Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy bardzo :loveu: Ja też sie jeszcze nie mogę nadziwić jak go odmieniła ta wizyta u psiego fryzjera :loveu: Uszy po prostu straciły na objętości bo wcześniej miał tam dwa razy większą kupę sierści. Szkoda że na brzuszku spaślak jeden nie chce tak szybko stracić na objętości :evil_lol: Bo on taki bidny był po schronisku to go trochę podtuczyliśmy... aż za bardzo :oops:

Posted

[quote name='irma']

Ktoś napisał- aby każdy ,kto posiada Rasowca - przygarnął sierotę.
Ja mam 4 rasowe i dwa przygarnięte-1 ze schronu i szykuję sie do adopcji 3-go ale rasowca.Tak więc spełniłam podstawy tego planu a jednak jak widzę,ze są osoby ,które WIERZą w taką istotę jak ta na zdjęciu,które pokochaja i daja szansę takiemu "nieszczęsciu"to stwierdzam,ze jestem nadal osobą o małej WIERZE.A może jednak małym sercu.Jestem pełna szacunku dla rodziny ,która pokochała tego psa- i szczerze aż nie moge uwierzyc,ze to on jest na zdjęciach nastepnych .SZOK !!!

Skąd tyle czułości w tym psie ....serce pęka ,czy czegoś jeszcze nie wiemy ,my ludzie o nich- "braciach mniejszych" :-(

Posted

:lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: Zadziwiacie mnie:multi:

Posted

Przypominam Wam Misia , Miś został wyciągniety z olkuskiego schroniska , był u mnie na tymczasówce , długo szukał domku i znalazł najlepszy pod słońcem!:loveu:

Miś w dniu przywiezienia ze schroniska do mnie :

Miś już u siebie , w nowym domku , gdzie jest kochany i rozpieszczany:

Posted

Metamorfozy, które tu oglądam są czasami tak nieprawdopodobne, że aż czasami trudno mi uwierzyć, że na fotkach są te same psy :-o ..

My się nie mamy może aż tak bardzo czym "pochwalić" , ale jednak nie potrafię sobie darować..;) .
Dodam, że to tylko 4 tygodnie, bardzo bogate w wydarzenia tygodnie :roll: ..m.in. w sterylkę aborcyjną, bo okazało się że adoptowaliśmy sunię, która jest ...szczenna. :crazyeye:

Oto 10-12 letnia Klea. Jeszcze w pabianickim schronisku:

To zdjęcie znalazłam przed chwilą na dysku. Nawet nie wiedziałam, że takowe było zrobione. Pierwsza godzina u nas..wystraszona i wciśnięta w najdalszy kąt przedpokoju:

Klea - zdjęcie z wczoraj ;)

Zmian psychicznych nie da się przedstawić na fotce.
..Cwaniara :cool3: ..jeździ ze mną autem siedząc na przednim siedzeniu :lol!:

Posted

[quote name='Patia']Przypominam Wam Misia , Miś został wyciągniety z olkuskiego schroniska , był u mnie na tymczasówce , długo szukał domku i znalazł najlepszy pod słońcem!:loveu:

Miś w dniu przywiezienia ze schroniska do mnie :

Miś już u siebie , w nowym domku , gdzie jest kochany i rozpieszczany:

Świetna przemiana, niesamowite!

Posted

Co do Misia, to jestem w szoku! Czy Ci "dobrzy" ludzie ze schroniska nie mieli oczu i nie widzieli, w jaki jest stanie!!!!:angryy: Skandal!:angryy: :placz:
Wspaniała przemiana i widać że ma wspaniały domek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='black_sheep']Nor(a) jak to nie ma się czym chwalić? Wspaniała metamorfoza!!!!!! Ogromna!!!! Taka perełka w schronisku, miałaś dużo szczęścia, że ją odnalazłaś!

To dzięki dogomaniaczce:modliszce84, która ją wstawiła tu na forum ;). Nikt nie chciał tak wiekowej suni, a ona rzeczywiście jest perełką ;)