BeataJ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 gabryska napisał(a):Sigma..['] :-( Spędziła cudownych 12 godzin...:-( Wiecej niz 12 godzin. Wyciagnieta byla ze schronu dwa tyg wczesniej, troszke byla w hotelu ale miala tam dobre warunki, odwiedzalysmy ja. Potem od niedzieli byla juz u Daga_27 na tymczasie. Tak bardzo mi jej szkoda....tak bardzo tesknie. Beata Quote
Karilka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Patia']Mój Maksio kwiecień 2005 i obecnie O MY GAD!!! Przecież to nie ten pies!!! Tamto to to to był taki dziadek jakiś, który juz sam siku nie umie zrobić...a ten niżej to pełnorasowy owczarek po super championach całego swiata! Nie wierze... normalnie aż niemożliwe... zobaczcie jak kolor sierści sie zmienił przy dobrym odżywianiu...ehhh ŚLICZNOTA Quote
puchu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 My się jescze przypomnimy :) Tak było Trzy miesiące u nas Pięć miesięcy Teraz Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ohh tak smutno, że Sigma odeszła :( ale odeszła kochana i to jest najważniejsze!!! Quote
Paulina_mickey Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='puchu']My się jescze przypomnimy :) Tak było Trzy miesiące u nas Pięć miesięcy Teraz boshe puchu jesteś wielka:loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
GreenEvil Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 To czas na pierwsz odslone metamorfozy Lady Lyski - sunia w dniu dzisiejszym przebywa pod czylal opieka auryy w DT. Lady 20 grudnia 2006, schronisko ostroda I zdjecia z tego tygodnia: bam-baryla ;) pzdr GreenEvil Quote
saga_86 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 oj paskudne te ranki miała wcześniej, a teraz tak super wygląda:loveu: Quote
kesslee Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Chciałabym przedstawić Wam moje dwie metamorfozy :) Nie są oczywiście tak spektakularne jak niektóre z przedstawionych w tym wątku, ale co tam :oops: Oczywiście największe zmiany zaszly w ich psychice. AMRA Sunia zabrana ze schorniska, w którym spędzila ponad rok. Jeszcze w schronisku: I już u nas, po kilku tygodniach: Amrutek niestety odszedl od nas niedawno na raka :-( Ale była i zawsze będzie moim ukochanym, pierwszym psem... ATOS Jest u nas od niedawna, od dwóch tygodni dopiero, ale malutkie zmiany już widać :) W schronisku: A to już u nas: Quote
Patia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Przemianę widać a jakże , nawet u Atoska , który jest u Was dopiero dwa tygodnie :loveu: Cudne , zadowolone psie mordki :loveu: :multi: Quote
Patia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Starajcie się , zdjęciujcie i nam pokazujcie:loveu: Quote
blue.berry Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 wiecie co - niezaleznie od wygladu sierci czy przybrania na wadze czy wygojenia sie ran zawsze jest jedna wielka zmiana - SZCZESLIWE OCZY I USMIECHNIETY PYSK! Quote
anula1959 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No , i niech mi ktoś powie , że pies się nie uśmiecha! Quote
kesslee Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Atos rzeczywiście bardzo szybko zaczał odzyskiwac kondycję psychiczną. W fizycznej był na szczęście nienajgorszej, jak na schronisko i ta porę roku. Jest trochę za chudy (ale pracujemy nad tym :cool1: ) i miał lekko odmrożone łapki od spania na lodzie. Mamy nadzieję, że teraz coraz częściej będzie się uśmiechał :multi: Quote
majafaja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 a to ja dodam nasz Malinke :) oto jak wygladla pare tygodni temu: a to dzis!!!!!!!! poczekamy jeszcze chwilke w nowym domku a bedzie blyszczec.. bo na razie jeszcze na SGGW jest Quote
GreenEvil Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 majafaja ubieglas mnie :) Dodam, ze Malinka jest jednym z psow z ligoty, ktore siedza na sggw pod czula opieka AFN i Oktawii (i jeszcze posiedza), wiec.. gdyby ktos zechcial wspomoc psiaki, to poprosimy o wplaty na AFN z dopiskiem "psy ligtoa" pzdr GreenEvil Quote
swan Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 o rany, to aż niewiarygodne, że w dwa tygodnie mogą zajść takie zmiany i że tak szybciutko sierść odrosła:crazyeye: Quote
blue.berry Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 hihihih cioteczki pewnie podmienily Malinke na jakś inna slicznotkę:) a tak na powaznie - jestem pod niesamowitym wrazeniem!!!! Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Przedstawiam sznaucera średniego GUZIKA który wyszedł ze schronu w Szczecinie w takim stanie A tak w tym samym dniu po kąpieli i strzyżeniu :) A tu już w swoim nowym domku w Wiśle :) tydzień później Quote
kesslee Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 majafaja napisał(a):a to ja dodam nasz Malinke :) oto jak wygladla pare tygodni temu: Boże, jaka makabra... :-( Nieprawdopodbne jak niewiele potrzeba by zmienić zabiedzonego psiaka w pięknego psa... A to w koncu dopiero początek. Quote
majafaja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 a to kolejny biedak z Ligoty.... wszyscy martwilismy sie, czy psiak doczeka transportu... Toguś tak wyglądał.... a teraz jest u Andzi69 kochaniuś piękny!!!!!!! i nie tylko mu sie ma na życie, jedzenie... ale i ierdzenie :) jest cudny! chłopak je młodziutki i czeka na domek u Andzi :) pójdzie tylko do najlepszego domku!!!!! Quote
Recommended Posts