Agunia-Pańciunia) Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Celina12']Piękne te zdjęcia..aż się łezka w oku kręci ze wzruszenia..:-( Ja też wstawię zdjęcia moich pociech.. ze schroniska... Atoisk... ..i Dżekuś już u mnie-od 3 maja 2006 . tu z Hektorkiem,którego pare lat temu znalazłam błąkającego się Atosik dziś.. Dżekuś... i znowu razem... Oto moje Muszkieterki :loveu: ale oni fajnie maja tacy okryci podopieszczani....i ogolnie fajne zwierzaczki... Quote
ewatr Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Fotel ciasny ale własny i bezpieczny :evil_lol: bombowa metamorfoza !!!! Quote
Celina12 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tak metamorfoza Bolusia-rewelacyjna...:loveu: Wiele tu takich-przeglądając wątek rozczuliłam się i to bardzo...:-(:-( Quote
Anashar Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Celina12'] i znowu razem... Nie no psiaki mają poprostu cudnie :crazyeye: Swoje łóżeczka, kołderki, miseczkę no czegóż chcieć więcej :evil_lol: Quote
aja14 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Takie piękne te metamorfozy :loveu:.Nieśmiało i my chcemy dołączyć do tego szacownego grona. Oto Dredzik w schronisku Po interwencji malawaszki i nieudanej wcześniejszej adopcji wreszcie Dredzio trafił do nas. W nowym domku:loveu: Quote
Jagienka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 O jacie o jacie!!!! Jeszcze jako dogomaniacki podlotek trafiłam na jego watek a potem nijak nie mogłam go znaleść a tutaj bach taka niespodzianka :loveu: :loveu: :loveu: CUDO!!!!!!!!!!!!!! Quote
Anashar Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tosz to jego futro? :crazyeye: Noo niezła zmiana. Fajnie, że na Was trafił, widać, że jest szczęśliwy :) Quote
aja14 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Jagienka napisał(a):O jacie o jacie!!!! Jeszcze jako dogomaniacki podlotek trafiłam na jego watek a potem nijak nie mogłam go znaleść a tutaj bach taka niespodzianka :loveu: :loveu: :loveu: CUDO!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: I na dodatek jest Twoim sąsiadem bo mieszka k/Bochni :hand: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='aja14']Takie piękne te metamorfozy :loveu:.Nieśmiało i my chcemy dołączyć do tego szacownego grona. Oto Dredzik w schronisku Po interwencji malawaszki i nieudanej wcześniejszej adopcji wreszcie Dredzio trafił do nas. W nowym domku:loveu: witamy na dogo kochane moje kudłatki :loveu: piękna przemiana, pięknaa :loveu: Quote
brazowa1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 a ja czekam z utesknieniem na dlugie futro Deredzia i rozwikłanie zagadki-collie ci on? Czy bardziej PON? Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 brazowa1 napisał(a):a ja czekam z utesknieniem na dlugie futro Deredzia i rozwikłanie zagadki-collie ci on? Czy bardziej PON? jak na moje oko to PON :cool3: Quote
aja14 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Tak kochane,to 100% bearded !!!! Mam w domu pona i widzę bardzo duże różnice i w budowie oraz w zachowaniu. Co do tego to jestem pewna to collie:loveu: Jest kochany ,bardzo do nas się przywiązał . Poprzednia opiekunka nie dawała sobie rady z nim i oddała go z etykietką psa grożnego.Stan psychiczny tego psa był okropny. U mnie w domu nie mogą się nadziwić jak to możliwe:crazyeye: . On jest cudowny :loveu: Quote
Jupi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='aja14']Takie piękne te metamorfozy :loveu:.Nieśmiało i my chcemy dołączyć do tego szacownego grona. Oto Dredzik w schronisku Po interwencji malawaszki i nieudanej wcześniejszej adopcji wreszcie Dredzio trafił do nas. W nowym domku:loveu: fantastyczna metamorfoza:lol: jesteście wielcy:klacz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='aja14']Takie piękne te metamorfozy :loveu:.Nieśmiało i my chcemy dołączyć do tego szacownego grona. cudowna metamorfoza....cudownie... jaka niesamowita zmiana....rany czasami to az nie do poznania..... macie cudowne serduszka.... Quote
chatita Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Wszystkie metamorfozy sa po prostu cudne i pokazuje jak nie wiele naszym kochanym pupila trzeba do szcecia i zdrowia:p Quote
OMM Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Piękny topik, naprawdę bardzo optymistyczny, powinno sie wszystkie psiaki wyadoptowane tutaj pokazywać. A ja chciałam przedstawić wszystkim Figę Figa w schronisku: A tutaj już we wspaniałym domku tymczasowym Mam nadzieję, że niedługo Figa będzie z nami w swoim stałym domku, czekamy niecierpliwie:loveu: Quote
Rybc!a Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A ja przedstawiam wam Dredzię-Sambę: Wyglądała tak: A wygląda tak: Quote
Patia Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 A ja dziś z wielką przyjemnością wklejam zdjęcia Asty , która , jak sie przed chwilą dowiedziałam , zostaje NA ZAWSZE w domku tymczasowym u dogomaniaczki Morgan !!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Astunia wygłodzona , zagubiona i nieszczęśliwa:-( listopad 2006 I nowe oblicze Astuni :loveu: Quote
anula1959 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 O Boziu! Obie dziewczynki przecudne:loveu: Ile może zdziałać ludzka dobroć , miłość i troska :loveu: To cudowne! Quote
anula1959 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Teraz zajarzyłam :confused: ! Przecież Morgan to dziewczyna z Tarnowa która działa tam razem z Agą ! Tym bardziej się cieszę! Przypominam sobie wątek suni jak przechodziła bidula różne koleje losu aż trafiła w końcu do Morgan :multi: . To wspaniale:multi: Quote
Morgan:-) Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='anula1959']Teraz zajarzyłam :confused: ! Przecież Morgan to dziewczyna z Tarnowa która działa tam razem z Agą ! Tym bardziej się cieszę! Przypominam sobie wątek suni jak przechodziła bidula różne koleje losu aż trafiła w końcu do Morgan :multi: . To wspaniale:multi: Przez moje ręce też już raz przeszła, ale drugi raz już jej nie wypuszczę! O nie! Mój kochany słodziak... Quote
Moonek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jak chyba kazdy; choc raz tu zajrzawszy; jestem pod wielkim wrazeniem. Jestescie wszyscy ludzmi wielkiego serca Przy kazdej metamorfozie to ,co rzuca sie w oczy to niezwykla przemiana z zabiedzonego psiaka w ladnego, zadbanego i czystago. Ale to , co powala mnie z nog to TE OCZY. Ze smutnych , placzacych zmieniaja sie w radosne, ufne i wdziedzne slepka. To jest cudowne. Quote
Recommended Posts