Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']o ito jest cudo:loveu: ,....... psiunka zadowolona i kocie chyba tez...mimo ze dzioba pruje:loveu:

Ona je znalazla na wieczornym spacerku :-)

Beata

Posted

Wiecie co tak sobie myśle...żeby zrobic pokaz zdjęciowy psów skrzywdzonych przez cZŁOwieka(a'la filmik)...a na końcu ich metamorfozy...(własciwie to juz powoli zaczynam robic taki pokaz)...

Posted

kalinaM napisał(a):
Wiecie co tak sobie myśle...żeby zrobic pokaz zdjęciowy psów skrzywdzonych przez cZŁOwieka(a'la filmik)...a na końcu ich metamorfozy...(własciwie to juz powoli zaczynam robic taki pokaz)...

chyba nie bedziesz wiśnia i pokażesz nam

Posted

No i w końcu doczekałam się . Denis zmieniła się już na tyle , że można ją pokazać w Metamorfozach.
W takim stanie suczka przyjechała z Gdańska do Wieliczki drugiego stycznia:-( :shake: :-(

Suczka przyjechała z piątką szczeniaków , które karmiła nie wiem sama czym , na tym zdjęciu widać pogryzione , obolałe sutki :

A tak wygląda sunia teraz , minęły dwa miesiące , Denis mieszka w Krakowie , u Nowejhuty. Wspaniała rodzinka zajęła się suczką bardzo troskliwie , za co im bardzo , bardzo dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Szczeniaczki już też wszystkie mieszkają w nowych domkach :loveu:

Posted

Patia napisał(a):
No i w końcu doczekałam się . Denis zmieniła się już na tyle , że można ją pokazać w Metamorfozach.
W takim stanie suczka przyjechała z Gdańska do Wieliczki drugiego stycznia:-( :shake: :-(

Wstyd mi za nas.....ludzi :-( I to jeszcze w schronie tak blisko mnie.
Bardzo sie ciesze, ze trafila na takich wspanialy ludzi!!!!

Beata

Posted

Ona nie była w schronisku a u prywatnej osoby , która wystawiła ją i szczenieta na Allegro:angryy: Za szczenięta wzięła jeszcze po 30 zł .:angryy:

Posted

Patia napisał(a):
Ona nie była w schronisku a u prywatnej osoby , która wystawiła ją i szczenieta na Allegro:angryy: Za szczenięta wzięła jeszcze po 30 zł .:angryy:

Lo malotko!!!!! To do prokuratury trzebabylo zglosic!!!!
Suczka jest z papierami?

Beata

Posted

nieodmienie jest dla mnie czyms zachwycajacym jak te wszytskie biedne psy pod wplywem milosci, ciepła i po prostu normalnej opieki tak blyskawicznie dochodza do siebie. i z takich biednych brzydkich biedakow staja sie tak niesamowitymi pięknosciami.

wiesz Patia tobie medal sie nalezy za wiele rzeczy ale za wymyslenie i zalozenie tego tematu to jakis tez pomniczek:)
jak czasem juz nie moge i wszytskoz aczyna mnie przerastac to przychodze tutaj. moze to ogladac w kolko i wciaz na nowo.

dziekuje Wam wszystkim za te piekne metamorfozy

Posted

[quote name='Patia']No i w końcu doczekałam się . Denis zmieniła się już na tyle , że można ją pokazać w Metamorfozach.

Suczka przyjechała z piątką szczeniaków , które karmiła nie wiem sama czym , na tym zdjęciu widać pogryzione , obolałe sutki :

A tak wygląda sunia teraz , minęły dwa miesiące , Denis mieszka w Krakowie , u Nowejhuty. Wspaniała rodzinka zajęła się suczką bardzo troskliwie , za co im bardzo , bardzo dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Szczeniaczki już też wszystkie mieszkają w nowych domkach :loveu:

niesamowite.... cudownie sie wybrała...a i wlascicielom bardzo dziekuje za serce.......jak ze wszystkim do wszystkiego z sercem trzeba podchoodzic to efekty same widac.....:loveu:

a moge zadac pytanie?

Posted

[quote name='Patia']No i w końcu doczekałam się . Denis zmieniła się już na tyle , że można ją pokazać w Metamorfozach.

A tu jeszcze jedno zdjecie robione na parkingu w trakcie transporu Denis i jej dzieci do Wieliczki.

Posted

[quote name='Patia']Ona nie była w schronisku a u prywatnej osoby , która wystawiła ją i szczenieta na Allegro:angryy: Za szczenięta wzięła jeszcze po 30 zł .:angryy:

Pan wystawił Denis na allegro i napisał że sie przybłakała niedawno z kartka na szyji z napisem" zaopiekuj sie mna i imieniem swoim".
Nie napisał że sunia ma 5 szczeniat i że wystawił na nie osobna aukcje . Szczenieta miały wtedy 3 tygodnie wiec normalnie myślac wychodziło z tego , że szczenieta przyszły do niego same niewiadomo skad a sunia przybłakała sie później.
Nigdy nie poznamy prawdy jakie było życie Denis przed przywiezieniem jej do Wieliczki.

Przy odbiorze Denis i jej szczeniat od tego człowieka , jak sie okazało powiedział że nie wie jak ma na imie. ( Podobno na kartce uwiazanej do jej szyji było jej imie).

Dzieki ludziom o ogromnych sercach Denis i jej dzieci maja już nowe domy , sa otoczone miłoscia i dobra opieka.

Posted

[quote name='Kinia781']Deniskowe przekochane dzieciaki PRZED

Dzieciaczki PO

jakie przepiekne..a Denis jak kazda matka mimo ze samej brakuje to dzieci sie karmi ,... sumie to nie wiadomo czym....siła woli...dziewczyny poplakałam sie...bradzo wzruszajace...
za kazdym razem kiedy tu zagladam to serce mam scisniete .....ze wzruszenia...