jola_li Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 betty_labrador napisał(a):wow cudne. :loveu: a te wyciagniete sutki po karmieniu same zniknęły czy to po operacji? Cytuję odpowiedź --- ostatniaszansa napisał(a):No jasne, ze po operacji - nawet dwoch ... tak fajnie to nie ma, zeby sie taaaaakie sutki wciagnely :-( a weterynarz czekał calkiem dlugo, bo chciał miec pewnosc, ze na pewno same nie znikna /Agnieszka Quote
rzepek Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 (edited) Cudne, wzruszające przemiany (ech, jakos te łzy same płyną...) :cool3: A ja chciałam dodać do Metamorfoz następną (3) moją adoptowana psinę (po Lisi ze schroniska w Uciechowie i Misia -z naszej wsi, z interwencji) Oto Nana - świezo po przyjeździe do mnie ze schroniska w Korabiewicach. Przemiana nie jest spektakularna, bo Nanusia przyjechała JUŻ w bardzo dobrym stanie. Ale oczka jeszcze mówią -"nie wiem, czy to będzie mój własny, ukochany domek po latach spędzonych w klatce, której miesiącami nie opuszczałam..." Tu: razem z Lisią: ..."A teraz juz wiem, że to naprawdę mój domek i moja rodzina...":lol: Na spacerku za domem: Ulubione zajęcie: kopanie nor na łące: I uśmiechnięty pycholek:lol: Edited November 26, 2012 by rzepek Quote
Ellig Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Kolejne cudowne matamorfozy, jakie piekne zdjecia i krajobrazy:) Quote
Bjuta Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Przepiękna okolica? Czy można zapytać gdzie to mniej więcej jest? Quote
Mazowszanka13 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Bjuta napisał(a):Przepiękna okolica? Czy można zapytać gdzie to mniej więcej jest? Dołączam się do zapytania. Mieć takie krajobrazy na co dzień :) Quote
rzepek Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Tatry i Gorce -czyli okolice Zakopanego. Mieszkam pośrodku, dokładnie w gminie Bukowina Tatrzańska. Piesy mają ogród , ale i tak chodzimy na spacerki, bo proszą:cool3: Oprócz Misia - on jest całkowicie ślepy i woli zostać na znajomym terenie:lol: Quote
Mazowszanka13 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 rzepek napisał(a):Tatry i Gorce -czyli okolice Zakopanego. Mieszkam pośrodku, dokładnie w gminie Bukowina Tatrzańska. Piesy mają ogród , ale i tak chodzimy na spacerki, bo proszą:cool3: Oprócz Misia - on jest całkowicie ślepy i woli zostać na znajomym terenie:lol: Mało spostrzegawcza jestem. Dopiero teraz zauważyłam Tatry w oddali. Quote
rzepek Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Jeżeli już tu jesteśmy -to przypomnę pozostałe moje "adoptusie":loveu: Misio -porzucony przez włascicieli, całkowicie ślepy i stary, pilnował pustego domu i czekał... Bez budy i jedzenia, agresywny, brudny, od lat nie czesany. Zaczęłam go dokarmiać,oswajać ze sobą, a potem przygarnęłam:cool3: Tak było, kiedy go przyniosłam do domu: ...i teraz, jako rasowy sznaucer, oczywiście:evil_lol: A teraz Lisia -jeszcze w schronisku w Uciechowie. Rozpaczliwie smutny, zagubiony wzrok: ...i już u mnie, radosna, uśmiechnięta: I jeszcze 2 kociczki -Koka i Lola, które urodziły sie bez ogonków i zostały z tego powodu "skazane" na zagładę (że niby myszy nie będą łapać) Na fotce -jeszcze u poprzedniego właściciela, dzikie, nieufne, w swoim "domku" z pudła w garażu: ...i juz u mnie, w przerwie między polowaniem na myszy a czekaniem na obiad:evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Piękne, dobrane pod każdym względem... stado! ;) Gratuluję decyzji :) Quote
matrioszka2 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Musiałam tu przyjść, bo mam dzisiaj strasznego doła ... Od razu lepiej.;) Quote
jola_li Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Rzepek, piękne stadko, a metamorfoza Misia chwyta za gardło... Quote
FredziaFredzia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 A na taki obrazek się dziś natknęłam: Quote
andegawenka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 O matko on przezył?:-( wyglada jak sztywny trupek . Quote
lika1771 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 andegawenka napisał(a):O matko on przezył?:-( wyglada jak sztywny trupek .Tez jestem w szoku.... Quote
RobertoRM6 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ma ktoś takiego pojętnego owczarka niemieckiego? :) http://www.youtube.com/watch?v=TTlYe8stpbg A tu jego zabawa z królikiem. http://www.youtube.com/watch?v=MEyaWTB9e1I Zapraszam do obejrzenia i subskrybowania. Quote
Ingrid44 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ja tez myslalam ze ten zaglodzony piesek nie do odratowania a jednak sie udalo . :) :) :) Quote
Kocurek Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 tak,psiak przezyl...jest nawet strona na Facebooku:)) Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 też widziałam te fotki i też nie moge uwierzyć, ze pierwsze zdjęcie przestawia zywego psa. Quote
*anusia&ajlu* Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 metamorfoza mojej Ajlu ♥ z brzydkiego kaczątka zamieniła się w pięknego łąbądka :loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ajlu jest sliczna, moim zdaniem twój czempion do pięt jej nie dorasta :-). ale może ja mam taki dziwny gust...? Quote
Recommended Posts