Agnieszka Co. Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ale tam pisze labcią (labradorką) :) Ale Messi odmłodniał! Quote
sleepingbyday Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 dokładnie - dzieciak i tyle. a na starych zdjęciach to myslałam, ze inny pies jest, jakis dziadek. Quote
Nutusia Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 O jezusie - co ślepemu po oczach, no co?.... ;) Quote
Paulina87 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ozzi co prawda dalej bez domu, ale metamorfoza już jest... http://www.dogomania.pl/forum/threads/232212-Konaj%C4%85cy-pies-zjadany-przez-larwy-w-polu-Ozi-z-Ostrowa-Wlkp Znaleziony w polu, konający, zjadany przez larwy Uploaded with ImageShack.us ...i dzisiaj Uploaded with ImageShack.us Quote
Osa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) http://plaskate.org.pl/w-nowym-domu/146/aleks Shih- tzu Alex -tak było... Wielka dziura w główce... Tuż po pęknięciu oka... Po amputacji oczu... Edited October 24, 2012 by Osa Quote
Osa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 A tak jest teraz w nowym cudownym domu u Bożenki - Quote
doris66 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Abrakadabra napisał(a):Łezka jest w schronisku? Niesamowita przemiana.. widać, że ktoś bardzo zatroszczył się o jej powrót do normalności. Łezka przebywa w Fundacji Emir. Szukamy dla niej domu stałego. Quote
Nutusia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 No chyba nie zdzierżę dłużej tego... "oszukaństwa"! ;) Quote
sleepingbyday Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 boże, co te psy musza przechodzić... Quote
Besti Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Ozzi to dosłownie zupełnie inny pies, ani w centymetrze nie jest podobny do siebie przed i po metamorfozie! Alex musiał przejść tyle bólu żeby ktoś mu to wynagrodził i pokazał że swiat nie jest tylko zły... Quote
MaDi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Proszę o pomoc dla boksera Bruna: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234150-BRUNO-czyli-bokser-po-przej%C5%9Bciach?p=19869229#post19869229 Quote
Macia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 U nas może metamorfoza niezbyt widowiskowa, ale chciałam pokazać, bo niedawno nam stuknęły 4 wspólne lata. Adopcja była szybka, nieprzemyślana i dobrze, że tak się stało. W schronisku siedziała w bardzo małej klatce (tzw. izolatka) i dopraszała się uwagi. Mojej mamie się spodobała i po dwóch tygodniach mama zadzwoniła, że jeśli jeszcze sunia jest to mam po nią iść :lol:. Była naszym 4 (i najmniejszym) psem w tamtej chwili i od razu zaczęła wszystkimi rządzić. Sporo złego na pewno w życiu przeszła. Nanna w schronisku: Tu już z Frajerem, jej najlepszą koleżanką. Szybko jednak się okazało, która rządzi. A tu w ulubionym miejscu: Quote
sleepingbyday Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 no, z frajerem to widac, że się kochają :-) Quote
Macia Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 One się serio uwielbiają, ale lubią też zabawę w zagryzanie i kilka razy udało mi się to uwiecznić. Rok wcześniej było tak: Quote
Bjuta Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Bardzo sympatyczne pannice! A dlaczego Frajer(ka) ma męskie imię? Quote
matrioszka2 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Bo to suka "z jajami":roflt::roflt::roflt:, jak niektóre baby ... Quote
Macia Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Bjuta napisał(a):Bardzo sympatyczne pannice! A dlaczego Frajer(ka) ma męskie imię? Jakoś tak samo wyszło. Ona dostała imię Freyr (też męskie) u hodowcy i większość osób nie umiała tego wymówić. A od początku były z nią przeboje, bo jeszcze zanim została kaleką to miała operację, bo urodziła się ze zrośniętymi palcami. No Frajer po prostu. Ogólnie to ona reaguje na kilka imion: Freyr, Frajer, Mułcio i Jełopek ;). Quote
Bjuta Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 O matko.... To już nie wiem które lepsze... Quote
Tola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Zamojska Pola - zabrana chyba w ostatniej chwili ze schroniska Tutaj w DT A to juz w swoim domku w Tychach Quote
Ajula Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 oto Ciapek - przez miesiąc zamieszkiwał pole namiotowe na Mazurach, ktoś się zlitował, zabrał do Poznania, Ciapek trafił do Fundacji Animalia a potem do swojego domu :) metamorfoza fizyczna nie jest spektakularna, bo źle nie wyglądał, ale metamorfoza życia - całkowita muszę pokazać moje ulubione zdjęcie z jego ukochaną i zakochaną w Ciapku Pańcią :loveu: bezdomny na Mazurach elegancki kawaler na ślubie Pańci :) Quote
lika1771 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Ajula']oto Ciapek - przez miesiąc zamieszkiwał pole namiotowe na Mazurach, ktoś się zlitował, zabrał do Poznania, Ciapek trafił do Fundacji Animalia a potem do swojego domu :)metamorfoza fizyczna nie jest spektakularna, bo źle nie wyglądał, ale metamorfoza życia - całkowitamuszę pokazać moje ulubione zdjęcie z jego ukochaną i zakochaną w Ciapku Pańcią :loveu:bezdomny na Mazurachelegancki kawaler na ślubie Pańci :)Ten watek to jeden wielki zachyt i wiara w ludzi... Quote
from_wonderland Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Pola jaka zmiana. Te w legowisku zdjęcie boskie :D Quote
Recommended Posts