docha Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Zuzolek to jest prawdziwa metamorfoza, było ciężko, wiele ta psica przeszła i jest cudowna teraz. Uwielbiam ją. Quote
maxishine. Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 A tak wygląda metamorfoza Juny ze schroniska ;) Quote
Nutusia Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Już samo zdjęcie bez krat sprawia, że pies lepiej wygląda... Quote
maxishine. Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Kraty nie mają nic wspólnego ;) Wygląd już tak ;) Quote
Nutusia Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Mają, mają - nawet wystawowy champion za kratami będzie wyglądał okropnie! Quote
malawaszka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 moja Tinusia najukochańsza :loveu:, którą nie wiem jak oddam komuś obcemu :placz: zabrałam ją stąd: wyglądała tak... po obcięciu tego syfu było tak: wielki wydęty brzuch, zanik mięśni, jak tylko jej się polepszyły warunki to jak na sukę przystało - dostała cieczkę więc pobyt u nas się przedłużył... dzięki temu wszystko się elegancko odbudowało, mięśnie już mamy twarde jak stal :loveu: co prawda najmłodsza nie jest, ale i tak po wcorajszym strzyżeniu wyłoniła się prawdziwa pięknosć :loveu: Quote
maxishine. Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Orion: http://www.klapuch.psy.pl/myspace---profile/go:user:76831/ Quote
brazowa1 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Malawaszka KŁAMIE! Ma Czarne kwiatki z Nią! Dosyć tych łzawych,oszukanczych historii! że niby ze starej zaropiałej kundlicy wyłoni się rodowodowy sznaucer?! to kolejna bajka fundacji sznaucerowej! Kocham sznaucerową fundację:loveu: Quote
Pani Profesor Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 zmiana sznupki jest niewyobrażalna... na początku trudno w niej dostrzec figurę, kształt, a po strzyżeniu... championka :loveu: u sznupów zmiany wyglądają bardzo spektakularnie, gratulacje ;) Quote
maxishine. Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 brazowa1 napisał(a):Malawaszka KŁAMIE! Ma Czarne kwiatki z Nią! Dosyć tych łzawych,oszukanczych historii! że niby ze starej zaropiałej kundlicy wyłoni się rodowodowy sznaucer?! to kolejna bajka fundacji sznaucerowej! Kocham sznaucerową fundację:loveu: ????????????? Quote
brazowa1 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Yuki_ napisał(a):????????????? Popatrz na fotki sznaucerki powyżej,pokazane przez Malawaszkę, będziesz miała odpowiedź. Obserwuję Ją od lat i Jej działalność,ale tym razem mi oczu nie zamydli. Ja psa rozpoznać potrafię ;) Quote
andegawenka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 mam nadzieje że już nie pamięta tamtego okresu http://img838.imageshack.us/img838/2919/4pb7.jpg Quote
brazowa1 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 sleepingbyday napisał(a):to prawda, oszustwo w biały dzień! Gdzie jest Tinka ,MALAWASZKO!!! Quote
maxishine. Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 brazowa1 napisał(a):Popatrz na fotki sznaucerki powyżej,pokazane przez Malawaszkę, będziesz miała odpowiedź. Obserwuję Ją od lat i Jej działalność,ale tym razem mi oczu nie zamydli. Ja psa rozpoznać potrafię ;) sugerujesz że to nie jest ten sam pies, tylko jakieś dwa różne? Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Yuki_ napisał(a):sugerujesz że to nie jest ten sam pies, tylko jakieś dwa różne? oczywiście, że dwa różne, a wstawiam na metamorfozy dla tej chwili chwały kiedy ktoś się da nabrać i się zachwyci :grins: Quote
maxishine. Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 malawaszka napisał(a):oczywiście, że dwa różne, a wstawiam na metamorfozy dla tej chwili chwały kiedy ktoś się da nabrać i się zachwyci :grins: Nic już z tego nie rozumiem :mdleje: Quote
brazowa1 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Yuki_ napisał(a):Nic już z tego nie rozumiem :mdleje: My tak sobie żartujemy :) jak jest wyjatkowo piekna metamorfoza,to w dobrym dogomaniackim tonie jest mówienie o podmianie psa. Quote
darunia-puma Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 malawaszko nie ładnie wstawiać inne psy powinnaś być na czarnych kwiatkach :evil_lol: a Ty tu takie bajki piszesz ;-) p.s. piękny psiak gratuluję Quote
AnkaG Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Eeee u malawaszki to jest duuużo takich podmianek :) Ta jedna z najnowszych :) Quote
Recommended Posts