panią Renate :)

Po wykąpaniu, pierwszy dzień,

po strzyżeniu

Bubu obecnie:

Cudnie wygląda!!! :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Gratuluję!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
A ile czasu odrastała sierść BU BU po strzyżeniu?

Posted

Asior napisał(a):
wiem :p
a najśmiesznejsze jest to, ze Bronka miała iść do adopcji, bo przecież kto normalny bierze 4-tą fretkę jak ma już 3 psa dziecko z ADHD a wszystko to w 27-mio m mieszkaniu :p
Ale jak zadzwoniła koleżanka że ma dla niej domek to nie mogłam tej małej zołzy wrednej oddać...mimo, ze gryzła jak cholera :p

Asior zapomniała dodać, że w pewnym momencie miała jeszcze jednego psa na tymczasie w 27 m apartamencie:lol: Kobita -anioł:loveu:

Posted

A ile czasu odrastała sierść BU BU po strzyżeniu?

róznica w czasie między tymi dwoma pierwszymi zdjęciami a resztą fotek wynosi ok 2 miesiące, ciagle jednak sierść rośnie, Bubu będzie mial dlugą szate ale na to trzeba jeszcze poczekać:eviltong: .

Posted

yewcia1 napisał(a):
Asior zapomniała dodać, że w pewnym momencie miała jeszcze jednego psa na tymczasie w 27 m apartamencie:lol: Kobita -anioł:loveu:

eeetam przesadzasz :) a co do psiaka to teraz mam następnego :)
suńkę od Villaski :)

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
te dwie foty cudne..i jak zawsze widac zmiane w na pysku i spojrzeniu...cudnie....:loveu:

Miło mi, że ktoś jednak widzi zmianę :loveu:

Posted

no to i my się zaprezentujemy. :razz: Seria zdjęć pt. przemiana sfilcowanego mopa :diabloti:

Tu Mop jeszcze na Gubałówce, gdzie pomieszkiwał sobie pod chmurką tak ze dwa latka:

Jak widać pies miał trzy nogi i był dwustronny - przód czasem bywał tyłem i na odwrót :evil_lol:

Tu po złapaniu na kawałek kiełbasy (i szybki chwyt za ucho :evil_lol: ) i obcięciu KOSZMARNYCH kołtunów:

A tu aktualne zdjęcia Mopa po przepoczwarzeniu w Zuzankę (vel Starą Błotnicę :lol: )

Posted

Inez napisał(a):
róznica w czasie między tymi dwoma pierwszymi zdjęciami a resztą fotek wynosi ok 2 miesiące, ciagle jednak sierść rośnie, Bubu będzie mial dlugą szate ale na to trzeba jeszcze poczekać:eviltong: .

no to jeszcze zaledwie 10 miesięcy i będzie cudowany futrzaczek do położenia się przy łóżku ;) :lol:
Ale już teraz widać ogromny potencjał słodyczy :loveu: