Kate1205 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nudelek pieknosci na nowych zdjeciach obciety jak na sznaucerka przystalo...:loveu::loveu: Quote
Ania-Sonia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A ja się nie mogę nadziwić jak Nudelkowi zmienił się kształt uszu po fryzjerze! :crazyeye: Quote
nuuska Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dziękujemy bardzo :loveu: Ja też sie jeszcze nie mogę nadziwić jak go odmieniła ta wizyta u psiego fryzjera :loveu: Uszy po prostu straciły na objętości bo wcześniej miał tam dwa razy większą kupę sierści. Szkoda że na brzuszku spaślak jeden nie chce tak szybko stracić na objętości :evil_lol: Bo on taki bidny był po schronisku to go trochę podtuczyliśmy... aż za bardzo :oops: Quote
tossaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='irma'] Ktoś napisał- aby każdy ,kto posiada Rasowca - przygarnął sierotę. Ja mam 4 rasowe i dwa przygarnięte-1 ze schronu i szykuję sie do adopcji 3-go ale rasowca.Tak więc spełniłam podstawy tego planu a jednak jak widzę,ze są osoby ,które WIERZą w taką istotę jak ta na zdjęciu,które pokochaja i daja szansę takiemu "nieszczęsciu"to stwierdzam,ze jestem nadal osobą o małej WIERZE.A może jednak małym sercu.Jestem pełna szacunku dla rodziny ,która pokochała tego psa- i szczerze aż nie moge uwierzyc,ze to on jest na zdjęciach nastepnych .SZOK !!! Skąd tyle czułości w tym psie ....serce pęka ,czy czegoś jeszcze nie wiemy ,my ludzie o nich- "braciach mniejszych" :-( Quote
Asieq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja pamiętam te zdjęcia.... jakie to jest niesamowite.. i jak bardzo, bardzo cieszy.. Quote
Dobermania Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dobrze, że go uratowali!:multi: Quote
Wiedźma Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 To Irma, cudotwórczyni, tak zaopiekowała się Serwusiem - biedusiem. Quote
aja14 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Uwielbiam te wiszące wielkie jęzory ,które mówią "jak mi dobrze".Kochane roześmiane mordy:loveu::loveu::loveu: Quote
black sheep Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ojej, jaki był wystraszony, a teraz:) Wesolutka psinka!:) Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kolejna piękna przemiana :loveu: Oby było ich jak najwięcej!! Albo inaczej- oby wiecej takie przemiany nie były potrzebne! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 zawsze, jak mam zły humor wchodze tutaj na metamorfozy, i serce mi rosnie:loveu: :loveu: :loveu: czyz moze byc cos piękniejszego niz radość psa który kocha:loveu: Quote
Dory Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: :lying: Zadziwiacie mnie:multi: Quote
Devis&Marta Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 dawno mnie tu nie bylo a tu znowu tyle przemian:loveu: Quote
gosiaa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 I oby jak najwięcej takich przemian :multi: Quote
Patia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Ja już tak spuchłam z dumy z powodu tego wątku , że się zaraz uniosę w powietrze . A widzieliście kalendarz "Metamorfozy serca": http://forum.boksery.pl/tematy13/kalendarz-quotmetamorfozy-serc-2007-quot-vt3706.htm#67105 Quote
lon_cia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Kalendarzyk przecudny, no i wspaniały cel:loveu: gdzie bedzie mozna go nabyć???? Quote
Patia Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Przypominam Wam Misia , Miś został wyciągniety z olkuskiego schroniska , był u mnie na tymczasówce , długo szukał domku i znalazł najlepszy pod słońcem!:loveu: Miś w dniu przywiezienia ze schroniska do mnie : Miś już u siebie , w nowym domku , gdzie jest kochany i rozpieszczany: Quote
Nor(a) Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Metamorfozy, które tu oglądam są czasami tak nieprawdopodobne, że aż czasami trudno mi uwierzyć, że na fotkach są te same psy :-o .. My się nie mamy może aż tak bardzo czym "pochwalić" , ale jednak nie potrafię sobie darować..;) . Dodam, że to tylko 4 tygodnie, bardzo bogate w wydarzenia tygodnie :roll: ..m.in. w sterylkę aborcyjną, bo okazało się że adoptowaliśmy sunię, która jest ...szczenna. :crazyeye: Oto 10-12 letnia Klea. Jeszcze w pabianickim schronisku: To zdjęcie znalazłam przed chwilą na dysku. Nawet nie wiedziałam, że takowe było zrobione. Pierwsza godzina u nas..wystraszona i wciśnięta w najdalszy kąt przedpokoju: Klea - zdjęcie z wczoraj ;) Zmian psychicznych nie da się przedstawić na fotce. ..Cwaniara :cool3: ..jeździ ze mną autem siedząc na przednim siedzeniu :lol!: Quote
Rybc!a Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Patia']Przypominam Wam Misia , Miś został wyciągniety z olkuskiego schroniska , był u mnie na tymczasówce , długo szukał domku i znalazł najlepszy pod słońcem!:loveu: Miś w dniu przywiezienia ze schroniska do mnie : Miś już u siebie , w nowym domku , gdzie jest kochany i rozpieszczany: Świetna przemiana, niesamowite! Quote
black sheep Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Co do Misia, to jestem w szoku! Czy Ci "dobrzy" ludzie ze schroniska nie mieli oczu i nie widzieli, w jaki jest stanie!!!!:angryy: Skandal!:angryy: :placz: Wspaniała przemiana i widać że ma wspaniały domek!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
black sheep Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Nor(a) jak to nie ma się czym chwalić? Wspaniała metamorfoza!!!!!! Ogromna!!!! Taka perełka w schronisku, miałaś dużo szczęścia, że ją odnalazłaś! Quote
Nor(a) Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='black_sheep']Nor(a) jak to nie ma się czym chwalić? Wspaniała metamorfoza!!!!!! Ogromna!!!! Taka perełka w schronisku, miałaś dużo szczęścia, że ją odnalazłaś! To dzięki dogomaniaczce:modliszce84, która ją wstawiła tu na forum ;). Nikt nie chciał tak wiekowej suni, a ona rzeczywiście jest perełką ;) Quote
Recommended Posts