aja14 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :loveu:Jestem pod wrażeniem tego pięknisia. Quote
black sheep Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Zuza35 - wspaniała przemiana!!!!!!Sunia wyglada ślicznie!!!!!Jest wesoła i ma ładne futerko! Quote
resuruss Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Na Metamorfozach tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=23 A tu na mojej stronie: www.resuruss.republika.pl Quote
Rul Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 świetny pomysł na temat, miło patrzeć jak z bezdomnych chudzinek przeradzają się w wesołe i zadbane psiaki :) Quote
ulvhedinn Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ja się jeszcze raz pochwalę Piesią-Łyską... w schronisku... W długi weekend na wycieczce...:loveu: Quote
aniac50 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 BRAWO !!!!! Super metamorfoza !!!Potwierdzam po rza setny miłość i dobry dom robią cuda (co widać na zalączonym obrazku !!!):crazyeye: Quote
Juszes Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Super galeria!bardo się wzruszyłam.. Jak miłość moze odmienić pieska... Niedawno byłam w schronisku, bo mam zamiar tam sie zapisać do wolontariatu i naprawdę te pieski byłyu takie sputne... A gdy się do nich podesżło wyciągały do ciebie główki i apki zaa krat i domagały się pieszczot :( Mam nadzieję, ze jak tam się zapisze, to pomogę tym psiakom chociaz troszkę ;( Quote
kasia124 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 super ze chcesz zostac wolontariuszka, ja zaluje ze jak bylam mlodsza to tego nie zrobilam!!!!!! nie moglam miec psa a tak bardzo o nim marzylam a przeciez moglam pomoc innym pieskom w schronisku!!!!ehh ale wtedy jakos chyba nie bylo glosno o wolontariacie i moze dlatego...a teraz juz inne obowiazki no i jest wlasny pies! Quote
Juszes Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 byćmoże jutro tam pojadę z rodzicami i z koleżanka i się zpaiszemy, zobaczymy... Quote
malagos Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Zapiszcie się moniecznie! Te psiaki potrzebuja milości....zwłaszcza, że chyba jestes z Białegostoku, a stamtad mało jest osob pomagajacych zalogowanych na dogomanii. Mogłybyście zrobić pieskom zdjęcia, szukać dla nich domu, pomagać ludziom odwiedzającym schronisko w wyborze psa... Quote
Juszes Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Tak wiem, ja bardzo bym chciała się zapisać tylko że mamy dość duży problem z doazdami... musimy jechać przez ponad godzinę i to ejszcze z przesiadkami :( No ale możę jakoś to będzie. Byłyśmy już tydzień temu, ale kierownik nie miał czasu, bo właśnie uratowali sunię z patologicznej rodziny, którą bito i katowano:( i wszyscy mieli dużo roboty, bo podpisywali coś, wciąż dzwoniły w tej sprawie telefony, więc ja pogadałam tylko z dziewczynami, które są juz w tym wolontariacie i one mówiły, że tylko 3 osoby są :-o!! To naprawdę mało, bo psów tam mają sporo!! Quote
Rybc!a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Szkoda że w Elblągu nie ma wolontariatu :( Quote
Juszes Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Ni ma?? Mpże sie zapytaj..? Wydaje mis ie , że w każdym schronisku takie coś powinno być :D Quote
Witokret Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='ulvhedinn']Ja się jeszcze raz pochwalę Piesią-Łyską... w schronisku... W długi weekend na wycieczce...:loveu: Ooooooo !!!! :multi: jest i moja królewna :loveu: :loveu: :loveu: No czyż to nie chodzące cudeńko ????? :loveu: Quote
black sheep Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Piękna Łysineczka! ŚŁiczne stworzonko... serce się kraje, jak człowiek widzi taką smutna minke... a potem taki uśmiechnięty aniołek! Quote
blue.berry Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 witam serdecznie w tym cudownym i cieplym dla serca watku chcialam pokazac metamorfoze Molosowych Trojaczkow czyli Chapsa, Antoniego (zwanego Szarym) i Lusi, porzuconych jako male szczeniaki w fatalnych stanie, ale na szczescie z wielka checia zycia ktora zostala nagrodzona znalezieniem cudownych rodzin. tutaj zaraz pod znalezieniu Szary czyli Antoni w trakcie leczenie na warszawskiej SGGW a tutaj (swieze fotki) juz od dawna u nowych cudownych wlascicieli - Antoni Lusia piekna metamorfoza dzieki wielu dobrym sercom dodam jeszcze ze te dobre serca to z forum Molosy: )) Quote
kiwi Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ech te moloski zagoscily w moim sercu! jak teraz patzre na zdjecie szarego to oczom nie moge uwierzyc!! Quote
NB Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [SIZE="3"]Dobrze, że są ludzie, którzy potrafią kochać :roll: Quote
Juszes Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ojj jaka piękna metamorfoza, dobrze, że się szczeniaczkom poszczęściło i wyrosły na takie fajne psiska :D Quote
malawaszka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 :crazyeye: wowww on jest taki gigantyczny na jakiego tu wygląda???? :loveu: ale wyrpsły psiaki pięknie!!!! a trzeci?:razz: Quote
Inez Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Piekne psy wyrosly z tych zabiedzonych szczeniaczków. :loveu: Wymagalo to napewno duzo troski i poświęcenia. :razz: Mieli duzo szczescia że trafili na takich dobrych ludzi. :) Quote
blue.berry Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 malawaszka - o trzecim Chapsie wiem najmniej. ale tez trafil do spanialych ludzi i mysle ze rowniez pieknie wyrosl. byl najwiekszy z calej trojki. Trojaczki i wszystkie cudowne psiaki tutaj pokazuja jedno - ze zawsze warto walczyc o zycie psa. ten watek to jeden z najpiekniejszych jakie kiedykolwiek czytalam. Quote
Recommended Posts