Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
Świetny chłopaczek :)

magdyska25 napisał(a):
piękności :)

andegawenka napisał(a):
Uczta dla ducha. Chłopak na tresurę się załapał, brawo!. Jest uroczy :loveu:

Dziękuję :) Tak, troszkę go uczę :) A w weekend, jak wizyta pójdzie dobrze jedzie do swojego domku, a ja się chyba zapłacze na śmierć :oops:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Dziękuję :) Tak, troszkę go uczę :) A w weekend, jak wizyta pójdzie dobrze jedzie do swojego domku, a ja się chyba zapłacze na śmierć :oops:

Weź nastepną biedę do nauki ...jest ich tyle...:roll:

Posted

andegawenka napisał(a):
Weź nastepną biedę do nauki ...jest ich tyle...:roll:

Wiem niestety, staram się pomagać bezdomniakom, ale niestety rodzice na stały DT nie wyrażają zgody :( ;)

Posted

[FONT=comic sans ms]Przedstawiam Wam [SIZE=3]Bian[SIZE=3]kę – naszą nową podopieczną. Naszą? No tak, bo opiekę nad nią przejęłyśmy razem z Ciocią Ewą Martą.
Została wypatrzona przez ludzi kochających zwierzęta i tylko dzięki temu dowiedziałyśmy się o niej. Bian[SIZE=3]kę,odłowiły Macia i Lacia.[/FONT][FONT=comic sans ms]Cyt." Pierwszy raz usłyszałyśmy o niej kilka miesięcy temu .[SIZE=3]Bianka jest córką Śnieżki. Ma dokładnie rok i miesiąc. Całe dotychczasowe życie spędziła na wolności, ale trzymała się dość blisko ludzi. Nie pozwalała podejść....[/FONT]
[FONT=comic sans ms]Tak wygladala po złapaniu:[/FONT]

Tak u wet.

A tak teraz po 2,5 miesiącach socjalizacji:

I dzisiaj po wizycie u fryzjera:)Pani Beata, gromerka, powiedziala ,ze Bianka to jest Cairn Terier praktycznie jakby nie wiedziala,ze nie jest z hodowli to by nie uwierzyla, ze to nie jest rasowa sunia.
Nawet kolor , umaszczenie - pszeniczny ma nasza dzielna Bianka:smile:

Posted

[quote name='Becia66']Czemu ta Ninka jeszcze w hoteliku ? taka piękna psinka, ogłaszacie ją ?

Ninka na prawdę wypiękniała, ale jej wygląd nie oddaje jej stanu zdrowia :(
tu możesz przeczytać historię Ninki, jeżeli masz ochotę
https://www.facebook.com/events/276437722475067/
rany po operacji nie chciały się goić przez długi czas.
Znaleźć dobry dom zdrowym młodym psom jest trudno, a staremu i choremu znaleźć to już cud.

Posted

Wszystkie psiaki po metamorfozie są przepiękne.Uwielbiam na ten wątek wchodzić aby nacieszyć oczy i pomagać dalej bidom,ponieważ naprawdę warto popatrzeć na uśmiechnięte i zadbane.

Sara-pudelek,kto by pomyślał na początku,że jest w typie pudla:

U mnie w DT:

I już w swoim prawdziwym domku,który Sarę uwielbia i poza nią świata nie widzi:lol::

Posted

I powspominamy, bo nasz Toffik jest już ze mną 7 lat!
http://www.dogomania.pl/forum/threads/31230-Dzikie-szczeniaki-smutna-historia-skrzywdzonych-piesk%C3%B3w-Znalaz%C5%82y-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-)

Malutki, dziki, chorutki, urodzony w polach z poważną wadą serca, później wypadek, padaczka, zerwanie smyczy podczas ataku i długie tygodnie poszukiwań - po to by przez następne wiele lat być razem! :)

Dziś już 7 letnia kochana psia klucha :)