anielica Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 eria napisał(a):Anielica - ona jest CZARNA :-o:-o:-o Niesamowita przemiana!!!:loveu: Jest czarniutka, ma mięciutką sierść, która się pięknie błyszczy :loveu: I z zalęknionej, leżącej plackiem poza boksem psiny przemieniła się w cudowną sunię - wesołą, ślicznie chodzi na smyczy, jeździ autem, cieszy się jak wariat. I to wszystko w tydzień! Quote
Zuza35 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ja też chcę, żeby moja Hanka była w takim zacnym towarzystwie :-) Ona nie z tych zabiedzonych, w koszalińskim schronie tak źle nie było, ale wyraz pyska mówi, że teraz jest zadowolonym psem :-) Proszę się nie oburzać na to, że psica nie ma jeszcze pięknego błyszczącego futra, choć jest u mnie ponad miesiąc. Nie daje się jeszcze dotknąć :-( Godzinami z nią rozmawiam, widać, że mnie troszkę lubi, ale boi się i już... Dodatkowa trudność to ta, że Hanka mieszka w budzie - gdyby była w domu inaczej by to wyglądało, ale nie może, przykro mi :-( To w schronisku: A to już w domu: Quote
Camara Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Zuza - obie z Hanką już dawno powinnyście znależć się w tym wątku!!! To wielkie niedopatrzenie!!! Haneczka... ech... ta sierota potrzebuje dużo czasu, żeby zaufać... A ty jesteś wyjątkowa, bo dajesz ten czas Haneczce :p Quote
kasia124 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 coz to jest ze mi sie zdjecia nie wyswietlaja???? tego bokserka brazowego to widze ale tej psinki ze schroniska juz nie co jest? Quote
Zuza35 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Kasiu, jakiego bokserka i jakiej psinki ze schroniska? :-) Tu 99 str. psinek ze schroniska i kilka bokserków :-) Może Twoja przeglądarka nie wyświetla wszystkich obrazów albo to zdjęcie, które chcesz obejrzeć jest na serwerze, który akurat nie działa (względnie zostało usunięte). Camara, a co ja mogę poza czekaniem na zaufanie? :-) Od samego początku nastawiłam się na czas, który trzeba psicy dać. Może nigdy nie będzie przytulanką? Trudno, ważne, że jej jest dobrze i czuje się bezpiecznie, bo po zachowaniu łobuzerskim widać, że się czuje u siebie :-) Quote
aja14 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 To są prawdziwe cuda . Może i na nas kolej. Tak Dredzik wyglądał w schronie:-( A tak po tygodniu pobytu u mnie:loveu: A tak wyglądal zaraz po obcięciu kołtunów Quote
Rybc!a Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Aja, świetna Przemiana! Super, Gratuluję ! I Dziękuję Za Wspaniałe Serduszko! Quote
kasia124 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 nie wyswietla mi sie np zdjecia z tego postu zuzy35 (nr 982) ale w ostatniej odpowiedzi mi sie wyswietlaja zdjecia wiec juz nie wiem czy to wina mojego komputera czy co? Quote
kasia124 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 mialam na mysli zdjecia te co aja14 wstawila to mi sie wyswietlaja Quote
Sonika Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Mi sie wszystkie wyswietlaja :p A metamorfozy piekne :loveu: Quote
Viris Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Buldozka Dzesi. Wyciagnieta ze schroniska w Gdansku-Kokoszkach w marcu 2006. W schronisku : Dzieki temu zdjeciu i informacji od dogomaniaczki z Gdanska wyciagnelismy Dzesulke ;) W drodze ze schroniska do nowego domku : W nowym domku - sierpnien 2006 Quote
misiaczek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Jaka Dżesi usmiechnięta :loveu:.Widać,że dziewczynka szczęśliwa :iloveyou::iloveyou::iloveyou:. Quote
martynka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 heheh podrzuce pare fotek jak sobie w koncu o nich przypomne i zabiore plytke do pracy :) Quote
aniac50 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Viris']Buldozka Dzesi. Wyciagnieta ze schroniska w Gdansku-Kokoszkach w marcu 2006. W schronisku : Dzieki temu zdjeciu i informacji od dogomaniaczki z Gdanska wyciagnelismy Dzesulke ;) W drodze ze schroniska do nowego domku : W nowym domku - sierpnien 2006 Nie ma nic piękniejszego na swiecie ,jak tak CUDNIE uśmiechnięta mordeczka !!!!!! Quote
apple Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Śliczna usmiechnięta moduńka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Viris']W nowym domku - sierpnien 2006 Jaka piękna :loveu: Szczęscie w oczach :loveu: Bravo :multi::multi::multi::multi: Quote
martynka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Wielu osobom należą się podziękowania. Gdyby nie Wy i nasi znajomi to Jessie nie miałby tyle możliwości. Jess dziękuje wam wszystkim ! Quote
resuruss Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Nas tez dawno nie było: To moj nagus adoptowany w zeszłym roku z Lublina ze schronu.Tu akurat jest II Najpiekniejszym Psem Ozdobnym wystawy w Bedzinie:loveu: Moja schroniskowa biedka spelnila wymogi do uzyskania tytułu Championa Polski - brakuje mu tylko regulaminowego odstepu czasu. Quote
kasia124 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 w jaki sposob taki rasowy piesek znalazl sie w schronisku???? Quote
r_2005 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='resuruss'] To moj nagus adoptowany w zeszłym roku z Lublina ze schronu.Tu akurat jest II Najpiekniejszym Psem Ozdobnym wystawy w Bedzinie:loveu: Moja schroniskowa biedka spelnila wymogi do uzyskania tytułu Championa Polski - brakuje mu tylko regulaminowego odstepu czasu. Gratulacje! Śliczny jest:loveu: Quote
resuruss Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Kasiu124!Poprzednia włascicielka wyrzycila go na ulice - błakał sie przez dwa tygodnie.Potem został złapany do schroniska.Juz wczesniej jest opisana jego historia ,tu na metamorfozach. r_2005!Dziekuje bardzo.Pięknieje w oczach moj chłopczyk :loveu: Quote
r_2005 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 resuruss napisał(a):r_2005!Dziekuje bardzo.Pięknieje w oczach moj chłopczyk :loveu: Oj, pięknieje:loveu: Pewnie z powodu miłości:p Quote
resuruss Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ano staram sie jak moge nadrobic to czego nie miał u poprzednich wlascicieli.Rozpieszczony jest jak dziadowski bicz ;) Quote
r_2005 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 resuruss napisał(a):Rozpieszczony jest jak dziadowski bicz ;) Oj, tam:lol: Quote
Recommended Posts