Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Anielica - ona jest CZARNA :-o:-o:-o
Niesamowita przemiana!!!:loveu:

Jest czarniutka, ma mięciutką sierść, która się pięknie błyszczy :loveu:
I z zalęknionej, leżącej plackiem poza boksem psiny przemieniła się w cudowną sunię - wesołą, ślicznie chodzi na smyczy, jeździ autem, cieszy się jak wariat. I to wszystko w tydzień!

Posted

Ja też chcę, żeby moja Hanka była w takim zacnym towarzystwie :-) Ona nie z tych zabiedzonych, w koszalińskim schronie tak źle nie było, ale wyraz pyska mówi, że teraz jest zadowolonym psem :-) Proszę się nie oburzać na to, że psica nie ma jeszcze pięknego błyszczącego futra, choć jest u mnie ponad miesiąc. Nie daje się jeszcze dotknąć :-( Godzinami z nią rozmawiam, widać, że mnie troszkę lubi, ale boi się i już... Dodatkowa trudność to ta, że Hanka mieszka w budzie - gdyby była w domu inaczej by to wyglądało, ale nie może, przykro mi :-(

To w schronisku:

A to już w domu:

Posted

Zuza - obie z Hanką już dawno powinnyście znależć się w tym wątku!!!
To wielkie niedopatrzenie!!!
Haneczka... ech... ta sierota potrzebuje dużo czasu, żeby zaufać...
A ty jesteś wyjątkowa, bo dajesz ten czas Haneczce :p

Posted

Kasiu, jakiego bokserka i jakiej psinki ze schroniska? :-) Tu 99 str. psinek ze schroniska i kilka bokserków :-) Może Twoja przeglądarka nie wyświetla wszystkich obrazów albo to zdjęcie, które chcesz obejrzeć jest na serwerze, który akurat nie działa (względnie zostało usunięte).

Camara, a co ja mogę poza czekaniem na zaufanie? :-) Od samego początku nastawiłam się na czas, który trzeba psicy dać. Może nigdy nie będzie przytulanką? Trudno, ważne, że jej jest dobrze i czuje się bezpiecznie, bo po zachowaniu łobuzerskim widać, że się czuje u siebie :-)

Posted

To są prawdziwe cuda . Może i na nas kolej.
Tak Dredzik wyglądał w schronie:-(
A tak po tygodniu pobytu u mnie:loveu:

A tak wyglądal zaraz po obcięciu kołtunów

Posted

Buldozka Dzesi.
Wyciagnieta ze schroniska w Gdansku-Kokoszkach w marcu 2006.

W schronisku : Dzieki temu zdjeciu i informacji od dogomaniaczki z Gdanska wyciagnelismy Dzesulke ;)

W drodze ze schroniska do nowego domku :

W nowym domku - sierpnien 2006

Posted

[quote name='Viris']Buldozka Dzesi.
Wyciagnieta ze schroniska w Gdansku-Kokoszkach w marcu 2006.

W schronisku : Dzieki temu zdjeciu i informacji od dogomaniaczki z Gdanska wyciagnelismy Dzesulke ;)

W drodze ze schroniska do nowego domku :

W nowym domku - sierpnien 2006

Nie ma nic piękniejszego na swiecie ,jak tak CUDNIE uśmiechnięta mordeczka !!!!!!

Posted

Nas tez dawno nie było:

To moj nagus adoptowany w zeszłym roku z Lublina ze schronu.Tu akurat jest II Najpiekniejszym Psem Ozdobnym wystawy w Bedzinie:loveu:

Moja schroniskowa biedka spelnila wymogi do uzyskania tytułu Championa Polski - brakuje mu tylko regulaminowego odstepu czasu.

Posted

[quote name='resuruss']
To moj nagus adoptowany w zeszłym roku z Lublina ze schronu.Tu akurat jest II Najpiekniejszym Psem Ozdobnym wystawy w Bedzinie:loveu:

Moja schroniskowa biedka spelnila wymogi do uzyskania tytułu Championa Polski - brakuje mu tylko regulaminowego odstepu czasu.
Gratulacje! Śliczny jest:loveu:

Posted

Kasiu124!Poprzednia włascicielka wyrzycila go na ulice - błakał sie przez dwa tygodnie.Potem został złapany do schroniska.Juz wczesniej jest opisana jego historia ,tu na metamorfozach.

r_2005!Dziekuje bardzo.Pięknieje w oczach moj chłopczyk :loveu: