Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Celina12']Piękne te zdjęcia..aż się łezka w oku kręci ze wzruszenia..:-(
Ja też wstawię zdjęcia moich pociech..

ze schroniska...
Atoisk...

..i Dżekuś

już u mnie-od 3 maja 2006 .

tu z Hektorkiem,którego pare lat temu znalazłam błąkającego się
Atosik dziś..

Dżekuś...

i znowu razem...

Oto moje Muszkieterki :loveu:

ale oni fajnie maja tacy okryci podopieszczani....i ogolnie fajne zwierzaczki...

Posted

Takie piękne te metamorfozy :loveu:.Nieśmiało i my chcemy dołączyć do tego szacownego grona.

Oto Dredzik w schronisku

Po interwencji malawaszki i nieudanej wcześniejszej adopcji wreszcie Dredzio trafił do nas. W nowym domku:loveu:

Posted

O jacie o jacie!!!! Jeszcze jako dogomaniacki podlotek trafiłam na jego watek a potem nijak nie mogłam go znaleść a tutaj bach taka niespodzianka :loveu: :loveu: :loveu: CUDO!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jagienka napisał(a):
O jacie o jacie!!!! Jeszcze jako dogomaniacki podlotek trafiłam na jego watek a potem nijak nie mogłam go znaleść a tutaj bach taka niespodzianka :loveu: :loveu: :loveu: CUDO!!!!!!!!!!!!!!

:evil_lol: I na dodatek jest Twoim sąsiadem bo mieszka k/Bochni :hand:

Posted

[quote name='aja14']Takie piękne te metamorfozy :loveu:.Nieśmiało i my chcemy dołączyć do tego szacownego grona.

Oto Dredzik w schronisku

Po interwencji malawaszki i nieudanej wcześniejszej adopcji wreszcie Dredzio trafił do nas. W nowym domku:loveu:

witamy na dogo kochane moje kudłatki :loveu: piękna przemiana, pięknaa :loveu:

Posted

Tak kochane,to 100% bearded !!!! Mam w domu pona i widzę bardzo duże różnice i w budowie oraz w zachowaniu. Co do tego to jestem pewna to collie:loveu: Jest kochany ,bardzo do nas się przywiązał .
Poprzednia opiekunka nie dawała sobie rady z nim i oddała go z etykietką psa grożnego.Stan psychiczny tego psa był okropny. U mnie w domu nie mogą się nadziwić jak to możliwe:crazyeye: .
On jest cudowny :loveu:

Posted

[quote name='aja14']Takie piękne te metamorfozy :loveu:.Nieśmiało i my chcemy dołączyć do tego szacownego grona.

Oto Dredzik w schronisku

fantastyczna metamorfoza:lol: jesteście wielcy:klacz:

Posted

Piękny topik, naprawdę bardzo optymistyczny, powinno sie wszystkie psiaki wyadoptowane tutaj pokazywać.
A ja chciałam przedstawić wszystkim Figę
Figa w schronisku:

A tutaj już we wspaniałym domku tymczasowym

Mam nadzieję, że niedługo Figa będzie z nami w swoim stałym domku, czekamy niecierpliwie:loveu:

Posted

A ja dziś z wielką przyjemnością wklejam zdjęcia Asty , która , jak sie przed chwilą dowiedziałam , zostaje NA ZAWSZE w domku tymczasowym u dogomaniaczki Morgan !!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Astunia wygłodzona , zagubiona i nieszczęśliwa:-( listopad 2006

I nowe oblicze Astuni :loveu:

Posted

Teraz zajarzyłam :confused: ! Przecież Morgan to dziewczyna z Tarnowa która działa tam razem z Agą ! Tym bardziej się cieszę! Przypominam sobie wątek suni jak przechodziła bidula różne koleje losu aż trafiła w końcu do Morgan :multi: . To wspaniale:multi:

Posted

[quote name='anula1959']Teraz zajarzyłam :confused: ! Przecież Morgan to dziewczyna z Tarnowa która działa tam razem z Agą ! Tym bardziej się cieszę! Przypominam sobie wątek suni jak przechodziła bidula różne koleje losu aż trafiła w końcu do Morgan :multi: . To wspaniale:multi:

Przez moje ręce też już raz przeszła, ale drugi raz już jej nie wypuszczę! O nie! Mój kochany słodziak...

Posted

Jak chyba kazdy; choc raz tu zajrzawszy; jestem pod wielkim wrazeniem. Jestescie wszyscy ludzmi wielkiego serca
Przy kazdej metamorfozie to ,co rzuca sie w oczy to niezwykla przemiana z zabiedzonego psiaka w ladnego, zadbanego i czystago.
Ale to , co powala mnie z nog to TE OCZY. Ze smutnych , placzacych zmieniaja sie w radosne, ufne i wdziedzne slepka. To jest cudowne.