Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasza slodka Lunka ze schronu w Jeleniej Gorze wyciagnieta ( po prawie 3-letniej "odsiadce" ), kiedy zaczela miec problemy z lapkami
... wystraszona, brudna i ... brzydko pachnaca

A tu - wreszcie po 4 miesiacach oczekiwania w hoteliku - w cudownym domku z przecudnym kolega w "basniowym ogrodzie" - u kochanej cioteczki maartuusia :multi: :multi: :multi:

Posted

Miłośnicy krzywych łapek meldują się w wątku "metamorfozy", psiak obok Lunki, Marian też ze schronu, tylko że jakieś 500 km bliżej, z Palucha, łapki tak samo chore, Luna z Jeleniej, przyjechała do nas dzięki wielkodusznej pomocy dogomaniaków: ZuziaM, Beamicha (z mężem), Seaside, Peter Beny, Jola K , Figa Bez Maku, Puchatek, Igusia, pidzej. Mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim. Dziękuję Kochani.

Posted

szukamy teraz domku:)
gratuluje watek jest cudny...serio jakas gazeta moglaby zredagowac zdjecia zeby pokazac jakie slicznoty przy odrobinie milosci moga z psiakow wyjsc:)

Posted

No juz sie mialam odezwac na temat Tinki :loveu: brazowa1 to co zrobilyscie Ty, Abi, psokot i inne dziewczyny to jest niesamowite. Sledzilam ta Wasza szalencza podroz przez cala Polske. Twoja skromnosc chyba nie pozwolila na to, by przypomniec ta "wyprawe" Rozbity samochod, klopoty, powrot psow do schroniska i szalenczy wyjazd juz na drugi dzien, pozyczonym samochodem :crazyeye: zeby osiagnac cel :loveu:
DZIEWCZYNY JESTESCIE WIELKIE ! ! !

Posted

to ja pokaże ligocką dosie, która przyjechała do krakowa - po to żeby potem jechac do nowego domu do wroclawia.
przemiana zewnetrzna nie jest tak spektakularna, ale zobaczcie dosine spojżenie :)

dosia w ligocie:

zaraz po przyjezdzie do krakowa:

po kilkunastu dniach hotelu:

i w nowym domu :loveu:
księżniczka noszona na rękach :-)

\

:loveu:

Posted

[quote name='kiwi']to ja pokaże ligocką dosie, która przyjechała do krakowa - po to żeby potem jechac do nowego domu do wroclawia.
przemiana zewnetrzna nie jest tak spektakularna, ale zobaczcie dosine spojżenie :)

dosia w ligocie:

zaraz po przyjezdzie do krakowa:

po kilkunastu dniach hotelu:

i w nowym domu :loveu:
księżniczka noszona na rękach :-)

\

ten wątek jest cuuudowny:multi:
te psy sie świeją są takie szczęśliwe od razu widać różnice:loveu:
jesteście suuuper:D

Posted

mam pytanie do wszystkich osób które współtworzą ten wątek...czy wyraziły by zgodę na to by wykorzystać część z tych zdjęć na innym forum? jest to ogólne forum wielotematyczne ale zauważyłam że jest tam dużo psiarzy...widziałam na innym forum że osoba pisząca artykuł o psach ze schroniska posiłkowała się właśnie zdjęciami metamorfoz waszych psiaków...też chciałabym stworzyć taki wątek... czy mielibyście coś przeciwko żebym wykorzystała zamieszczone tutaj zdjęcia?