Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja Tinusia najukochańsza :loveu:, którą nie wiem jak oddam komuś obcemu :placz:

zabrałam ją stąd:

wyglądała tak...

po obcięciu tego syfu było tak:

wielki wydęty brzuch, zanik mięśni, jak tylko jej się polepszyły warunki to jak na sukę przystało - dostała cieczkę więc pobyt u nas się przedłużył...

dzięki temu wszystko się elegancko odbudowało, mięśnie już mamy twarde jak stal :loveu: co prawda najmłodsza nie jest, ale i tak po wcorajszym strzyżeniu wyłoniła się prawdziwa pięknosć :loveu:

Posted

Malawaszka KŁAMIE! Ma Czarne kwiatki z Nią! Dosyć tych łzawych,oszukanczych historii! że niby ze starej zaropiałej kundlicy wyłoni się rodowodowy sznaucer?! to kolejna bajka fundacji sznaucerowej!

Kocham sznaucerową fundację:loveu:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Malawaszka KŁAMIE! Ma Czarne kwiatki z Nią! Dosyć tych łzawych,oszukanczych historii! że niby ze starej zaropiałej kundlicy wyłoni się rodowodowy sznaucer?! to kolejna bajka fundacji sznaucerowej!

Kocham sznaucerową fundację:loveu:

?????????????

Posted

Yuki_ napisał(a):
?????????????

Popatrz na fotki sznaucerki powyżej,pokazane przez Malawaszkę, będziesz miała odpowiedź. Obserwuję Ją od lat i Jej działalność,ale tym razem mi oczu nie zamydli. Ja psa rozpoznać potrafię ;)

Posted

brazowa1 napisał(a):
Popatrz na fotki sznaucerki powyżej,pokazane przez Malawaszkę, będziesz miała odpowiedź. Obserwuję Ją od lat i Jej działalność,ale tym razem mi oczu nie zamydli. Ja psa rozpoznać potrafię ;)

sugerujesz że to nie jest ten sam pies, tylko jakieś dwa różne?

Posted

Yuki_ napisał(a):
sugerujesz że to nie jest ten sam pies, tylko jakieś dwa różne?

oczywiście, że dwa różne, a wstawiam na metamorfozy dla tej chwili chwały kiedy ktoś się da nabrać i się zachwyci :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
oczywiście, że dwa różne, a wstawiam na metamorfozy dla tej chwili chwały kiedy ktoś się da nabrać i się zachwyci :grins:

Nic już z tego nie rozumiem :mdleje:

Posted

Yuki_ napisał(a):
Nic już z tego nie rozumiem :mdleje:

My tak sobie żartujemy :) jak jest wyjatkowo piekna metamorfoza,to w dobrym dogomaniackim tonie jest mówienie o podmianie psa.