Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super galeria!bardo się wzruszyłam.. Jak miłość moze odmienić pieska... Niedawno byłam w schronisku, bo mam zamiar tam sie zapisać do wolontariatu i naprawdę te pieski byłyu takie sputne... A gdy się do nich podesżło wyciągały do ciebie główki i apki zaa krat i domagały się pieszczot :( Mam nadzieję, ze jak tam się zapisze, to pomogę tym psiakom chociaz troszkę ;(

Posted

super ze chcesz zostac wolontariuszka, ja zaluje ze jak bylam mlodsza to tego nie zrobilam!!!!!! nie moglam miec psa a tak bardzo o nim marzylam a przeciez moglam pomoc innym pieskom w schronisku!!!!ehh ale wtedy jakos chyba nie bylo glosno o wolontariacie i moze dlatego...a teraz juz inne obowiazki no i jest wlasny pies!

Posted

Zapiszcie się moniecznie! Te psiaki potrzebuja milości....zwłaszcza, że chyba jestes z Białegostoku, a stamtad mało jest osob pomagajacych zalogowanych na dogomanii. Mogłybyście zrobić pieskom zdjęcia, szukać dla nich domu, pomagać ludziom odwiedzającym schronisko w wyborze psa...

Posted

Tak wiem, ja bardzo bym chciała się zapisać tylko że mamy dość duży problem z doazdami... musimy jechać przez ponad godzinę i to ejszcze z przesiadkami :( No ale możę jakoś to będzie. Byłyśmy już tydzień temu, ale kierownik nie miał czasu, bo właśnie uratowali sunię z patologicznej rodziny, którą bito i katowano:( i wszyscy mieli dużo roboty, bo podpisywali coś, wciąż dzwoniły w tej sprawie telefony, więc ja pogadałam tylko z dziewczynami, które są juz w tym wolontariacie i one mówiły, że tylko 3 osoby są :-o!! To naprawdę mało, bo psów tam mają sporo!!

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ja się jeszcze raz pochwalę Piesią-Łyską...

w schronisku...

W długi weekend na wycieczce...:loveu:

Ooooooo !!!! :multi: jest i moja królewna :loveu: :loveu: :loveu:
No czyż to nie chodzące cudeńko ????? :loveu:

Posted

witam serdecznie w tym cudownym i cieplym dla serca watku

chcialam pokazac metamorfoze Molosowych Trojaczkow czyli Chapsa, Antoniego (zwanego Szarym) i Lusi, porzuconych jako male szczeniaki w fatalnych stanie, ale na szczescie z wielka checia zycia ktora zostala nagrodzona znalezieniem cudownych rodzin.

tutaj zaraz pod znalezieniu

Szary czyli Antoni

w trakcie leczenie na warszawskiej SGGW

a tutaj (swieze fotki) juz od dawna u nowych cudownych wlascicieli - Antoni

Lusia

piekna metamorfoza dzieki wielu dobrym sercom
dodam jeszcze ze te dobre serca to z forum Molosy: ))

Posted

Piekne psy wyrosly z tych zabiedzonych szczeniaczków. :loveu:
Wymagalo to napewno duzo troski i poświęcenia. :razz:
Mieli duzo szczescia że trafili na takich dobrych ludzi. :)

Posted

malawaszka - o trzecim Chapsie wiem najmniej. ale tez trafil do spanialych ludzi i mysle ze rowniez pieknie wyrosl. byl najwiekszy z calej trojki.

Trojaczki i wszystkie cudowne psiaki tutaj pokazuja jedno - ze zawsze warto walczyc o zycie psa. ten watek to jeden z najpiekniejszych jakie kiedykolwiek czytalam.