Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gabryska napisał(a):
Sigma..['] :-(
Spędziła cudownych 12 godzin...:-(

Wiecej niz 12 godzin. Wyciagnieta byla ze schronu dwa tyg wczesniej, troszke byla w hotelu ale miala tam dobre warunki, odwiedzalysmy ja. Potem od niedzieli byla juz u Daga_27 na tymczasie.
Tak bardzo mi jej szkoda....tak bardzo tesknie.

Beata

Posted

[quote name='Patia']Mój Maksio
kwiecień 2005

i obecnie

O MY GAD!!! Przecież to nie ten pies!!! Tamto to to to był taki dziadek jakiś, który juz sam siku nie umie zrobić...a ten niżej to pełnorasowy owczarek po super championach całego swiata! Nie wierze... normalnie aż niemożliwe... zobaczcie jak kolor sierści sie zmienił przy dobrym odżywianiu...ehhh ŚLICZNOTA

Posted

To czas na pierwsz odslone metamorfozy Lady Lyski - sunia w dniu dzisiejszym przebywa pod czylal opieka auryy w DT.
Lady 20 grudnia 2006, schronisko ostroda

I zdjecia z tego tygodnia:

bam-baryla ;)

pzdr
GreenEvil

Posted

Chciałabym przedstawić Wam moje dwie metamorfozy :) Nie są oczywiście tak spektakularne jak niektóre z przedstawionych w tym wątku, ale co tam :oops:
Oczywiście największe zmiany zaszly w ich psychice.

AMRA
Sunia zabrana ze schorniska, w którym spędzila ponad rok.

Jeszcze w schronisku:

I już u nas, po kilku tygodniach:

Amrutek niestety odszedl od nas niedawno na raka :-( Ale była i zawsze będzie moim ukochanym, pierwszym psem...

ATOS
Jest u nas od niedawna, od dwóch tygodni dopiero, ale malutkie zmiany już widać :)

W schronisku:

A to już u nas:

Posted

Przemianę widać a jakże , nawet u Atoska , który jest u Was dopiero dwa tygodnie :loveu:

Cudne , zadowolone psie mordki :loveu: :multi:

Posted

Atos rzeczywiście bardzo szybko zaczał odzyskiwac kondycję psychiczną. W fizycznej był na szczęście nienajgorszej, jak na schronisko i ta porę roku.
Jest trochę za chudy (ale pracujemy nad tym :cool1: ) i miał lekko odmrożone łapki od spania na lodzie.

Mamy nadzieję, że teraz coraz częściej będzie się uśmiechał :multi:

Posted

a to ja dodam nasz Malinke :)

oto jak wygladla pare tygodni temu:

a to dzis!!!!!!!!

poczekamy jeszcze chwilke w nowym domku a bedzie blyszczec.. bo na razie jeszcze na SGGW jest

Posted

majafaja ubieglas mnie :)
Dodam, ze Malinka jest jednym z psow z ligoty, ktore siedza na sggw pod czula opieka AFN i Oktawii (i jeszcze posiedza), wiec.. gdyby ktos zechcial wspomoc psiaki, to poprosimy o wplaty na AFN z dopiskiem "psy ligtoa"

pzdr
GreenEvil

Posted

Przedstawiam sznaucera średniego GUZIKA który wyszedł ze schronu w Szczecinie w takim stanie

A tak w tym samym dniu po kąpieli i strzyżeniu :)

A tu już w swoim nowym domku w Wiśle :) tydzień później

Posted

majafaja napisał(a):
a to ja dodam nasz Malinke :)

oto jak wygladla pare tygodni temu:

Boże, jaka makabra... :-(
Nieprawdopodbne jak niewiele potrzeba by zmienić zabiedzonego psiaka w pięknego psa... A to w koncu dopiero początek.

Posted

a to kolejny biedak z Ligoty.... wszyscy martwilismy sie, czy psiak doczeka transportu... Toguś tak wyglądał....

a teraz jest u Andzi69 kochaniuś piękny!!!!!!! i nie tylko mu sie ma na życie, jedzenie... ale i ierdzenie :) jest cudny!

chłopak je młodziutki i czeka na domek u Andzi :) pójdzie tylko do najlepszego domku!!!!!